Şimdi Ara

Dany Beşiktaş'da (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Acının rengi olmaz

• Yok arkadaş, yönetim hakikaten de transferden anlamıyor, bu anlayışla seneye de bir şey olmaz bizden.GS'da Adnan Polat nasıl stadı yapıp gittiyse bizde de aynısı gerçekleşir, maalesef Fikret Orman'ın ve Beşiktaş'ımın çok başarılı olmasını istesem de durum bu olacak gibi.
  • Birde Dany'i beğenmiyorlar. Adam son 2 yılın şampiyonu, geçen yıl Avrupa'da çeyrek finale bu yılda gruplardan çıkmayı başarmış takımın stoperi. Beşiktaş gibi bir takıma gayet iyi gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dany atletik bir stoper ve cl de mücadelede etmiş bir oyuncu bunlardan dolayı kabul edebilirsin danynin tek eksik yönü beyninin olmaması inanılmaz bir özgüven patlaması yaşıyor
  • Beşiktaşın her zamnki transfer politikası. niye bu kadar şaşırıyorki taraftar (yaştan dolayı sanırım). yıllardır zaten genel olarak Fenerbahçe ve Galatasarayın birçok işe yaramaz oyuncusunu almıştır Beşiktaş.
  • Adam kaç senedir ligde, galatasaraydada real madride karsı oynadı. Baktıgın zaman sampiyonlar ligi tecrübesi bile var. Zaten besiktasın defans oyuncuları iyi degil. Yerinde transfer olmus bence. İki tarafıda tebrik ediyorum. Bence besiktasta iş yapar. Sene sonuda alır beşiktaş.

• var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir

• Vizyon dediğin budur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dany iyi falan değil , açıkcası ben beşiktaşlı taraftarlar yerinde olsaydım bir güzel protesto ederdim yönetimi.Sezon bitene kadar maçlarda , internette ve fırsat bulunan her yerde.

Sen gidiyorsun en büyük rakibin olan bir takımdan onun istemediği ve takımın sorun yaşayabileceği bir oyuncuyu kiralıyorsun.Dany'e verilen parayla pekala farklı bir oyuncu bulunabilirdi çok rahat Beşiktaş için.

Durum tam tersi olsaydı da bizim takım kiralasaydı aynı eleştiriyi ben bizim yönetime yapardım açık ve net.
  • ZaaaaxD

• Dany aslında bir stoper için tekniksel ve fiziksel olarak iyi özelliklere sahip fakat adamda beyin yok. Bir stoper defansta Ronaldo'ya çalım atarmı? Bu herif atıyor işte. Bir kaptırsa yicez golü ama adamda özgüven yüzde yüz. Dany'i takımın lider stoperi olarak oynatırsanız geçmiş olsun fakat yanına adam gibi birini koyarsanız çok iyi oynar.

Ben herşeye rağmen severdim Dany'i çünkü taraftara değil formaya oynardı. Taraftara yaranmak için artistlik yapmayan kendi halinde ama biraz değil hatta baya baya kendi halinde bir adamdır. Fatih Terim ona sakin Dany dermiş oda tama dedikten sonra yine kendi halinde oynarmış böyle trajikomik bir adam.
  • 1.8milyon euro ya alma maddesi var. 1 + 0.8 2sezon odeme kosuluyla.

• quote:

Acının rengi olmaz

• Şampiyonlar ligi çeyrek finali tecrübesi olan bir futbolcu hayırlı olsun diyelim.
  • quote:

Acının rengi olmaz

• dalga geçen gs'li arkadaşların stadlarından önceki kadrosundan haberleri yok muhtemelen,e tabi doğaldır çoğu şampiyon olduktan sonra gsli oldukları için bilmezler pek.ben hatırlatmamı yapayım isterseniz

----------Zapata------
    Sabri-Neil-Zan(bizim çöpümüz)-Balta
    ----barış-ayhan-mustafa sarp-------
    Pino()-baroş-stancu

• Dany şöyledir böyledir diyoruz ama neredeyse bedava. Ben de sevmiyorum ezeli rakiplerden almayı ama Gökhan ve Serdar mıydı adını unuttum bile puro içen çocuk GALATASARAY üstüne atlamıştı zamanında. Bunları dert etmemek lazım. Dert edeceğimiz şey Biliç istediyse alınmalı, istemediyse kötü transfer.
  • Yanlış bilmiyorsam Galatasarda yıllık 1 milyon alıyordu. Bizde 15 maç için 600bin alacak
  • Önder Özen %100 futbola bağlandı transferin nedenleri açıkladı.

Maliyet bu nedenlerden biri, bir diğer ise uyum sorunu ve zaman gereksinimi olmaması. Evini, çocukların okulunu değiştiremeyecek. Ayrıca Beşiktaş'ta özellikle oynamak istediğini belirtmiş. Hatta 2 sene önce Beşiktaş'a gelmek istemiş. Kendini ispat etmek istiyor ve dünya kupası için başarılı olmak istiyormuş.

Son olarak da puan olarak geride olduğumuz için önde oynamamız gerektiğini ve bu durumda arkada hızlı bir stopere ihtiyaç duyulacağını, bunu da en ucuza Danny ile hallettiklerini belirtti. Stat yokluğundan ve şu an söylemek istemiyorum (ileride söylerim belki) ama çok şey başımıza geliyor da dedi.
  • her iki tarafada hayırlı olsun transfer her iki tarafada.. bu şiiri gördüm nette iyi kötü herşeyi açıklamış sanırım :)

keşfetmişler antep'ten bu yıldızı,
    avantajı hem kuvveti hem hızı,
    sıkıştırmış dört köşede baldızı,

böyle büyük riski alan hanidir ?
    alsa alsa bu risk' alan danydir

farfan'a ramos olur, sheltona servet çetin
    şüphesiz aşikâr iyi niyetin,
    onca yenilginin faturası diyetin

performansı bir iyi, bir "eh yaani"dir
    tonla hata yapıp, sevilen danydir

adam asmayız hazırlık maçıynan
    kafaya takmayız kel saçıynan
    defans göbeğinde ver kaçıynan

tabii ki her hata insanîdir,
    ama insanlıktan çıkan dany'dir

akhisarda röveşeta, bursada topuk pası,
    sözüm yok elbet var bir klası,
    ujfalusi gidişinden beri yası

bizlere tuturan kim olsa cânidir,
    deli doludur da o yine de danydir

ingilizce konuşamaz da aileye saygı tam,
    her röportajında anam babam,
    en küçük veledi kupaya koyan adam

ya içmiştir, ya içene mânidir
    bu deliliği yapan ancak danydir

rahat maç izletmez illaki risk alacak,
    çift forvetin arasına dalacak,
    gol yedirip boynu bükük kalacak,

göremedim 18'de hanidir ?
    defansta risk babası dany'di

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.