Şimdi Ara

Assassin’s Creed Valhalla’dan 30 dakikalık oynanış videosu sızdırıldı (yeni video eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Assassin’s Creed serisinin son halkası AC Valhalla, bizleri Viking’lerin dünyasına götürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda resmiyet kazanan oyun, Xbox Series X etkinliğinde ilk videosuyla karşımıza çıkmıştı.

Serinin geliştiricisi Ubisoft, 12 Temmuz tarihinde düzenleyeceği UbiForward 2020 adını verdiği dijital etkinlikte AC Valhalla’ya ait daha kapsamlı bir oyun içi video göstereceğini duyurmuştu. Ancak boş durmayan internet avcıları Ubisoft’un etkinlik kapsamında göstereceği videoya önceden ulaşmayı başardı.

Ayrıca Bkz.Sony, robot işçilere yer verdiği fabrikasında bir PS4 konsolu 30 saniyede üretiyor

30 dakika süren videoda kadın kahramanımızın maceralarına tanıklık ediyoruz. Şirketin paylaştığı ilk oyun içi videonun aksine, yeni fragmanda kendimizi doğrudan oyunun içinde buluyoruz. Bir sızıntı videosu olduğu için görüntüler ne yazık ki çok net değil. Ancak videoya oyun ile ilgili bir fikir edinmek kapsamında göz atılabilir.

Ubisoft’un resmi olarak yayınlamadığı videounun her an kaldırılma ihtimali bulunuyor. Bu sebeple görüntüleri izlemek için acele etmek isteyebilirsiniz. AC Valhalla, bu yıl içinde piyasaya sürülecek.

Kaynak:https://wccftech.com/ac-valhalla-gameplay-leaks/

• Video camur gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Odyssey Viking yaması full indir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir copy-paste daha.

• Origins'e daha çok benzemiş.
    Müzikleri falanda hafiftan o tarzda.
    Odyssey hikaye sunumu olarak daha iyidi tabi, bunda da onu görebilir miyiz bell değil.

2 yıl beklet sen sonra ortaya bu çıksın.
    Optimize sorunları zaten olacak buradanda sıkıntı var.
    Kısacası standart klasik bir AC oyunu ile geliyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarı Odyssey Yarı Origins oyunu benzemiş. Keşke steam e olsaydı alacağım ama steam olmayacak Özel epic games olacakmış 😒😒

• mrbulmus61 M kullanıcısına yanıt
    Uplayde de var

• AC: Oddyssey Viking modu olmuş. Olmamış bu oyun.

• Videoyu kaydeden varsa göndersin hayrına.😭

• Bu oyunda da hem kadın hem erkek olarak mı oynayacağız. Bu Eivor erkekti, burada kadın. Anlamadım bu işi.

• pardon ama beğenmedim.

• keşke videoya biraz daha özen gösterselerdi daha güzel olabilirdi

• Dövüş mekaniklerinden bir gram zevk alacakmışım gibi durmuyor bildiğin önceki oyunun kopyası klasik ubisoft oyunu diyip geçiyorum bu zamana kadar parası ne ise verip aldım bu oyunları ama artık yeter daha fazla kopya oyunlara para kaptıramam.

• para vermeden oynarız
    5 kuruşş etmez

• dere.beyi kullanıcısına yanıt
    5 kuruş etmezse niye oynuorsun?

• Diğer assassin's oyunlarının üzerine pack yüklemişler gibi sadece deniz kısmını beğendim

• qoqoCAN Q kullanıcısına yanıt
    korsan diyor usta

• Assassin's Odyssey Witcher Valhalla 3

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.