Şimdi Ara

Darius'u nasıl kullanmalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
21.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darî ve garen çok kolay herolar. Bence hevesini aldıktan sonra zor herolar dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soufly

R-R-R-R-R PENTA KİLL

+123165131513515313351
  • Arkadaşım bence yapma bunu, iade hakkın varsa iade et Volibear al. Darius'u siler hem ünvanıyla oynar.
    Ne o kanlı manlı iğrenç şeyler?
    Voli derim başka bişey demem.
  • e ile çeqip ulti atıcaqsın qnq teq atıyor
  • Tek düzgün cevap verecek kişi benim sanırım. Sen tank kas ama 1-2 itemin ad olsada olur ama tank olmaya özen göster.

Sonra r ile penta at.
  • ben off tank kas tfde adcye 5 vurup 1 ulti salla gg
  • kardeş bndde var bi zaman sonra sıkıyo millete cevap yetiştirmekten oynuyamıyon 20+ kill yaparsın lakin milletten küfür report yersin :)
  • SADECE ULTI AT. (Últhisi téq athıyó qNq.)
  • Sadece tank kasarsan iyi tabiki zaten kolay champ bide ad kasarsan hard noob derler sana.Benim 3 arkadaşım nerdeyse sadece Darius oynayarak plata geçtiler taşımak için ks değil adamları e ile yakalayıp gereken durumlarda ulti atarsan ve tanklarsan o kadar kötü değil.Tek sıkıntısı tabiki mobil olmaması.
  • Güzel hort.Ayrıca oynamayı bilen cidden tek atıyor.burstu aşırı fazla.Jungle geldiğinde double alıp çıkan darius çok gördüm.Noob champlarının babası.
  • e ilen 5 ini çeq qnq sonra r yi üstlerine getir ve téq at.Sonuç tabiki penta xD
  • kill 'em all

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler ben bu konuyu açalı kaç ay oldu biraz oynadım bıraktım zaten. Dotadan sonra sarmadı. Bildiğin çoluk çocuk dolu oyun. Herneyse artık mesaj atmayın yeter uplayıp duruyosunuz.
  • ben genellikle GAREN kulanıyorum ve çok da iyi bir hero item dizmek önemli yalnız dikkat etmemiz gerek

EDİT: Küfür Konusunda Diyorsan Evet Haklısın Bende Server Değiştidim Oyüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ares- -- 16 Ağustos 2013; 22:12:24 >
  • Çok ks atma yeter.
  • Tabiqi de teq ataraq qullan dariyi xD
  • Dari güzel karakter bence pro bir oyuncu değilim ama fiziksel saldırısını güclendiriyorum deli gibi oluyor ks işine pek girmiyorum zaten kanasusamış kasarsan q sikili ile 200-300 vurduğu oluyor fakat canı fazla olan bir karakterde sıkıntı yaşayabiliyorsun adam 2 warmok çıkıyor tek daldığında ölmüyor. Draveni aldım merak edip hastası oldum karakterin dari ile 18 kill alıyorken draven de 10 kil zor alıyorum ama çok eğleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tauizm -- 18 Ağustos 2013; 15:16:37 >
  • Oyun başı agresif oyna ama kontrollü ol. Rakip meele ise Q ile sürekli rahatsız et. Ward almayı ihmal etme zira kaçış mekanizması yok. Itemlere gelirsek hasar ve defans arasında dengeyi sağlamaya çalış. Rakip takıma bakıp onları antileyecek itemler almaya çalış DotA oynuyormuşsun zaten akarsın.
  • Yeter allah aşkına yeter yav oynamıyorum bi heves 3-5 gün oynadım hoşuma gitmedi oyun. Bunuda belirtmeme rağmen hala cevap geliyor konuya
  • Darius'un w lusuyla ebedinin birleştiğini yeni öğrendim denedim 1600 vurdum la :D herşeyi geçtik dari kritik atınca baltayı çift eliyle tutuyormuş ^^ hidden passive falan var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.