Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Level 234 oldu Soul gayser, soul spear, great lighting spear buyuleriyle pvp de zevkli olmuyor her geleni indiriyorum

Dragonrider boss unun oldugu bonfire acayip zevkli orda hep kendimi summonlatiyorum..hem beni summonlayan elemana yardim ediyorum hemde arbiter ve dark spirit gelenleri aninda indiriyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twinkling Titanite farmlayacak bir yer varmı youtubedan baktım bi yol buldum ama anlamadım bonfire asceticli bir yöntem var bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Belfry Luna çok komedi mekanmış, saniyesinde phantom saldırısı oluyor.

Dostum burayi nasi gectin?Asagi inip phantomla kopekleri kesiyorum ancak sonra aldim anahtarla nereye gitcemi bulamadim kac gundur ayni yerde dolaniyorum sinir oldum artik.Bi soylerseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

Dostum burayi nasi gectin?Asagi inip phantomla kopekleri kesiyorum ancak sonra aldim anahtarla nereye gitcemi bulamadim kac gundur ayni yerde dolaniyorum sinir oldum artik.Bi soylerseniz sevinirim.

Köpeği kestin yerde duvarda bir simge var, oraya Pharros' Lockstone kullanacaksın yanda kapı açılıyor.
  • Majula da her tastan satan kadinin elinde tas kalmadi.Bonfire astetic kullansam sifirdan tekrar satmaya baslar mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sanseiminsa

quote:

Orijinalden alıntı: mgunak

Oyunda son bossu kestikten sonra sana Ng+ dan devam etmek istermisin diye soruyor.

hadi ya ben onu gormedim ne olacak simdi? benim amacim new plus yapip oldurdugum npc leri canlndirmakti.

bende NG +ya geçemedim sorunu nasıl çözdünüz
  • new game'e majula'daki bonfire'dan gecebilirsiniz.size soruyor zaten.
  • bonfiredeki en alttaki seçeneği seçmek gerekiyormuş sıgır gibi upgradeleri yapmadan geçtik şimdi bul bulabilirsen okadar taş :)
  • quote:

quote:

quote:

Köpeği kestin yerde duvarda bir simge var, oraya Pharros' Lockstone kullanacaksın yanda kapı açılıyor.

Dostum yeri yine bulamadım zahmet olmazsa bir foto k koyarmisin?

Edit:Iyice baktim duvarlara simge tarzinda birsey yok kafayi yicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 9 Nisan 2014; 1:20:33 >

• GeraltofRivia kullanıcısına yanıt
    sen gorgoy lari kesmissin pandom u kesip anahtari aldiysan orda isin bitti simdi lord sinner e gideceksin

• slm arkadaşlar ben oyuna yeni başladım warrior karakter yaptım ancak ölünce HP giderek azalarak geri canlanıyorum HP yi nasıl eski haline getiriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver24

slm arkadaşlar ben oyuna yeni başladım warrior karakter yaptım ancak ölünce HP giderek azalarak geri canlanıyorum HP yi nasıl eski haline getiriyoruz?

Human Effigy kullanarak eski haline getirebilirsin ama değerli bir itemdir çok sık kullanmamakta fayda var.
  • IGN nin yaptığı Dark Souls 2 PC ve PS3 karşılaştırması. Frak var ama çok göze batmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

sen gorgoy lari kesmissin pandom u kesip anahtari aldiysan orda isin bitti simdi lord sinner e gideceksin

Evet dostum ordan bir anahtar aldım.Dediğin yere nasıl gidicem?

• quote:

Orijinalden alıntı: kulgan

quote:

slm arkadaşlar ben oyuna yeni başladım warrior karakter yaptım ancak ölünce HP giderek azalarak geri canlanıyorum HP yi nasıl eski haline getiriyoruz?

Human Effigy kullanarak eski haline getirebilirsin ama değerli bir itemdir çok sık kullanmamakta fayda var.

Nereye kadar azalır peki? Yani çok ama çok aşırı bir dereceye kadar mı düşüyor yoksa % 50 civarında duruyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

quote:

Nereye kadar azalır peki? Yani çok ama çok aşırı bir dereceye kadar mı düşüyor yoksa % 50 civarında duruyor mu

%50 de duruyor hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

quote:

%50 de duruyor hocam.

Sağol kardeş ya oyunun daha başındanyım o yüzden kolay iken böyle devam edeyim. İleride zorlanırsam o zaman kullanırım

• Çok şükür lost sinner da ne yapcami buldum.Aldım anahtarla iki kapı açtım ve ikisindede meşale ile birşeyler yaktım ancak şimdi ne yapcam gene bilmiyorum.:(

• quote:

Çok şükür lost sinner da ne yapcami buldum.Aldım anahtarla iki kapı açtım ve ikisindede meşale ile birşeyler yaktım ancak şimdi ne yapcam gene bilmiyorum.:(

öldürmeye calıs
  • Bu sefer platinum alamayacağım galiba.Oyunda trophy almak için yapmam veya yapmamam gereken bir şeyden haberim olmuyor farkında olmadan geçip gidiyorum sonra bir kere daha bitirmem şart oluyor mesela Lucatiel ile Aldias keepde Rotteni öldürmeden konuştum öldürüp döndüğümde kaybolmuştu bir daha bulabilme şansım yok herhalde veya navlaanı farkında olmadan serbest bıraktım ve questlerini yapabilme şansım kalmadı.Eskisi gibi zaman da bulamıyorum.Karakteri de büyücüye çevirdim ama bosslarda sadece pyro kullanıyorum neredeyse.Tekrar soul vessel kullanıp hexlere yöneleceğim veya dex-str. e döneceğim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.