Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceki oyunda öldünmü beden formu için humanity kullanıyordun bu sefer boss öldürdüğünde aynı işi gören human effigy vermiyor, e o zaman başkasının oyununa neden yardım edelim nasıl olsa tekrar beden formuna dönmek için herhangi bi şey vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @drejtc

token of fidelity, cathedral of the blue'daki old dragonslayer boss'tan sonra karsımıza cıkan npc'ye vererek 'Cathedral of Blue' covenantına girmemizi saglıyor.
    co-op itemi aynı zamanda.aynı covenanttaki biri invade edilirse ona yardım etmek icin kullanabilirsin.aynı zamanda yardım ettigin kisinin canını doldurmasını da saglıyor.detaylı bilgi istiyorsan ;

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Token+of+Fidelity#.UzOzKah_uM8
  • sanseiminsa S kullanıcısına yanıt
    Biraz geç olacak ama oyun bittikten sonra yeni oyuna geçeçekmisin diye sormuyor direk majula da bonfire da doğuyorsun bonfire a oturduğunda en alta bi şeçenek çıkıyor onu seçersen 2.oyuna baslıyon
  • Arkadaslar su no mans wharf denen yerdeyim.Videolara bakiorum burdaki gemi rihtima yanasmis oluyor ancak bende uzakta duruyor.Ne yapmam lazim?

Edit:Sorunu çözdüm arkadaşlar sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 28 Mart 2014; 21:30:43 >
  • Beyer dex ağırlıklı gitmek istiyorum str'yi kaçta bırakmalı
    şu an
    str 16
    Dex 17

Ya siz bana bi stat tavsiyesi verin yeter vgr end vit filan ne kadar vermeli,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 28 Mart 2014; 23:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Beyer dex ağırlıklı gitmek istiyorum str'yi kaçta bırakmalı
    şu an
    str 16
    Dex 17

Ne tür silahlar kullanıyor ya da seviyorsun, bunu söylemeden stat tavsiyesi vermek zor. Dex. ağırlıklı gitmek istiyorsan eğer, kullanacağın silahlar Curved, Katana, Thrusting, Bow gibi denge ağırlıklı silahlar oluyor. Ama mesela curved greatsword, spear, halberd gibi silahlar kullanmak için hem Str. hem Dex. basman lazım. Bunun gibi birçok silah var. Saf Str. ise çok ağır, büyük silahlar için geçerli, o tip silahları kullanma gibi bir düşüncen yoksa Str.'yi 30'da tutabilirsin. Ancak dediğim gibi kullandığın silah tipi en önemli faktör, çünkü her silahın bonus aldığı bir stat var ve dex. ağırlıklı gitmek istiyorsan o statdan aldığı bonusu yüksek bir silah kullan ki Dex.'i geliştirdiğine değsin.

Diğerleri konusunda ise End. en yüksek değere sahip statın olmalı, çünkü stamina her şey demek. Vigor'un da yeterli olup olmadığına sen karar verebilirsin; ancak soulları bol keseden vigor'a harcamak çok mantıklı değil, çünkü o değeri yükselten çok sayıda item var. Vit. ise giydiğin zırh ve kullandığın silah tipine göre şekillenen bir stat, çünkü ağır zırh ile silahlar kullanırsan taşıma zorluğu çekeceğin için Vit. değerin yüksek olmalı ama hafif eşyaların varsa ona göre şekillendirebilirsin. Geriye kalan değerler ise tamamen senin tercihin, Adp.'ye hiç gerek yok bana kalırsa, Atn.'de Int. ile Faith'i ne kadar kullandığına paralel gelişen bir stat, eğer büyü ve mucize kullanmıyorsan Atn.'ye soul harcamanın da bir lüzumu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Beyer dex ağırlıklı gitmek istiyorum str'yi kaçta bırakmalı
    şu an
    str 16
    Dex 17

Ben dex + pyro oynuyorum ve str tabanlı karakterden çok daha fazla keyif aldım hem pvp hem de pve de. Str 16, vig 18, vit 20, atn 16 (3 slot pyro büyüleri için gerek duydum), adp'yi 20'de bıraktım dex ve end'a yükleniyorum. Ancak lvl 90'da bıraktım, lvl'imi çok fazla arttırmayı ve overpower olmayı sevmediğimden statlar şimdilik 40 seviyelerine ulaşmadı. Eğer sadece dex tabanında çift elinde de silah istiyorsan str'yi çok arttırmana gerek yok, Red Rust Scimitar 18 str istiyor bu sınır bana ideal geldi tabi kullanacağın silaha göre değişir. Eğer çift elli silah curved greatsword kullanacaksan ne yazıkki onlar hem str ister hemde ağırdırlar bu yüzden str ve vit'e daha da fazla puan vermen gerekir.

• Bazı yerlerde taş olmuş elemanlar var. Kapı önlerinde falan herifler taşa dönüşmüşler, bide çok sağlamlar naptıysam kıramadım. Arkadaşları oralardan çekmenin yolu varmıdır acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkundead

Bazı yerlerde taş olmuş elemanlar var. Kapı önlerinde falan herifler taşa dönüşmüşler, bide çok sağlamlar naptıysam kıramadım. Arkadaşları oralardan çekmenin yolu varmıdır acep?

Fragrant Branch of Yore itemini kullanman lazım insana dönüştürmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacksDarkcs

quote:

Orijinalden alıntı: darkundead

Bazı yerlerde taş olmuş elemanlar var. Kapı önlerinde falan herifler taşa dönüşmüşler, bide çok sağlamlar naptıysam kıramadım. Arkadaşları oralardan çekmenin yolu varmıdır acep?

Fragrant Branch of Yore itemini kullanman lazım insana dönüştürmek için

Iron keep'in girişinde ki köprüyü geçince içeri girdigin alanın hemen sağında bir satıcı var dilenci gibi oturuyor yerde işte o 1 tane satıyor., sanırım 7,500 soul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 29 Mart 2014; 8:14:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunda str ağırlıklı gitmiştim ağır zırh kalkan ve silah ( tank misali ilerledim ) darbelere dayanikliydim önce darbeyi sağlam kalkanimla savusturuyor sonra gücü zayiflayan düşmanıma vuruyordum, bu sefer daha hafif zırh ve silah kalkan gidip düşmanla dovusmek istiyorum,
    Ayrica pyro silahını da almayi düşünüyorum ilk oyunda onu da kullandım ayrıca ilk oyunda güçlü bi yay vardı 30 dexmi ne istiyordu onu kullanmak içinde dexi 30 yapmıştım.

İlk oyundan tek fark daha hafif zırh ve silah kalkan, o yüzden dex gitmek istedim kakin baktımda yine melkor arkadaşın dediği gibi bazı hafif sayilabilecek iyi silahlarda str dex istiyor.

siz en iyisi piyasadaki bulabilecegim en iyi hafif silahı söyleyin ben ona göre str dex ya da dex vereyim.

• @drejtc

Katana kullanabilirsin, hem hafif hem de dex. için en ideal silahların başında geliyor, hatta Blacksteel Katana en ideal dex. kılıcı bile olabilir. Çünkü direk A değerinden başlıyor ve +2 ya da +3'den sonra dex. değeri S seviyesine çıkıyor. Elementlerden de B alıyor ve iki, üç vuruşun ardından bir anda 1000 küsür dmg vurabiliyor. Bu kılıcı Iron Keep'deki şövalyelerden düşürebilirsin. Kullanabilmek için str. 14, dex. 25 olması gerekiyor.

@darkundead

O itemı her taşlamış npc'de kullanma yalnız, zaten beş noktada kullanabiliyorsun ama mutlaka kullanman gereken tek nokta Majula'daki Rosabeth. Diğerlerinden ikisi Lost Bastille'deki Straid ve Shaded Ruins'deki Ornifex. Bunlar boss soullarından silah yapıyorlar ama çok yararlı silahlar yok. Ornifex'i kaldırmak için Shaded Ruins'deki bonfireın hemen sağ tarafında taşlamış bir npc var, onu öldürdükten sonra bir anahtar veriyor sana ve aynı bölgede tahtalardan oluşmuş bir bölge yer alıyor. Üzerine geldiğinde aşağıya düşüyorsun, oradaki bir kapıyı açıyor. İçeride Ornifex ile konuştuktan sonra Brightstone Cove Tseldora'ya dönüyor, aynı yerde durmuyor.
    Kalan üçünden ikisi yine Shaded Ruins'de yer alıyor bir tanesine bonfireın hemen ilerisinde sol tarafta kalan bir pencereden atlayarak ulaşabiliyorsun. Black Knight Halberd buluyorsun orada, saf dmg olarak oldukça güçlü bir spear.
    Diğeri de kırılan tahtaların yakınında bir girişin önünde duruyor. Arkasındaki sandıktan bir armor set ve yine Fragrant Branch of Yore itemı kazanıyorsun. Burayı da açabilirsin, çünkü item konusunda bir kaybın olmuyor.
    Sonuncusu ise Aldia's keep bölümündeki bir aygır, onu canlandırıp öldürdükten sonra miğfer kazanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 29 Mart 2014; 12:28:54 >

• arkadaslar new game plus'ta neredeyse sona geldim.lost sinner'dan düşen old witch soul'unu nasıl kullanacagıma karar verememiştim.
    ya ornifex'ten chaos blade ile takas ediyorsunuz ya da straid'den flame weapon pyro kagıdını alıyorsunuz.ikisi de cok saglam itemler fakat pvp icin chaos blade daha iyi diyorlar.soyle bi durumda var.bana kalırsa manslayer gibi bi item varken chaos blade'e cok ta gerek yok.sonucta manslayeri flame weapon ile yakabilir extra flame damage'e de sahip olabiliriz.aynı zaman da chaos blade her saldırıda,kullanıcısına da 20 hasar veriyor.
    fakat millet o kadar ovunce bende blade'i aldım.bimiyorum sanırım yanlıs yaptım.
    aynı zaman da duke's dear freja'dan da old paledrake soulu düşüyor extra.ben moonlight greatswordunu takas ettim onunla.Sunu soylemeliyim ki bu itemi magic ile enchant edin ve crystal magic weapon ile güçlendirin.pvp'de backstab denk getirebilirseniz tek atma şansınız var.

• NG+ dan devam ediyorumda bu Mytha, the Baneful Queen le dövüşürken odadaki zehirli suyu nasıl boşaltıcam ilk oyunda boşaltmadan dövmüştümde ng+ da zorluyor

Not:Sorunu çözdüm 2 bonfire ın önünde duran yel değirmenini meşale ile yakacakmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 30 Mart 2014; 12:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şen Pp

arkadaslar new game plus'ta neredeyse sona geldim.lost sinner'dan düşen old witch soul'unu nasıl kullanacagıma karar verememiştim.
    ya ornifex'ten chaos blade ile takas ediyorsunuz ya da straid'den flame weapon pyro kagıdını alıyorsunuz.ikisi de cok saglam itemler fakat pvp icin chaos blade daha iyi diyorlar.soyle bi durumda var.bana kalırsa manslayer gibi bi item varken chaos blade'e cok ta gerek yok.sonucta manslayeri flame weapon ile yakabilir extra flame damage'e de sahip olabiliriz.aynı zaman da chaos blade her saldırıda,kullanıcısına da 20 hasar veriyor.
    fakat millet o kadar ovunce bende blade'i aldım.bimiyorum sanırım yanlıs yaptım.
    aynı zaman da duke's dear freja'dan da old paledrake soulu düşüyor extra.ben moonlight greatswordunu takas ettim onunla.Sunu soylemeliyim ki bu itemi magic ile enchant edin ve crystal magic weapon ile güçlendirin.pvp'de backstab denk getirebilirseniz tek atma şansınız var.

manslayer katana nin yeri nerde? youtube ada girilmiyor.

• Arkadaşlar kılıç kalkan bir karakterle ilerliyorum.Statlarım şu şekilde:

VGR:22
    END:13
    VIT:21
    ATN:4
    STR:35
    DEX:9
    ADP:9
    INT:3
    FTH:6

Statlar bu sekilde 69 level oldum 36bin soul daha var hangisine yukleniyim sizce?

• HelodermaSuspectum H kullanıcısına yanıt
    Shrine of Amana'daki kadınları öldürmedi isen eğer, kurbağa bossu kestikten sonra, biraz ileride sağda tarafta kalan merdivenleri olan bir yapı var. Oradan yukarı çıkarak, undead formda kapıyı aç. O yolu takip et, basamaklara geldiğinde sol tarafta sandığın içinde.
  • GeraltofRivia kullanıcısına yanıt
    End cok dusuk kalmıs kılıc kalkan ıcın stamina cok önemli saldırıları block ladık tan sonra vuracak enerjin kalmazsa hiç bir işe yaramaz kılıc kalkan bi 23 24 yap

Ne kadar kılıc kalkan takılsanda dex e 18 e kadar vermeni tavsiye ederim oyundaki coğu silah str de olsa bi mıktar dex istiyor.18 dex de kullanabilecegin cok güzel bi ok var (Dragonrider Bow) str den B dex den D alan bi ok agırlık olarak 3 çok az.gzl dmg i var.

16 dex le de kullanabilecegin bana göre oyunun en iyi tek el silahı Mastodon Halberd ı kullanabiliyorsun +10 yapıp light dmg bastıktan sonra oldukça etkili oluyor.Ng+ bile kullanıyorum daha etkisini kaybetmedi

Verecek bisey bulamadığında VGR vermeni tavsiye ederim ama dikkat et 50 ye kadar her verisinde 20hp veriyor 50 den sonra her verşinde 5hp veriyor 50 yi geçme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 30 Mart 2014; 13:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Arkadaşlar kılıç kalkan bir karakterle ilerliyorum.Statlarım şu şekilde:

VGR:22
    END:13
    VIT:21
    ATN:4
    STR:35
    DEX:9
    ADP:9
    INT:3
    FTH:6

Statlar bu sekilde 69 level oldum 36bin soul daha var hangisine yukleniyim sizce?

Dostum sen kılıç kalkana göre rezalet bir stat dağılımı yapmışsın. Strength'in ismi yanılttı herhalde, 30'dan fazla isteyen kılıç çok az, ki onlarda Ultra Greatsword'lar. Şu andaki statlarınla kılıç kalkandan ziyade, balta kalkan ya da çekiç kalkan olur. Bu hızla str.'ye basarsan da yakın zamanda Great Axe'a veya Great Hammer'a terfi edebilirsin. Eğer soul vessel'ın varsa kullan onu str.'ni 27-28 falan yap, kalanını da dex.'e ver. Eğer kılıç kalkan istiyorsan str. ve dex. arası 6-7 civarı olmalı, hangisine daha çok vereceğini de kullanacağın kılıca göre şekillendir. Straight ve Great sword'lar biraz daha fazla str. isterken, Thrusting, Curved, Katana sword'lar da daha fazla dex. istiyor.

Ek olarak kılıç kalkana göre vitality'e aşırı abanmışsın, gereksiz. Onu da 13-15 arasına çek, str. 30'u geçmeyecek şekilde dex.'e ver. Kılıç kalkan için str.'ye 30'dan fazlası gereksiz, tabii ultralarda gözün yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 30 Mart 2014; 14:04:55 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.