Şimdi Ara

Darius'u nasıl kullanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
21.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi itemleri kullanmalı yani oyun başı ve sonrası, hangi herolardan uzak durmalı hangi herolara yakın durmalı, ne gibi taktik ve teknikleriniz vardır?

Oyuna çok yeni başladım az çok dota deneyimim var. Önce Garen ardından Darius u aldım. Darius u beğendim ve başarılıyım ancak daha iyi tüyolarınızı bekliyorum.

Darius'u nasıl kullanmalı?

• Herkes diyecek ki;

R'ye bas.

Ben şimdiden söyleyeyim, hazırla kendini istedim. Şampiyonun kötü bir namı var Tryn gibi. Yapacak bir şey yok.
  • @Deshi Basara

Pentasıda güzelmiş
  • gir cek döndür yapistir giyotinle , ks at sonra oyunu tasima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha yolun başındasın kardeşim bence çok geç olmadan geri ver onu çok ciddiyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DArius op QanQ diyen bebeler gelir onca şey söyler şimdi, sen geç olmadan geri dön bence :)

http://www.youtube.com/watch?v=tEnsqpThaFg bu videoyu izle karar ver biraz gaz da verir sana hem, ilk başaldığın garen bile bu cinematikde. biraz oyun videoları izle, kendin hangi tür şampiyonlarda daha iyisn dota geçmişinde ona bak karar ver tryn ve darinin Lol deki afişi yumurtalandı haberin olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

http://www.lolking.net/guides/43675

HeadShot.
  • @sir balık @Rou
    Neden öyle deniliyor ki gayet iyi bir hero değil mi? R si çok iyi belli de ne bileyim niye geri verin falan dediniz?

@boccereco
    Lol daki afişi yumurtalandı ne demek hocam?
  • Darius kullanılmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

@sir balık @Rou
    Neden öyle deniliyor ki gayet iyi bir hero değil mi? R si çok iyi belli de ne bileyim niye geri verin falan dediniz?

@boccereco

Ultisi ile sürekli KS atıp takıma pek faydalı olmadığı için sevilmez Darius pek Ama yinede oynayacağım diyorsan full tank build gitsen bile true damagei ile gayet iyi hasar verebilirsin.
  • rankedde degil sadece normalde oyna ranked sıkıntı çıkartan bi champ
  • kardeşim bende darius aldım ama hiçbir yararı olmadgını farkettim . gelişmek icin ks atman lazım ks atıncada takımın gelişmiyor yani zararlı bir champ.. jayce aldım cok iyi biraz zor ama elin alısınca birzorlugu kalmıyor jayce tavsiye ederim
  • Keep calm and press R

• Vay be demek Darius hiç sevilmeyen bir hero. Ama dariusu oynayan için gayet zevk veren bişey. Damage i çok iyi hem ama dediğiniz gibi ultisi tam ks atmalık. Ayrıca nerdeyse gangda ki bütün killeri alabilirsin ultisi sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussaro

Keep calm and press R

I wrote it in English but I couldn't take my prize. So what's happening when you write it English? Do you feel yourself cool?

• quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

@sir balık

Çünkü sevilmiyor. İnsanlar karşı takımda görmek istemiyor çünkü oyunculuğa bakmadan çok iyi şeyler yapabiliyor. Çekiyor iki skill 2 aa ulti öldün. Ama insanlar bu kadar etkili olmasına rağmen kendi takımlarında da görmek istemiyor çünkü tam kill alacakları sırada darius geliyor ve tim killeri çalıp takımdaki diğer oyuncuları oyundan düşürerek kaybetmelerine bile sebep olabiliyor. Ayrıca biraz oyunu bilen biri Darius karşısına Kayle alır, farm yaptırmaz. Tüm bunlar birleşince oyunun bazılarına göre en antipatik şampiyonu çıkıyor. Ama ben o kadar önyargılı değilim. Al oyna. Beğenirsin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meap

quote:

Orijinalden alıntı: Ussaro

Keep calm and press R

I wrote it in English but I couldn't take my prize. So what's happening when you write it English? Do you feel yourself cool?

Are u cola?

(im so cool)
  • item alma r ye aban
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.