|
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Afiyet olsun hocam, hangi marketten alıyorsun bu ürünleri
_____________________________ -
zaol konservede vardıda yiyesim gelmedi
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
yöresel ürün satan bi marketten fiyatları normal marketin yarısı nerdeyse ürünleri daha kaliteli
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
evet hocam bende ona şaşırdım kalitesine göre fiyatları uygun
_____________________________ -
ufacık markette 7-8 kişi çalışıyo 2 kasa var baya yogunlar tek bölmeden oluşuyo market okadar küçük yani bazen 2 kasada birden sıra oluyor
50tl ye 1kg ekmek satıyorlar tadı pasta gibi fırındaki ekmeklerden çok daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 23 Mart 2025; 19:56:34 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hocam ortadaki peynir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
otlu peynir
-
Ooo dünkü menüden daha iyi bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
afiyet olsun. ben son köfteli makarna + salata kombinasyonlarımı yiyom. 3 güne memlekette olacam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hem köy evi var hem şehir evi. annem babam köy evinde misafir ağırlıyolar ben köye gitmiyom şehirdeki evde takılıyom.
akrabaları sildin mi ağabey
köy evi inanılmaz curcu curcuna oluyo ilk 2 bayram günü. sevmiyom ev sahibi olup koşturmayı. şehirdeki ev bana kalıyo mis gibi takılıyom.
patlat bi brokoli
-
memlekette sabah ordaki pastanenin mükemmel tereyağlı simidi ile kahvaltı yapıyom. akşam yemeğine de ya köyden annem yemek yolluyo ya da ben köye yemeğe gidiyom yemek hazır olunca. zaten 6-7 Km uzaklıkta köy. arabayla 10 dakka.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- 7.65 mermi neden yok
- gerçek bandırma vapuru nerede
- sigara içtikten sonra halsizlik nedenleri
- annem öldü
- patentsiz mobilya isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı