Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun bu ozelligini hic sevmiyorum ya belfry solda hidden weapon icin bellkeepers covenantina girdim sonra yanlislikla covenant liderini zehirledim saldirmaya basladi covenanttan atildim onun siniriyle vurdum agzina öldü.tombstonela falan girebilir miyim acaba covenanta.platinum icin sart hidden weapon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadşlar lvl 80 oldum bikre bile blavk phantom gelmedi nasıl oyundur anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanpsha

arkadşlar lvl 80 oldum bikre bile blavk phantom gelmedi nasıl oyundur anlamadım

Oyunun büyük bölümünde undead formunda oynamışsındır. Ayrıca, oyun asıl New Game + ile invasion'lara izin veriyor. Bu oynayışta undead olsan bile oyununa diğer oyuncular girebiliyor. Zaten oyunda belli başlı pvp alanları var. Belfire bölgeleri çok hareketli, tavsiye ederim.
  • Oynarken bağlantım koptu ceza aldık online olamıyorum. Bone Of Order itemi olmadan da bir daha online olamayacağım. Başlarım böyle sisteme beyinsiz herifler
  • 1-2 defa ps3 ü kapadım açtım düzeldi bende bişey kullanmadım açıldı online
  • Arkadaslar ben son bossu kesmeme ragmen oyun bitmedi.
    Kenara dogru yürüyorum ama demo girmiyor, neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

Oyun hakkında birkaç şey sorucağım
    1.Bu oyunun mu bossları daha zor dark souls 1'inkilermi
    2.Bu oyunun uzunluğu nasıl
    3.Oyunda silah çeşitliliği arttımı.

Spoiler vermesek güzel olur.

Yardım etseydiniz iyi olurdu.
  • Kardeş boss zorluğu olarak genel düşüncem ilk bosslar kolay duruyor ama sona doğru gelen bosslar ı geçmek sanki imkansız gibi geliyor. Oyun uzunluğu ise ne kadar uğraştığına bakar, hızlıca oynar geçersen kısa suyunu çıkarayım dersen çok uzun. Silah çeşitliliği için bişey diyemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Oynarken bağlantım koptu ceza aldık online olamıyorum. Bone Of Order itemi olmadan da bir daha online olamayacağım. Başlarım böyle sisteme beyinsiz herifler

O nasıl oluyor ya bende şimdi oyuna girdim online bağlantı taşları calismiyor

• Arkadaşlar bazı yerlerde yerde oturan şövalyeler görüyorum üzerine kilitlenebiliyorum acaba bunlar kim öldüreyimmi yoksa başka bi işemi yarıyolar

DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)
  • Heide Knight onlar, sıradan düşmanlar. Oyun boyunca üç kez görüyorsun, eğer öldürürsen o oyunun içinde bir daha geri gelmiyorlar. Öldürmezsen getirisi yok diye biliyorum, öldürürsen de birkaç silah düşüyor. NG+'da kesersen armor setini veriyor. Bir çeşit mini boss'da denilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Heide Knight onlar, sıradan düşmanlar. Oyun boyunca üç kez görüyorsun, eğer öldürürsen o oyunun içinde bir daha geri gelmiyorlar. Öldürmezsen getirisi yok diye biliyorum, öldürürsen de birkaç silah düşüyor. NG+'da kesersen armor setini veriyor. Bir çeşit mini boss'da denilebilir.

Anladım bu arada hazir seni yakalamışjen bi jac soru daha sorayım boş gitme :)
    ng+ nedir ?
    bide bu kılıçlar çok çabuk kırılıyor bunun önüne geçmenin bi yolu yokmu

ayrıca yukarı da zackin dediği olay nedir yahu benimde bugün online beyaz taşım aktif gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 19 Nisan 2014; 19:22:46 >

• Repair Powder kullanirsan dayaynikliligini artirabilirsin. Benim dedigim olay olursa Bone Of Order itemi kullanmadan online'i aktif edemezsin. Bu item de new game yapinca 1 daet veriyor ve bir daha bulamiyorsun. 3 gündür online olamiyorum. Baska bir yolu varsa bilen açiklasin.

Bu durum pvp yaparken kaçanlar için ama baglantin koparsa yine ayni durum söz konusu ve yapimci firma bu pvp den kaçanlar için yaptigi salak bir uygulama.
    Ben arkada? ile co-op oynarken ba?lantym koptu ve online olamyyorum. Ama dünyany basabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 19 Nisan 2014; 20:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Heide Knight onlar, sıradan düşmanlar. Oyun boyunca üç kez görüyorsun, eğer öldürürsen o oyunun içinde bir daha geri gelmiyorlar. Öldürmezsen getirisi yok diye biliyorum, öldürürsen de birkaç silah düşüyor. NG+'da kesersen armor setini veriyor. Bir çeşit mini boss'da denilebilir.

Anladım bu arada hazir seni yakalamışjen bi jac soru daha sorayım boş gitme :)
    ng+ nedir ?
    bide bu kılıçlar çok çabuk kırılıyor bunun önüne geçmenin bi yolu yokmu

ayrıca yukarı da zackin dediği olay nedir yahu benimde bugün online beyaz taşım aktif gözükmüyor

Bir kere bitirdikten sonra her açtığın yeni oyun +(plus) ile gözüküyor. NG+, NG++, NG+++ gibi. Her plus oyunun zorluğunu bir kademe daha yükseltiyor, önce ki iki oyunda da NG7+'ya kadar zorluk artıyordu, 7'den sonra sabit kalıyordu. DS2'de de muhtemelen aynıdır.

Hasar konusunda yapabileceğin çok bir şey yok. Kırılmadan önce bonfire'a otur kalk yapacaksın, çok sorun edilecek bir şey değil.

White Sign aktif değilse Company of Champions covenantına girmişsindir. Bu covenant PvE odaklıdır, o yüzden coop oynamayı engelliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Repair Powder kullanirsan dayaynikliligini artirabilirsin. Benim dedigim olay olursa Bone Of Order itemi kullanmadan online'i aktif edemezsin. Bu item de new game yapinca 1 daet veriyor ve bir daha bulamiyorsun. 3 gündür online olamiyorum. Baska bir yolu varsa bilen açiklasin.

Bu durum pvp yaparken kaçanlar için ama baglantin koparsa yine ayni durum söz konusu ve yapimci firma bu pvp den kaçanlar için yaptigi salak bir uygulama.
    Ben arkada? ile co-op oynarken ba?lantym koptu ve online olamyyorum. Ama dünyany basabiliyorlar.

Things Betwixt'e (başladığımız nokta) belli zamanlarda tekrar tekrar geliyor, sık sık kontrol et.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Dediğin convenanta girdim galiba oyuna girince çıkayım ondan.

• quote:

Arkadaşlar bazı yerlerde yerde oturan şövalyeler görüyorum üzerine kilitlenebiliyorum acaba bunlar kim öldüreyimmi yoksa başka bi işemi yarıyolar

Ileride lazım olacaklar, öldürme

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Arkadaşlar bazı yerlerde yerde oturan şövalyeler görüyorum üzerine kilitlenebiliyorum acaba bunlar kim öldüreyimmi yoksa başka bi işemi yarıyolar

Ileride lazım olacaklar, öldürme

Ne gibi ?

• Bonfire menüsünde burn seçeneği var şuan burn içerisinde 3 seçenek var
    1 Bonfire Ascetic
    2 Human Effigy
    3 Sublime Bone Dust

bunlardan herangi birini yapınca ne özellik veriyor ?
  • Arkadaşlar earthen peak denen yerdeyim.

Upper earthen peak bonfire in hemen altinda boss var ancak heryer zehir savasmanin imkani yok birine summon oldum i zehiri kaldirmis.

Bu adam zehiri nasil kaldirdi bonfire arkasinda lockstone var onlami kaldiriliyor?

Bende lockstone yok ne yapicam oyleyse?

• Ya arkadaş bu oyunun ps3 versiyonu frame rate oranı çok berbat xbox versiyonu daha iyi durumda
    bu yüzden bi souls serisi mudavimi olarak bi dahaki souls oyununu almiyacagim, bakarım incelemelere yine ps versiyonuna bi hainlik yapılmışsa almam arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 20 Nisan 2014; 18:15:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.