Şimdi Ara

Darius'u nasıl kullanmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
21.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: Meap

quote:

Orijinalden alıntı: Ussaro

Keep calm and press R

I wrote it in English but I couldn't take my prize. So what's happening when you write it English? Do you feel yourself cool?

Are u cola?

(im so cool)

Sağ cola mı ,sol cola mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

quote:

quote:

quote:

Keep calm and press R

I wrote it in English but I couldn't take my prize. So what's happening when you write it English? Do you feel yourself cool?

Are u cola?

(im so cool)

Sağ cola mı ,sol cola mı?

Ben mi fesatım yoksa sen mi pisliksin

• Bende darius oynuyorum gayet iyi champ darius çok iyi ks attıgı ıçın sevılmıyor bu yuzden sana burda darius oynama dicekler takma devam et oynamaya :)
  • saintivicous jungle Darius yaptı biraz önce. Useless olduğu söylenemez. Tamamen nasıl oynadığına bağlı.

• öncelikle q w e skilleri çöp onları kullanmıyosun
    İhtiyacın Olan malzemel sağ tık ve r sadece...
  • E Q W R
  • bence darius un en iyi özelliği heran herşeyi yapabilicekmiş gibi bi görüntüsünün olması bu yüzden ne zaman ilk dakikalarda rakibin biraz üstüne gitsem adam kaçmaya başlıyo ki ben aslında miniona vurmak için ilerliyorum
  • quote:

quote:

quote:

Keep calm and press R

Are u cola?

(im so cool)

evaryu from beybi

• pasifini 5 e tamamla çek w q r hala yaşıyorsa tutuştur
  • Kotu bir champ degil asinda sevilmemesinin nedeni ultisi ile butun killeri calmasina ragmen 20-30 kill ile bile oyunu tasiyamiyor.
  • Klavye de r tusu varsa oynanir baska tiyoya gerek yok

edit: gecenlerde karsima as crit kasmis bi darius geldi statik ie flan vardi biz dalga gecerken adam oyun tasidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Temmuz 2013; 14:19:59 >
  • R-R-R-R-R PENTA KİLL
  • Çok abartılıyor aslında oynayan cidden tek atıyor.

• Konun üzerinden 2.5 ay geçmiş
  • R ye bas
  • bence dariusu iade draven graves quinn varus yada vayneden birini al eger takım taşımak istiyosan.
  • 6300 e ip tamamladim bende alacağı m

• quote:

Herkes diyecek ki;

R'ye bas.

Ben şimdiden söyleyeyim, hazırla kendini istedim. Şampiyonun kötü bir namı var Tryn gibi. Yapacak bir şey yok.

Darius tamamda tryn bence güzel hero. Taşlayabilirsiniz ama ben seviyorum. Fakat ranged karakterlere karşı lanede duramadığım için oynamıyorum. Darius pure tank gidilir dostum, pure tank gitsen bile hayvani damage çıkışı ve true damage'i var. Normal oyunda oynuyorsan offtank kas vur ultiyi kafalarına. Pasifin stacklenince vur ultini son vuruşa bekletme ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drrraven

quote:

Herkes diyecek ki;

R'ye bas.

Ben şimdiden söyleyeyim, hazırla kendini istedim. Şampiyonun kötü bir namı var Tryn gibi. Yapacak bir şey yok.

Darius tamamda tryn bence güzel hero. Taşlayabilirsiniz ama ben seviyorum. Fakat ranged karakterlere karşı lanede duramadığım için oynamıyorum. Darius pure tank gidilir dostum, pure tank gitsen bile hayvani damage çıkışı ve true damage'i var. Normal oyunda oynuyorsan offtank kas vur ultiyi kafalarına. Pasifin stacklenince vur ultini son vuruşa bekletme ama.

Ben kötü demedim zaten. Kötü bir namı var dedim. Counterlaması kolay olduğu için alanlara bunu bilmeyen noob gözüyle bakılıp noob champion deniyor. Aslında counterı kolay olduğu için oynaması zor oluyor. Pro denen oyuncu kitlesi de önemli maçlarda böyle şampiyonlar seçip risk almak istemiyor. Öyle olunca insanlar ''turnuvada hiç seçilmedi, iyi oyuncular hiç oynamıyor kesin noob champion bu'' kafasına giriyor.

• DARİYİ TEQ ATMAQ İÇİN QULLANCAQSIN QNQ XD
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.