Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yado1907

oyunu kaç saatte bitirdin hangi sınıf ile oynadın

Warrior sınıfı ile 39 saatte bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

super bi inceleeme eline saglik hocam

Rica ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

super bi inceleeme eline saglik hocam

Rica ederim hocam.

Alıntıları Göster
    oyunu çoktan bitirip new game plus a başladım. new game plus ı da yarıladım dıyebılırım..soul vessel ile str karakterimi int/faith buıldıne çevirip dark magic yenı adıyla hexes büyüleri kullanıyorum..bu sayede ng plusta olmama rağmen ilk oyundan bile rahat ilerliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

oyunu çoktan bitirip new game plus a başladım. new game plus ı da yarıladım dıyebılırım..soul vessel ile str karakterimi int/faith buıldıne çevirip dark magic yenı adıyla hexes büyüleri kullanıyorum..bu sayede ng plusta olmama rağmen ilk oyundan bile rahat ilerliyorum

Alıntıları Göster
    Climax' ı şiddetle tavsiye ederim. Elde etmesi biraz zor ama çok güçlü bir hex. Birde hex için en iyi chime hangisi fikri olan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar The Lost Bastille'da ilerliyorum 2'ci bonfire'ı yakmak için yaratığın barut dolu fıçıyı atmasını bekledim,attı duvarda patladı.Yaratığı kesip 1'ci bonfire'a döndüm respawn olsun diye ama yaratık respawn oldu,fıçı respawn olmadı. Barut fıçısı olmadığı içinde duvarı patlatıp bonfıre'ı yakamıyorum firebomb attım 2 tane gene nafile,acil yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam sizin videolarınızdan sonra oyunu almaya karar verdim acımadan psn'den 129 TL'ye alıp oynamaya başladım oyunu ilk defa oynamama rağmen sanki bu oyun beni bekliyormuş hissi verdi o kadar keyif alıyorum oynarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

Arkadaşlar The Lost Bastille'da ilerliyorum 2'ci bonfire'ı yakmak için yaratığın barut dolu fıçıyı atmasını bekledim,attı duvarda patladı.Yaratığı kesip 1'ci bonfire'a döndüm respawn olsun diye ama yaratık respawn oldu,fıçı respawn olmadı. Barut fıçısı olmadığı içinde duvarı patlatıp bonfıre'ı yakamıyorum firebomb attım 2 tane gene nafile,acil yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam sizin videolarınızdan sonra oyunu almaya karar verdim acımadan psn'den 129 TL'ye alıp oynamaya başladım oyunu ilk defa oynamama rağmen sanki bu oyun beni bekliyormuş hissi verdi o kadar keyif alıyorum oynarken.
    @PHO3N1X
    5-6 sefer bone fire gidip respawn yapıp denedikten sonra oldu bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz06

@PHO3N1X

Bir deneyeyim kardeşim umarım işe yarar.

Kardeşim denedim çok saol önceki sefer 10 defadan fazla denedim,oyunu 2 defa kapatıp açtım gene respawn olmamıştı. Şimdi oyuna girer girmez respawn oldu anlamış değilim,her halde belirli bir aralıkta çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 24 Mart 2014; 16:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz06

@PHO3N1X

Bir deneyeyim kardeşim umarım işe yarar.

Kardeşim denedim çok saol önceki sefer 10 defadan fazla denedim,oyunu 2 defa kapatıp açtım gene respawn olmamıştı. Şimdi oyuna girer girmez respawn oldu anlamış değilim,her halde belirli bir aralıkta çıkıyor.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunda öldükten sonra enerji çubuğu sürekli kısalıyor bunu eski haline nasıl döndürürüz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: squall06

Arkadaşlar oyunda öldükten sonra enerji çubuğu sürekli kısalıyor bunu eski haline nasıl döndürürüz ?

yenıden beden formuna donerek
  • console-master kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonHeart_06

eyvallah hocam
  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    Selam PHO3N1X,

Çok sevindim oyunu almaya karar vermene ve almana. Kesinlikle verilen parayı sonuna kadar hak eden nadir oyunlardan. Keyfini çıkar.

İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Selam PHO3N1X,

Çok sevindim oyunu almaya karar vermene ve almana. Kesinlikle verilen parayı sonuna kadar hak eden nadir oyunlardan. Keyfini çıkar.

İyi oyunlar.
    arkadaslar dragon remnants covenant'ında rank 3 oldum ve dragon head stone,dragon torso stone ve black dragon greatsword itemlerini kazandım.ama soylemem gerekirse hicbir ise yaramayacak itemler.stoneları kullanma halinde size armor veriyor ama 1. oyundaki gibi fonksiyonları yok.head stone 1. oyunda oldugu gibi ates sacıyor fakat torso dragon bir işe yaramıyor.sadece armor.son olarak verdigi greatsword'ün de pek birişlevi yok.
    slash/thurst vuruyor.136 ataga sahip.100 counter strength'i var.ayrıca 35 poise damage vuruyor.bana kalırsa bi manslayer degil.
  • quote:

Selam PHO3N1X,

İyi oyunlar.
    PC VERSİYONUNU BEKLİYORUM. MALUM PS3 Ü SATTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

PC VERSİYONUNU BEKLİYORUM. MALUM PS3 Ü SATTIK

Alıntıları Göster
    Blind Run Stream arkadaslar :

www.twitch.tv/gsogaming
  • quote:

480p ve 720p'de sorun var sanırım. Sadece 360p olarak izleyebiliyorum.

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=etNblZR9pCw&list=UUuz2ZjALApdi56jRJ0NeyaA

Rehber için teşekkür ederim ben simdi videodaki gibi ilerliyorum ancak 2. Bolumde sen insan formuna geciyorsun birde yere summon birakiyorsun ya ben onlari yapamiyorum.Izlerken kacirdigim biyer oldu herhalde insan formuna gecmek istedimde humanity block yazan uzun bir cumle cikti ne yapicam simdi ilerliyemiyorum cok fazla oldum ve rehberde dedin gibi canim yariya kadar indi suan.

Edit:Sorunu çözdüm tahmin ettiğim gibi rehberdeki bir yeri atlamışım.

Bu arada rehberlerin gerçekten çok iyi teşekkür ederim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 25 Mart 2014; 0:56:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=etNblZR9pCw&list=UUuz2ZjALApdi56jRJ0NeyaA

Rehber için teşekkür ederim ben simdi videodaki gibi ilerliyorum ancak 2. Bolumde sen insan formuna geciyorsun birde yere summon birakiyorsun ya ben onlari yapamiyorum.Izlerken kacirdigim biyer oldu herhalde insan formuna gecmek istedimde humanity block yazan uzun bir cumle cikti ne yapicam simdi ilerliyemiyorum cok fazla oldum ve rehberde dedin gibi canim yariya kadar indi suan.

Edit:Sorunu çözdüm tahmin ettiğim gibi rehberdeki bir yeri atlamışım.

Bu arada rehberlerin gerçekten çok iyi teşekkür ederim tekrardan.

Alıntıları Göster
    Oyuna ikinci kez başladığımda statları değiştirip mage olarak ilerlemek istiyorum ama daha mı zor olur daha mı kolay olur karar veremiyorum çünkü çok alışığım kılıç kalkana.Oyunun %60 ini bitirmeme rağmen hala çoğunlukla fire longswordu kullanıyorum kalan kısımda lightning Gyrm Axe kullanıyorum.Seri olup damage'ı istediğim gibi bir kılıç bulamadım hala blacksteel katana belki.Oyunu bitirdikten sonra hoşuma gidecek silah kılıç kalkan bulursam mage'e döndüğüm için pişman olmak da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctreus

Climax' ı şiddetle tavsiye ederim. Elde etmesi biraz zor ama çok güçlü bir hex. Birde hex için en iyi chime hangisi fikri olan varmı ?

oyunun en iyi staff ı black witch staff..full upgrade edınce çok sağlam oluyor ve miracle olsun hex olsun hepsini atabiliyor..elimde bütün staff ve chime ler var ama sadece black witch staff ı kullanıyorum..en iyi hex ise kesınlıkle great resolution soul ve resolution soul..ikiside mükemmel yanlız çalışmaları için yakıt olarak kazandıgınız soulları kullanıyorlar ama fena damage verıyorlar vazgecılmezlerim...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.