Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Oyuna ikinci kez başladığımda statları değiştirip mage olarak ilerlemek istiyorum ama daha mı zor olur daha mı kolay olur karar veremiyorum çünkü çok alışığım kılıç kalkana.Oyunun %60 ini bitirmeme rağmen hala çoğunlukla fire longswordu kullanıyorum kalan kısımda lightning Gyrm Axe kullanıyorum.Seri olup damage'ı istediğim gibi bir kılıç bulamadım hala blacksteel katana belki.Oyunu bitirdikten sonra hoşuma gidecek silah kılıç kalkan bulursam mage'e döndüğüm için pişman olmak da var.

normal oyunu oynadıktan sonra şimdi mage ile new game plus tayım onunda %75 ini bitirdim diyebilirim..int/faith build i yap hex büyülerinden great resolution ve resolution soulllarından 2 şer tane al, büyü slot sayını 9 a çıkar..warriordan cok çok daha rahat ilerlersin new game plusta..çoğu boss u tek başına geçersin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

quote:

Oyuna ikinci kez başladığımda statları değiştirip mage olarak ilerlemek istiyorum ama daha mı zor olur daha mı kolay olur karar veremiyorum çünkü çok alışığım kılıç kalkana.Oyunun %60 ini bitirmeme rağmen hala çoğunlukla fire longswordu kullanıyorum kalan kısımda lightning Gyrm Axe kullanıyorum.Seri olup damage'ı istediğim gibi bir kılıç bulamadım hala blacksteel katana belki.Oyunu bitirdikten sonra hoşuma gidecek silah kılıç kalkan bulursam mage'e döndüğüm için pişman olmak da var.

normal oyunu oynadıktan sonra şimdi mage ile new game plus tayım onunda %75 ini bitirdim diyebilirim..int/faith build i yap hex büyülerinden great resolution ve resolution soulllarından 2 şer tane al, büyü slot sayını 9 a çıkar..warriordan cok çok daha rahat ilerlersin new game plusta..çoğu boss u tek başına geçersin..

Alıntıları Göster
    boss vendrick e vuruyorum cani gitmiyor, yardim.

• sanseiminsa S kullanıcısına yanıt
    Fire dmg olan şeylerle vur daha çok canı gidiyor fiziksel dmg pek işe yaramıyor
  • kenpachii K kullanıcısına yanıt
    hocam fire damage veren guclu kiliclarlada vuruyorum en fazla 10 damage aliyorum kiliclarim kirikta degil.
    ben o boss u +5 Black Knight Halberd 307 fiziksel 187 fire dmg silahla indirdim canı çok olan bir boss biraz ugraştırıyor ama dedigin kadar az vuruyorsan hiç ugraşma daha kaliteli bi silah bul
    +10 raw great sword la 630 fiziksel dmg le kesememiştim o boss u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 25 Mart 2014; 14:00:35 >
  • kenpachii K kullanıcısına yanıt
    suda var galiba souls of giant ruhuyla birseyler yapiyormusuz boss un cani gitmesi icin. var mi oyle birsey?
    Inventory'nizde en az 4 (tercihen 5 soul of giant) olmalı. Ne kadar çok taşırsanız o kadar çok boss'un defansı düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanseiminsa

suda var galiba souls of giant ruhuyla birseyler yapiyormusuz boss un cani gitmesi icin. var mi oyle birsey?
    vendrick opsiyonel boss olması lazım kesmedende devam edebiliyorsun ben vendrick le karşılaştigımda senin gibi dmg vuramıyordum sonraya bıraktım o arada neler yaptım bilmiyom ama tekrar denediğimde kestim youtube bak kesme yöntemleri var ama tek çözüm fire dmg
  • quote:

Soul of a Giant

placeholder.pngThe soul of a Giant who came to conquer Drangleic.
    Will the Giants' resentment of the King be pacified in death, or only emboldened?
    Can be used to acquire souls, only...

Usage

Adds 10,000 souls.
    Lower Vendrick's defense bonus when souls are in your inventory.
    Having none in your inventory will give King Vendrick 32x his normal defenses. Having 1 gives him 16x his defenses. Having 2 gives him 8x def, 3 gives 4x def, 4 gives him 2x and having 5 or more results in him having normal defense stats.

Dragon Shrine. Drop from Ancient Dragon.
    Memory of Orro. On the body of a Giant past two giants and two knights on Ballistae.
    Memory of Vammar : At the very end; guarded by a giant
    Memory of Jeigh. On a body of the giant after Giant Lord boss.
    Black Gulch: Requires defeating two giants in a hidden cave. Area is in close proximity to the door for Darkdiver Grandhal. (They are susceptible to poison, so poison arrows are a useful strategy)

Notes

You can use a Bonfire Ascetic to net yourself another Soul of a Giant in the Black Gulch area. Just beat the two (can be up to four if you have summoned phantoms) giants again and you will be rewarded another soul. (This doesn't work on 360, also there are only 2 giants down there even in NG+ who respawn, but they don't drop the soul. Tested 3/24/14)

Buradan anlaşıldığı üzere Soul of a Giant bu boss için ölümcül derecede önemliymiş. En önemli kısmı çevirecek olursam üzerinde hiç Soul of a Giant yoksa Vendrick'in defansı normalin tam 32 katı oluyormuş 32 kat nedir ya eğer 1 adet olursa 16 katı kadar oluyormuş yani kat kat Soul of a Giant aldıkça defansı düşüyor. Almak ve sonrasında buraya gelmek şart gibi görünüyor. 5 ruhun bulunduğu yerler Location altında yazıyor. Hatta Black Gulch'ta Bonfire Ascetic kullanarak zorluğu artırırsanız oradaki devleri bir adet daha Soul of a Giant düşüyormuş (PS3'e özel 360'ta düşmüyormuş). Herneyse ileride bu soulları alıp gelmek sanıyorum en mantıklısı ona göre göre hareket edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 25 Mart 2014; 17:28:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Soul of a Giant

placeholder.pngThe soul of a Giant who came to conquer Drangleic.
    Will the Giants' resentment of the King be pacified in death, or only emboldened?
    Can be used to acquire souls, only...

Usage

Adds 10,000 souls.
    Lower Vendrick's defense bonus when souls are in your inventory.
    Having none in your inventory will give King Vendrick 32x his normal defenses. Having 1 gives him 16x his defenses. Having 2 gives him 8x def, 3 gives 4x def, 4 gives him 2x and having 5 or more results in him having normal defense stats.

Dragon Shrine. Drop from Ancient Dragon.
    Memory of Orro. On the body of a Giant past two giants and two knights on Ballistae.
    Memory of Vammar : At the very end; guarded by a giant
    Memory of Jeigh. On a body of the giant after Giant Lord boss.
    Black Gulch: Requires defeating two giants in a hidden cave. Area is in close proximity to the door for Darkdiver Grandhal. (They are susceptible to poison, so poison arrows are a useful strategy)

Notes

You can use a Bonfire Ascetic to net yourself another Soul of a Giant in the Black Gulch area. Just beat the two (can be up to four if you have summoned phantoms) giants again and you will be rewarded another soul. (This doesn't work on 360, also there are only 2 giants down there even in NG+ who respawn, but they don't drop the soul. Tested 3/24/14)

Buradan anlaşıldığı üzere Soul of a Giant bu boss için ölümcül derecede önemliymiş. En önemli kısmı çevirecek olursam üzerinde hiç Soul of a Giant yoksa Vendrick'in defansı normalin tam 32 katı oluyormuş 32 kat nedir ya eğer 1 adet olursa 16 katı kadar oluyormuş yani kat kat Soul of a Giant aldıkça defansı düşüyor. Almak ve sonrasında buraya gelmek şart gibi görünüyor. 5 ruhun bulunduğu yerler Location altında yazıyor. Hatta Black Gulch'ta Bonfire Ascetic kullanarak zorluğu artırırsanız oradaki devleri bir adet daha Soul of a Giant düşüyormuş (PS3'e özel 360'ta düşmüyormuş). Herneyse ileride bu soulları alıp gelmek sanıyorum en mantıklısı ona göre göre hareket edin.

Alıntıları Göster
    Oyunu final boss una kadar gelip bırakmıştım kesmeyi bile denemedim boss u kesmeden önce gidip tüm npc leri kessem(Convertler de dahil) ng+ da geri çıkıyorlar değil mi taklaya gelmiyek sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

Oyunu final boss una kadar gelip bırakmıştım kesmeyi bile denemedim boss u kesmeden önce gidip tüm npc leri kessem(Convertler de dahil) ng+ da geri çıkıyorlar değil mi taklaya gelmiyek sonra

Alıntıları Göster
    Olurlar herhalde, sonuçta oyun sıfırlanıyor. Ama birçok NPC'den bir halt düşmüyor kesmekte gereksiz bence. Ben şahsen deneme maksatlı gözden çıkardığım bir karakterimle Emerald'a kadar kestim, kadın soul bile vermedi heryerden bulunan bir item düşmüştü ama ne olduğuu hatırlamıyorum. Belli başlı bazı NPC'ler hariç genelde hep oyunda zaten bulduğun şeyler düşüyormuş.

• quote:

Olurlar herhalde, sonuçta oyun sıfırlanıyor. Ama birçok NPC'den bir halt düşmüyor kesmekte gereksiz bence. Ben şahsen deneme maksatlı gözden çıkardığım bir karakterimle Emerald'a kadar kestim, kadın soul bile vermedi heryerden bulunan bir item düşmüştü ama ne olduğuu hatırlamıyorum. Belli başlı bazı NPC'ler hariç genelde hep oyunda zaten bulduğun şeyler düşüyormuş.

Alıntıları Göster
    Cardinal Towerın aşağısında Last Gianta giderken aşağıdaki kurbağamsı yaratıkların olduğu yerde kayda değer item var mı?3 5 kere denedim ağır başarısız oldum önemli bir şey yoksa şimdilik pek uğraşmayayım.

• Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    3 cracked red orbs,
    rebel's greatshield,(üzerinde kartal olan kalkan)
    firedrake stone(+ basma)
    flame quartz ring +1 (flame resistans)
    hawk ring(okun menzilini artırıyor)
    large soul of a proud knight

onları kesmek zor sabit olanları ok uzaktan dmg almadan kesebiliyon ama hareketliler zor oluyor

flame ring haricinde pek bişey yok ugraştına fazla degmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 26 Mart 2014; 15:19:17 >
  • quote:

Cardinal Towerın aşağısında Last Gianta giderken aşağıdaki kurbağamsı yaratıkların olduğu yerde kayda değer item var mı?3 5 kere denedim ağır başarısız oldum önemli bir şey yoksa şimdilik pek uğraşmayayım.

Kurbağamsı yaratıklar hangileri? Acaba orada hiç farketmediğim bir yer mi kaldı diye merak ettim, baya etrafı gezinmiştim ama çıkaramadım.

Edit: Ha aşağıda alevli yerde kertenkele tipli canlılar var, ben tırsıp inmemiştim onlara dekor mumalesi yapıyordum ondan aklıma gelmedi :) bir ara deneyeyim bari kesmeyi hepten unutmuştum onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 26 Mart 2014; 13:11:35 >
  • Arsenic kullanıcısına yanıt
    hocam oyunu bitirdim new game plus olmadi?
    Ben daha bitirmedim sindire sindire baya yavaş ilerliyorum hemen bitmesin diye, o sebeple kesin birşey söyleyemiyorum ama bitirince ng+ açılması lazım. Bitiren bir arkadaş yorum yapsa daha sağlıklı olur.
  • quote:

Ben daha bitirmedim sindire sindire baya yavaş ilerliyorum hemen bitmesin diye, o sebeple kesin birşey söyleyemiyorum ama bitirince ng+ açılması lazım. Bitiren bir arkadaş yorum yapsa daha sağlıklı olur.
    darksouls2.wiki den baktımda şöyle bişey yazıyor;

Changes from Dark Souls 1

--The game will not automatically start the next playthrough once the final boss is defeated
    --The enemies don't just get stronger, more of them will spawn, particularly NPC black phantoms, and a few boss fights are slightly altered
    --There are new items exclusive to NG+ and beyond

en iyisi ben npc lere dokunmayım akşam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 26 Mart 2014; 18:20:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

darksouls2.wiki den baktımda şöyle bişey yazıyor;

Changes from Dark Souls 1

--The game will not automatically start the next playthrough once the final boss is defeated
    --The enemies don't just get stronger, more of them will spawn, particularly NPC black phantoms, and a few boss fights are slightly altered
    --There are new items exclusive to NG+ and beyond

en iyisi ben npc lere dokunmayım akşam :D

Alıntıları Göster
    Oyunda son bossu kestikten sonra sana Ng+ dan devam etmek istermisin diye soruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgunak

Oyunda son bossu kestikten sonra sana Ng+ dan devam etmek istermisin diye soruyor.

hadi ya ben onu gormedim ne olacak simdi? benim amacim new plus yapip oldurdugum npc leri canlndirmakti.
    Elinde Bonfire Ascetic varsa, canlandırmak istediğin npc'nin bölgesindeki bonfireda o item'ı yak, muhtemelen canlanacaktır. Ancak sadece o bölgede iş görür, diğer yerler aynı kalır. Ya da şöyle bir şey dene, son boss'un olduğu yerde Bonfire Ascetic kullan, boss daha zor hale gelecek ama tekrar kesme şansın olacağı için, öldürdükten sonra belki yine NG+ seçeneği çıkar. Yalnız aklından çıkarma Bonfire Ascetic kullandığın bölgeler her zaman bir kademe yukarıda oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.