Şimdi Ara

Dany Beşiktaş'da (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasınıda biz veriyoruz oooohhhhh.
  • artık yeter bırakın Beşiktaş'ın yakasını Fikret Orman ve Ekibi İbrahim Altınsay gibi adamı gönderdiler yazık ya bunlardan cacık olmaz

•  Dany Beşiktaş'da

Hayırlı olsun beyler.
  • bu kadar küçümsemeyin bence dany i bjk da başarılı olabilir. hızı fiziği tekniği gayet yerine arada saçma sapan hatalar yapıyor onuda yapmasa zaten tr de değilde üst düzey takımlarda oynardı.

•  Dany Beşiktaş'da

hayırlı olsun beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soziologe

Dany Beşiktaş'da

hayırlı olsun beyler

Sinirden gülüyorum lan sezon

• Hızıyla, tecrübesiyle Beşiktaş savunmasına iyi gelecektir. Galatasaray'ın oynadığı düzende risk daha fazla olduğu için stoperler çok fazla hata yapabiliyorlarama bu Beşiktaş'ta daha minimize olur.
  • Dany'nin göbek attığı gifi koysun birisi
  • Allah sabır versin ne diyelim de benim anlamadığım Beşiktaş Pedro'yu niye hiç denemiyor? Tamam Dany bahsedildiği kadar kötü değil de büyük takım oyuncusu da değil yani. Toraman'dan da bir fazlası yok mesela. Garip.
  • bence kötü bi stoper değil. küçümsenmemeli. Geçen sene bizim şampiyon olan kadromuzda ilk 11 oyuncusuydu ve ŞL de bile stoperimiz Dany idi. Bana kalırsa şuan ki stoperlerinizden daha üstün Dany.
  • Gerçekten yazıklar olsun bu adamı kim getirdiyse, kim onay verdiyse.

Dany ayarında adam bulmak çok mu zor? Dany başka bir ligten veya bizim anadolu takımlardan gelse bu kadar sorun olmazdı. Sen taraftarla dalga geçer gibi Galatasarayın elinden çıkarmaya çalıştığı adamı alırsan dur derler sana.
  • İyi transfer iyi işte daha ne istiyorsunuz?
  • Lescott dediniz Dany'i aldınızPedro Franco ne olacak neden 2.5 milyon euro verip adamın önünü kestiniz?Bıktım artık arkadaş milletin artıklarıyla oynamaya.Ronaldinho dediniz Sezerinhoyu getirdiniz adam 1 maç bile oynamadı.Zaten işe yarasaydı Galatasaray sahip çıkardı.Adamlar yerine stoper arıyor.Bu demek oluyor ki biz 3.lüğe razıyız.Şampiyonluğa oynaması gereken koca Beşiktaş kimlere kaldı

• Fıstık gibi stoperi kaptı adamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligimizin en hizli stoperi,fakat kafa hakimiyeti ve oyun zekasi maalesef yetersiz.

• Bir Galatasaraylı olarak Dany'nin oyunundan memnundum ben.

• ronaldinho, lescott beklerken dany'i almak isyan neye

http://s7.directupload.net/images/140201/jof4cyru.swf
  • Adamlar dany gönderip yerine ranocchia getirecekler daha ne istesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Lescott dediniz Dany'i aldınızPedro Franco ne olacak neden 2.5 milyon euro verip adamın önünü kestiniz?Bıktım artık arkadaş milletin artıklarıyla oynamaya.Ronaldinho dediniz Sezerinhoyu getirdiniz adam 1 maç bile oynamadı.Zaten işe yarasaydı Galatasaray sahip çıkardı.Adamlar yerine stoper arıyor.Bu demek oluyor ki biz 3.lüğe razıyız.Şampiyonluğa oynaması gereken koca Beşiktaş kimlere kaldı

Hocam Franco kesik yemeyecek. Kaç kere söylendi bu. Sivok düşünülmüyor belli ki. Franco ve yanına sağlam stoper düşünülüyor. Sezon arası kafalarındaki adamı alamadılar yarım sezon Dany kiralandı. Olay bundan ibaret ama ben de Dany'e sevinmedim tabi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.