Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

Shrine of Amana'daki kadınları öldürmedi isen eğer, kurbağa bossu kestikten sonra, biraz ileride sağda tarafta kalan merdivenleri olan bir yapı var. Oradan yukarı çıkarak, undead formda kapıyı aç. O yolu takip et, basamaklara geldiğinde sol tarafta sandığın içinde.

hocam iki elim de demir yumruk var ikisiyle birlikte seri vurmayi bulamadim. biliyorsundur bu iki elle silah tasirken ayni anda vurma sistemi geldi. wiki ye baktim hicbirsey anlamadim. pvp de birisinden gordum.
  • Yakında alıyorum oyunu;

PSN'ye de gelmiş, kardeşlik düşünüyoruz hâlâ devam ediyor değil mi? Yani PS4'teki gibi aynı anda online oynayamamak yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HelodermaSuspectum H kullanıcısına yanıt
    Dual oynamayı tercih etmedim şu ana kadar, araştırmadığım için de bilmiyorum açıkçası ama merak ettim, gördüğün pvp videosunu gösterirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Dual oynamayı tercih etmedim şu ana kadar, araştırmadığım için de bilmiyorum açıkçası ama merak ettim, gördüğün pvp videosunu gösterirsen sevinirim.

mukemmel kombolar cikiyor.
  • Arkadaşlar kaybolan slotlar neden bir daha çıkmıyor,yokmu bunları geri getirmenin bir yolu ? Belirli bir süresi olduğunu belirtmişsiniz önceki mesajlarda ama ben günlerdir takip ediyorum halen yoklar ortada.Geri getirmenin yolu varmı acaba.
  • dostum bu soyledigin hex buyulerini nerden aliyoruz hani si yakit icin soulleri kullanan buyu great resolution soul bunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir video izlemiştim youtube kapatılmadan önce. Adam iki eline de ultra greatsword almıştı ve ikisini aynı anda düşmana vurabiliyordu. Ne ettiysem beceremedim :) Yöntemini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

dostum bu soyledigin hex buyulerini nerden aliyoruz hani si yakit icin soulleri kullanan buyu great resolution soul bunu ?

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Hexes#.UzksDKh_uM8

burdan bulabilirsin.yan tarafta 'acquired from' yerinden,butun hexlerin kimlerden ve nerelerden temin edilebilecegini gösteriyor.

great resonant soul ----> 3400 soul karsılıgı Felkin the Outcast'ten ve ya Pilgrim of Dark covenant'ında rank 2'ye yükselerek elde edebilirsin

• Kolaydan zora bir yol çizilecek olursa nasıl ilerlemeli sizce?
    Önce hangi haritalara hangi bölümlere gidilmeli?

• wikide böyle birşey buldum işimize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yado1907 -- 31 Mart 2014; 19:49:16 >
  • bana titanie shard kasılacak mob söylermisiniz ? large dan çok fazla var ama normalden olmadıgı için yeni silah lv atlattırmaıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stun

bana titanie shard kasılacak mob söylermisiniz ? large dan çok fazla var ama normalden olmadıgı için yeni silah lv atlattırmaıyorum..

Dev fareyi kestiğimiz mekandaki cüceler.
  • twinkle titanite en iyi nerde farm laniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HelodermaSuspectum

twinkle titanite en iyi nerde farm laniyor?

shrine of amana en rahat kasma yeri.archdrake soldier'lardan düşüyor.rusten coin ve jester başlıgı tak.bi de gold serpent ring varsa item düsme rate'in artar.rahatlıkla kasabilirsin
  • beyler örümcekten sonra gidicek yer bulamıyorum ? magaranın orda dev kurt varda orayada tek kişi giriliyor.. galıba ... warrior oldugu için uzaktan da vuramıyorum öldürüyorlar paso .. 100 lv i geçtim ama .. nereye gidicem yardım edin?
  • quote:

beyler örümcekten sonra gidicek yer bulamıyorum ? magaranın orda dev kurt varda orayada tek kişi giriliyor.. galıba ... warrior oldugu için uzaktan da vuramıyorum öldürüyorlar paso .. 100 lv i geçtim ama .. nereye gidicem yardım edin?

Hangi orumcek uzerinde kiz olanmi yoksa buyuk olanmi? Magaranin ordaki kurt degil sen dev fareyi diyorsun sanirim ama onu kesmene gerek yok opsiyonel bosslardan biri hic ugrasma degecek birsey cikmiyor ondan zaten..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

beyler örümcekten sonra gidicek yer bulamıyorum ? magaranın orda dev kurt varda orayada tek kişi giriliyor.. galıba ... warrior oldugu için uzaktan da vuramıyorum öldürüyorlar paso .. 100 lv i geçtim ama .. nereye gidicem yardım edin?

Hangi orumcek uzerinde kiz olanmi yoksa buyuk olanmi? Magaranin ordaki kurt degil sen dev fareyi diyorsun sanirim ama onu kesmene gerek yok opsiyonel bosslardan biri hic ugrasma degecek birsey cikmiyor ondan zaten..

dark souls 2 den bahsediyorum 1 den değil
  • quote:

quote:

dark souls 2 de sadece örümcek olan...

kurtun bölümüde hani sürekli gizli odaların oldugu yerlerde fillerin oldugu bölümde...

• quote:

quote:

quote:

dark souls 2 de sadece örümcek olan...

kurtun bölümüde hani sürekli gizli odaların oldugu yerlerde fillerin oldugu bölümde...

Valla orumcekten sonra kucuk bir giris var ordan gidiyorsun primal bonfirea geliyordu galiba bende karistirdim simdi..valla soullari toplayip kapiyi acman lazim rotten boss unu gectinmi? Tamam dev fare iste hic ugrasma opsiyonel boss o kesmesende olur soulu falanda bir ise yaramiyor zaten.

• quote:

quote:

quote:

dark souls 2 den bahsediyorum 1 den değil

Tamam Bir boss daha var oyle dark souls 2 de quelaqq in kardesi gerci ona akrep desem daha dogru olur.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.