Şimdi Ara

dardanel sandviçler doyuruyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okula giderken her gün alsam bi tane okul boyu tutar mı fiyatı 5 tl imiş pakedin üstünde yazıyordu bide hangisini tercih etmeliyim en güzeli hangisi , okulun iğrenç kaşarlı tostlarından bıktım artık

dardanel sandviçler doyuruyor mu ?

• Istersen bir dene bir günden çok şey kaybetmezsin sence? :)
  • Doyurmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Light olanı ele bir kere. Besin değerlerine bak hangisi yüksekse onu ye.
  • Doyurmaz sadece 1 saat açlığını bastırır ama 5 lira hayatta etmez. Git döner falan ye tosttan bıktıysan buna 5 lira verme

• 5 liraya bimi satın alırsın.. Canın çektiyse bi dene ama hergün yeme çok pahalı ama dersenki destek sağlam o zaman ne yersen ye bizene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    domates peynir ekmek gibi yok
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben hiç doymuyom onlarla.onu yiceğine git tavuk döner veya çiğ köfte al daha iyi
  • Bence 5 cok pahali...otobuste vermislerdi saman gibi tadi doyurmadida

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

ben hiç doymuyom onlarla.onu yiceğine git tavuk döner veya çiğ köfte al daha iyi

okuldaki tavuk dönerin ekmeği ve tavuğu o kadar rezil ki bir kere yedim ekmeği ağzımı parçaladı tavuğunda tat yoktu dokunduğun anda eriyodu yarıda attım bir daha tövbe , ağzım 2 gün yara oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren Honda

quote:

ben hiç doymuyom onlarla.onu yiceğine git tavuk döner veya çiğ köfte al daha iyi

okuldaki tavuk dönerin ekmeği ve tavuğu o kadar rezil ki bir kere yedim ekmeği ağzımı parçaladı tavuğunda tat yoktu dokunduğun anda eriyodu yarıda attım bir daha tövbe , ağzım 2 gün yara oldu

okuldan dışarı çıkamıyormusunuz? bizim okul merkezi olmadığı halde dışardaki dönercilerden vs yiyorduk öğle arasında.
  • ya saçmalama bundan 10 tane yesen anca doyarsın bide fos fos boş ekmeği falan içindeki şeyler yapay :D konusunu açman saçma bide 5 liraymış yuh
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren Honda

quote:

okuldan dışarı çıkamıyormusunuz? bizim okul merkezi olmadığı halde dışardaki dönercilerden vs yiyorduk öğle arasında.

9.sınıfta farklı okuldaydım 10. sınıfta yasakladılar, okul değiştirdim oranın yemekleri mükemmeldi, tekrar okul değiştirdim yemekler rezalet sırf kar amaçlı. Hadi biraz kar anlarımda %100 kar amaçlı

• Bim'de benzeri çok daha ucuz diye hatırlıyorum.
  • Doyurmuyor 4 tane yesem belki doyurur jambon-mozerella al
  • Fiyatını haketmiyor git bimden ekmek al aç bitir salam bide le Cola ye işte

• Klasik yemiştim 6 saat yolculuğun başında. Hiç acıkmadım ama sabah kalktığımda açtım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.