Şimdi Ara

Dark Messiah 360 Yeni Görüntüler ve Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark Messiah og Might and Magic: Elements'in Xbox360 versiyonundan yeni ekran görüntüleri ve birde video yayınlandı. Oyun 28 Mart 2008 tarihinde sadece 360 için çıkması bekleniyor.

Videoyu İzlemek için Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 4 Temmuz 2007; 0:44:27 >

• Çok çok kaliteli bir oyun. Çıkınca kaçırılmaması gerek. PC de mükemmeldi.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Tugy, beğenmişmiydin cidden bu oyunu PCde?

Ben baya beklemiştim bu oyunu, çıktığında çok büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için. Bug dolu, senaryo çok kötü, karakter kalas gibi, hiçbirşey düzgün işlenmemişti oyunda. Grafikler o zaman için güzeldi ancak şimdi çok göze batabilir, bu videoda da pek gelişmiş görünmüyor grafikler. Oynanış, fizikler ve etkileşim yüzeysel olmasına rağmen oldukça eğlenceliydi ama gözümde oyunu kurtarmaya yetmedi bunlar. Sonuç olarak benim için büyük fiyaskoydu bu oyun. Umarım yeni oyunları daha özenli olur.

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • @Ragdol

Doğru oyundan mı söz ediyoruz? Bu oyun belki de gelmiş geçmiş en iyilerden...

Gelmiş geçmiş en iyilerden diye nitelediğinize göre benim gözüme batan tüm bu sorunları önemsemediniz demektir. Bence önemli olan bu gerçekten, sadece oyundan maksimum eğlenceyi almaya çalışmak. Tüm bu yeni "oyunculuk" kavramı (reklamlar, duyurular, bir oyunu 4-5yıl beklemek, ön materyaller vb.) oyunlardan beklentimizi çok farklı bir boyuta getirdi. Eğer bu oyunu çıkmadan önce, uzunca bir süre takip edip beklentimi artırmamış olsaydım bende böyle bakabilirdim büyük ihtimalle.
    (Sinan Akkol'un bu ayki Level'deki yazısından sonra bu sorun baya kafama takıldı.)

Ancak ben böyle uzunca süre beklediğim oyunları elimde pala, paçasından keserek oynuyorum maalesef. Oyun tüm bunlara rağmen iyiyse, yeri bir başka oluyor. (Ses seda etmeden çıkıp, klasik olan oyunlar bambaşka tabi, GOW gibi. Onları böyle kurcalamıyoruz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 3 Temmuz 2007; 16:22:49 >

• Bence de mükemmel bi oyundu.Pc'dekinin aynısı mı olacak?

Oyun Oyun 28 Mart 2007 tarihinde sadece 360 için çıkması bekleniyor.
    tarihinde sadece 360 için çıkması bekleniyor.

Hmmm...
    |Xbox360 Premium Pack|Playstation3 60gb Ntsc-j| PHILIPS 37PFL5322/10 37'' LCD TV |Xboxlive:resqect psn:resqect|
    playing:Darkness,Dirt,Call of Juarez,Fnr3
    PS3 playing:Motorstorm,Resistance,Nba07

finish the fight!
  • ooobaaa süper oyun pc de oynamıştım biraz pc kaldırmamıştı silmiştim. Xbox360ta oynayacağım iyi oldu. Bu arada çıkış tarihi epey bi geçmiş be. bence yanlış yazmışsın..

http://www.gamespot.com/pc/action/darkmessiahofmightmagic/review.html?sid=6160563
    https://youtube.com/mesutcevik
  • Şahane oyun..Might & Magic dünyası kafidir oynamaya..Oyunda zaten oldukça iyi.360 da olmasa oynayamıycaz şu oyunları..

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Olmaz koray, şahane olamaz.. Gamespot 6.7 verdi bu oyuna. Lütfen, sitelere bakmadan evel karar vermiyelim, di mi?
    Ben FIRILDAK Değilim!

Bu Tekere Çomak Sokmayın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Olmaz koray, şahane olamaz.. Gamespot 6.7 verdi bu oyuna. Lütfen, sitelere bakmadan evel karar vermiyelim, di mi?

Call of Juarez ede düşük vermişler ama bu sene çıkan en iyi oyunlardan bence.Çok keyifle oynuyorum.Western sevenler hasta olur.Oynayan herkeste begendi.Bu oyunu oynayanlarda memnundu.Ben severim action rpg leri.

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/929360.asp?q=dark%20messiah

%74...Bedavadan oyun için kimse hayır demez

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+

• 28 Mart 2007'de çıkacak ???

Orjinalden alıntı: sos05

28 Mart 2007'de çıkacak ???

Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sos05

28 Mart 2007'de çıkacak ???

2008 demek istemiştim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.