Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Level 210 da 1 level atlamak 70k soul..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 5 Nisan 2014; 11:33:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Pvp ve biraz da Pve yapacagım. Stream için buyrun.

www.twitch.tv/gsogaming
  • Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    Agead Feather

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.twitch.tv/gsogaming

Bu akşam PVE yapacağım biraz. Buyrun arkadaşlar. İzlemek isterseniz.
  • arkadşlar bi yol gösterin lütfen level atlatan kadının ordayım nereye gidecegim nsl olcak
  • gemili bölümü gecdim ve beni bir hapis hane gibi biryere getirdi ? kulenin anahtari nerde buluyoruz bilen varmi.
    oyunu megersem hard mod´da oynuyor musum tanriya tapindigim icin . new game yapdim.
    bir günde 4 boss devirdim hemen :D ( büyücü kullaniyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 5 Nisan 2014; 23:04:56 >
  • şimdi şöyle bir sıkıntım var.
    Rosabeth of Melfia dan aldığım flash sweat kağıdını yanlışlıkla discard ettim.
    bu flash sweat i tekrar nasıl bulabilirim.
  • mementopolis kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=etNblZR9pCw
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

http://www.youtube.com/watch?v=etNblZR9pCw

saol hocam cokdan buldum :)
  • oyunu str ağırlıklı oynayarak bitirdim ng+da hex büyüleri ağırlıklı oynayacam 120 level e geldim tekrar leveli güncelleyecem nasıl yapayım soulları nasıl dağıtayım
  • Elimde 4 soul of giant varken manslayer+5 ile vendircki olduremedim.Sonra sıkılıp sorcerer a cevirdim karakteri statlarda biraz sacmalamis olabilirim attun. Ve int. Agirlikli, vgr. Endurance faith 20 de sanirim.Daha alisamadim vendrick her gittigimde tek vurusta olduruyor elimde 5 soul of a giant olmasina ragmen kalkanim saglam olmadigi icin ikinci darbesini savusturacak zamanim da olmuyor.Enerjisini goturmede sikintim yok fakat 45 saniye bile dayanamiyorum buyuyu yapana kadar dibimdr bitiyor var mi kullanilacak buyu onerisi veya taktik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    Vendrik gibi giantları tanklayarak olduremezsin.özellikle vendrik cok agır vuruyor.en yuksek fiziksel defansa sahip olsan bile %80 canını goturur tek vurusta.yapman gereken etrafında donerek hareket etmen ve 1 yada 2 vurus yapıp staminanı cok harcamamak.mobil olmaya calıs.

sana tavsiyem kılıcını hangi elinde tutuyorsa;sende diger elinin etrafında don.Agır hareket eden boss.saldırıları da agır.ama denk getirirse oldurme potansiyeli var.o yuzden hareketli olmaya calıs.kılıcını iki eline al ve stamina'nı tamamen harcamayacak sekilde hareket et.

eger sorcerer gidiyorsan;spell casting time(büyü kullanma süresi) düşüren kıyafetler giymen.pyromancy baya iyi vuruyor diye hatırlıyorum.flame swathe,great combustion,soul great sword ve soul arrow kullanabilirsin.ayrıca spell using dolduran itemler al .spell'in biterse onları harcayıp tekrar doldurabilirsin.eger red tearstone ring varsa magic damage'ini belli bir oranda arttıracaktır.yoksa da onemli degil sabırla canını dusurmeye calıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şen Pp -- 7 Nisan 2014; 9:30:55 >

• Arkadaşlar Lost Bastitle 'de tahtaları kırarak girdiğimiz bölümde kilitli bir kapı var. O kapıyı nasıl açıyoruz yada anahtarını nerden alıyoruz?
  • new game plus yapmadan flame weapon itemini nasil alabilirim? satici arkadas vermiyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebrion

Arkadaşlar Lost Bastitle 'de tahtaları kırarak girdiğimiz bölümde kilitli bir kapı var. O kapıyı nasıl açıyoruz yada anahtarını nerden alıyoruz?

diğer taraftan açılıyor o kapı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebrion

Arkadaşlar Lost Bastitle 'de tahtaları kırarak girdiğimiz bölümde kilitli bir kapı var. O kapıyı nasıl açıyoruz yada anahtarını nerden alıyoruz?

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Antiquated+Key

Pursuers'dan sonra aldigin anahtar

Ring of binding'i kullananlari onu cope atip ring of life protection kullanmaya davet ediyorum. Oldugunuzde ne insan formunuzu nede soullarinizi kaybediyorsunuz ve onarimi sadece 3k
  • bossu öldürdükten sonra başkasına o boss için yardıma gidebiliyormuyuz hep hata alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

bossu öldürdükten sonra başkasına o boss için yardıma gidebiliyormuyuz hep hata alıyorum

Evet gidebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: naylondosya

quote:

Orijinalden alıntı: stun

bana titanie shard kasılacak mob söylermisiniz ? large dan çok fazla var ama normalden olmadıgı için yeni silah lv atlattırmaıyorum..

Dostum Harvest Valley in girişinde ki kadınla konuş. Tanesi. 1000 souldan sınırsız titan shard satıyor. Kendisinden large titan shard da alabilirsin. 10 adet bulunuyor. Dipnot olarak, akrep kadını kesince erkeğiyle konuşun, size çok yararlı bir yüzük verecek. Vermezse, taşlaşmış elemanı canlandırıp kesin. Yüzük Second Dragon Ring: Hem hp hem stamina hemde Maximum load ı tek yüzükte veriyor.

Daha Heide's Tower of Flame bölümüne dahi gitmemiş Harvest Valley'e nasıl gitsin, herşeyden önce miracle ustası kadını kurtarması lazım gidebilmesi için. Çok sonraki iş orası.

tas kadını donuşturunce.. tower of flame e gerek kalmadı ... neyse bosver yenı karakter açtım dark a yoneldim... çok iyi abi ya her pvp mi benim olur

• Arkadaslar statlari dediginiz sekilde ayarladim bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim ancak bir yerde takildim.Berfly luna denen yere geldim bonfire yakip merdivenden inip yaklasik 7 kopekle savasiyoruz onlarida kestim ancak sonra nereye gitcemi bulamadim yardimci olurmusunuz?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.