Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: stun

quote:

quote:

beyler örümcekten sonra gidicek yer bulamıyorum ? magaranın orda dev kurt varda orayada tek kişi giriliyor.. galıba ... warrior oldugu için uzaktan da vuramıyorum öldürüyorlar paso .. 100 lv i geçtim ama .. nereye gidicem yardım edin?

Hangi orumcek uzerinde kiz olanmi yoksa buyuk olanmi? Magaranin ordaki kurt degil sen dev fareyi diyorsun sanirim ama onu kesmene gerek yok opsiyonel bosslardan biri hic ugrasma degecek birsey cikmiyor ondan zaten..

dark souls 2 de sadece örümcek olan...

kurtun bölümüde hani sürekli gizli odaların oldugu yerlerde fillerin oldugu bölümde...

Valla orumcekten sonra kucuk bir giris var ordan gidiyorsun primal bonfirea geliyordu galiba bende karistirdim simdi..valla soullari toplayip kapiyi acman lazim rotten boss unu gectinmi? Tamam dev fare iste hic ugrasma opsiyonel boss o kesmesende olur soulu falanda bir ise yaramiyor zaten.

nereye gidiyim ozaman ? gidilecek yer bulamadım ? akrebi geçtim.. örümcek ten sonra hiç biyere gidilmiyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

beyler örümcekten sonra gidicek yer bulamıyorum ? magaranın orda dev kurt varda orayada tek kişi giriliyor.. galıba ... warrior oldugu için uzaktan da vuramıyorum öldürüyorlar paso .. 100 lv i geçtim ama .. nereye gidicem yardım edin?

Hangi orumcek uzerinde kiz olanmi yoksa buyuk olanmi? Magaranin ordaki kurt degil sen dev fareyi diyorsun sanirim ama onu kesmene gerek yok opsiyonel bosslardan biri hic ugrasma degecek birsey cikmiyor ondan zaten..

dark souls 2 den bahsediyorum 1 den değil

Tamam Bir boss daha var oyle dark souls 2 de quelaqq in kardesi gerci ona akrep desem daha dogru olur.

royal rat vanguard ı kesmek zorundayım galıba ? değilimdir inşallah çunku tek başına warrior ile imkansız... hemen toxic veriyorlar öluyorum 2 tane humanıty feda ettım .. humanıty dediğime bakma ilk oyundan alışkanlık 6 tane humanıty kaldı harcamak istemıyorum ... biri yardım etsin.. baştan büyücü mü kursam... ne yapsam

ama warriorda iyi pvp yapıyorum cidden
    http://darksouls2.wiki.fextralife.com/file/view/H9Izy.png

burada geçmem gerektiği yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stun -- 1 Nisan 2014; 11:03:21 >

• stun kullanıcısına yanıt
    Heide's Tower'daki miracle hocası Licia ile konuştun mu? Majula'da miracle ile açılan bir yol var, Licia ile konuştuktan sonra belli bir soul karşılığında sana Huntsman Corpe'a giden yolu açıyor.

İki Royal Rat boss'u da isteğe bağlı; ancak Royal Rat Authority'i kesmeden Rat King covenant'ı görülemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Heide's Tower'daki miracle hocası Licia ile konuştun mu? Majula'da miracle ile açılan bir yol var, Licia ile konuştuktan sonra belli bir soul karşılığında sana Huntsman Corpe'a giden yolu açıyor.

İki Royal Rat boss'u da isteğe bağlı; ancak Royal Rat Authority'i kesmeden Rat King covenant'ı görülemiyor.

benim oyunda yok o kadın hiç görmedim gittim o kuleye youtube dan da baktım Allah Allah :S
  • quote:

gittim oraya sadece düzenek var oda haraket edilemiyor yazıyor ingilizce.. niye öyle oldu :S
  • quote:

dragon rider i öldürmeden gelmiyormuş kadın dragon rider nerde ?
  • heide's tower of flame e hiç gitmemişim.. millet ezikken gitmiş. nerede acaba ?
  • stun kullanıcısına yanıt
    O bölüme gitmeden özellikle miracle ustası ile konuşamaz ve tabii ki pyromancyci hatun kişisi kurtarıp (Fragrant Branch of Yore bulman lazım) o yoldan da gidemezsin, yani o bölüm bitmeden çoğu yer kapalı zaten, sen nereleri oynadın ki o zaman.

Neyse heide's tower of flame o bahsettiğin çalışmayan mekanizmanın oradan devam ettiğinde gittiğin yol, dev şovalyeleri göreceğin yer zaten yazar adı bulursun, bir sonraki bonfire'da kadını göreceksin sonuna kadar konuşunca da mekanizmanın oraya dönecek ve istediğinde çalıştıracak ama önce o yolu sonuna kadar bir bitir. Dragonrider zaten oranın yol üstündeki ilk boss çok az ilerleyince görürsün bossu geçince bonfire yanında kadını göreceksin.

Bir de büyücüye çok özenme, büyücülerin en zayıf noktası kalabalık düşmanlardır, çünkü korunmadan çok kaçmaya dayalı bir oyun yapısı var ve kalabalık boss grupları çok daha zorlayıcı olabiliyor, dolayısıyla Royal Rat Vanguard bence büyücü için çok daha tehlikeli, bir çok boss tek atıyor zaten. Aynı zamanda magic resistance düşmanlar var, spoiler olmasın onları söylemeyeyim ama yol üstünde üst üste geldiklerinde çaresiz kalıyorsun tüm büyülerini boşaltsan ancak ölüyorlar ve haliyle kaçarak gitmen gerekiyor, o sebeple melee sınıfların bu oyunda daha avantajlı olduğunu düşünüyorum, tabii büyücünün de avantajlı olduğu yerler var ama çok daha az. Şahsen ben büyücü bir karaktere sahibim ve en çok çekindiğim bosslar Belfry Gargoyles, Ruin Sentinels ve Royal Rat Vanguard bosslarıydı, kaçsan odaklanıp vurması sıkıntı, ancak sağlam bir tank yardımıyla kolaylaşıyor. Çoğu melee bossta büyücü için daha zorlayıcıdır bence, o yüzden sen kendi karakterine dokunma onunla kes, onunla zorlanırsan büyücüyle 3 kat fazla zorlanırsın bence.

Royal Rat Vanguard kolay yol söyleyeyim, pyromancer olayını çözüp alev büyüsü ile halledebilirsin, pyromancy herhangi bir büyü statı istemiyor silah gibi daha çok warrior tarzı sınıflar için uygulanmış gibi bu oyunda (aslında asıl püf noktası başka ama spoiler vermeyeym yine de istersen yazabilirim), ama dediğim gibi çok sonra gitmen gereken yere gitmişsin o yüzden sende açık değil, önce Heide's Tower of Flame'e dediğim yoldan git ve Sinner's Rise ve Belfry Luna bölümlerine kadar bitir, sonrasında o mekanizmayı çevirtip oradan devam et, ondan sonra şimdiki oynadığın bölümlere dön, sonrasını kolay halledersin. Şu anki şekilde de gidilebilir ama gereksiz zorlanırsın ve sonrasında kolay yerlere gidince "bu ne ya böyle" dersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 1 Nisan 2014; 15:21:49 >

• quote:

bana titanie shard kasılacak mob söylermisiniz ? large dan çok fazla var ama normalden olmadıgı için yeni silah lv atlattırmaıyorum..

Dostum Harvest Valley in girişinde ki kadınla konuş. Tanesi. 1000 souldan sınırsız titan shard satıyor. Kendisinden large titan shard da alabilirsin. 10 adet bulunuyor. Dipnot olarak, akrep kadını kesince erkeğiyle konuşun, size çok yararlı bir yüzük verecek. Vermezse, taşlaşmış elemanı canlandırıp kesin. Yüzük Second Dragon Ring: Hem hp hem stamina hemde Maximum load ı tek yüzükte veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naylondosya -- 1 Nisan 2014; 15:30:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet oyunda level düşürme varmış, soul vessel ile levelimizi düşürebiliyoruz diye duydum aslı var mı? Ve düşürürsek onların iadesi var mı (soul şeklinde). Dün leveli abartmamak için üzerimde 100bin civarı soul ile boss'a daldım, başkalarına yardım etme olayını da seviyorum, boss kesmesine yardım ettiğim birçok kişiden teşekkür mesajları aldım hatta arkadaş ekleyenler oldu ama çok fazla soul birikiyor, havaya saçmak ve boşver gitsin demekte saçma geliyor, PVP sıkıntsı yaşamamak ve coop ilerleyişte sıkıntı yaşamamak için fazla level kasmak istemiyorum o sebeple soruyorum, level down var mı ve varsa düşürülen levelların dönüşü (yedekte depolama veya soul olarak) var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 1 Nisan 2014; 15:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naylondosya

quote:

bana titanie shard kasılacak mob söylermisiniz ? large dan çok fazla var ama normalden olmadıgı için yeni silah lv atlattırmaıyorum..

Dostum Harvest Valley in girişinde ki kadınla konuş. Tanesi. 1000 souldan sınırsız titan shard satıyor. Kendisinden large titan shard da alabilirsin. 10 adet bulunuyor. Dipnot olarak, akrep kadını kesince erkeğiyle konuşun, size çok yararlı bir yüzük verecek. Vermezse, taşlaşmış elemanı canlandırıp kesin. Yüzük Second Dragon Ring: Hem hp hem stamina hemde Maximum load ı tek yüzükte veriyor.

Daha Heide's Tower of Flame bölümüne dahi gitmemiş Harvest Valley'e nasıl gitsin, herşeyden önce miracle ustası kadını kurtarması lazım gidebilmesi için. Çok sonraki iş orası.

• Arsenic kullanıcısına yanıt
    Oyunun başında konuştuğumuz teyzelerden biri soul vessel karşılığında tüm statlarını resetliyor ve yeniden ayarlayabiliyorsun.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum da acaba istediğimiz levelde bırakabiliyor muyuz onu merak ediyorum. Örneğin 150 levelim 130 a düşmek istiyorum gibi. Bir de oluyorsa soul vs ile bize dönüşü var mı? Gidip deneyecem ama elimde bir tane soul vessel kaldı, hata yaparsam dönüşü yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 1 Nisan 2014; 18:27:59 >
  • Seriye bu oyunla başladım bende, oldukça güzel ve sıkmayan bi oyun. New Game + bile yapabilirim, o kadar hoşuma gitti. Bitirdikten sonra Dark Souls 1 ve ardından Demon Souls oynayarak seriyi tersten bitirmeyi düşünüyorum

Serinin yeni oyuncusu olduğum için de sormak istiyorum; her covenant'a katılabiliyor muyuz ?
    Diyelim Rat King Covenant'a katıldım ve pharros lockstone topladım biraz, satın alınabilir eşyaları aldım sonra başka bir covenant'a girdim yine aynısını yaptım.
    Böyle böyle tüm covenantlara katılabilir en sonunda da istediğim covenant'a tekrardan dönebilir miyim ?
    Yoksa 1 covenant'a 1 kez mi giriliyor ?
  • arkadaşlar az önce gidip bir ps3 aldım ps4 alınca satmıştım dark souls 2 çıkınca dayanamadım oyun hakkındakı düşüncelerinizi alabilirmiyim sırf bu oyun için aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanpsha

arkadaşlar az önce gidip bir ps3 aldım ps4 alınca satmıştım dark souls 2 çıkınca dayanamadım oyun hakkındakı düşüncelerinizi alabilirmiyim sırf bu oyun için aldım

Oyun güzel

• kendi silahimi en hizli sekilde kirmanin yolu nedir?
  • Homeward bone yerine sinirsiz kullanabildigimiz bir item var miydi?

• HelodermaSuspectum H kullanıcısına yanıt
    Santier spear ı kullanacaksan duvara vurmaktan başka çözüm yok yarım saat sürüyor:D
    Ben göze alamadım :D

NOT:Orfinex in orada ki asit i denedim ama o sadece zır ve yüzük kırıyor.Ng+ ya başladıgım da aklıma biryer daha geldi daha oraya varamadıgım ıcın deneme fırsatım olmadı sen deneyebilin guarding dragonu geçtikten sonra girdigin mekanda (3-4 tana udak ejderha olan) şato ya girmeden hemen önce son ejderhayı kestigin yerin 2. katında üzerine atlayıp patlayan zombi var senin üstünde ki eşyaları kırıyor onu deneyebilin.

Duke dear freja(örümcek boss)o asit atıyor arada ordada kırabilin büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 2 Nisan 2014; 19:45:09 >
  • kenpachii K kullanıcısına yanıt
    evet o silah. o da olmuyor, sadece yuzuk kiriyor. anlaşıldı 30 dakika duvara vuracağız :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 2 Nisan 2014; 20:24:12 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.