Şimdi Ara

Dany Beşiktaş'da (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık beşiktaş'in yediği gollerin %30'u penaltıdan gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devre arasında ekonomik olarak büyük bir transfer yapamayacakken ülkeye adapte olma sıkıntısı çekmeyecek ve lig için gayet yeterli bir oyuncuyu kiralamak gayet akıllıca iş.
    CL için yetersiz olabilir ama bu lig için gayet yerinde bir alternatif. Chedjou - Gökhan Zan ile arasında uçurum yok bu adamın GSli arkadaşlar neye seviniyor şaşırıyorum. Hatta bana göre ikisinden de önde.
  • Dany yerine toraman ı affetmek çok mu zordu
  • Yazıklar olsun.

Sana para komidinin üstünde diyen adamlara bu kıyağı yapmak hangi akla hizmet acaba? Hem para vereceksin hem kontenjanlarını açacaksın. Süper Lig'de en çok iğrenmen gereken takıma karşı bu kadar ezik davranılır mı? Camiasıyla, taraftarıyla, futbolcularıyla sevmiyoruz işte. Onların çöpünü almayı nasıl gururlarına yediriyorlar.

Sonra ardından 3. büyük derler, hem de yerden göğe kadar haklılar. FB gidip de en son ne zaman oyuncu aldı GS'den? Ama her sene bu takımların artıklarını almak bizde gelenek oldu. Sezer'i bile almanın bir mantığı var; yerli dedik, iyi yedek dedik ama Dany'i almanın bir mantığı falan yok.

Yemin ediyorum bizimkilerde köyden kente elinde tahta bavul ile yeni gelmişlerin saflığı var. Ronaldinho aylarca parmağında oynattı bizi, hala bizi kullanarak klübüne istediğini yaptırıyor. City 1 ay dalga geçti bizimle, Lescott konusunda tavır bile koyamadan saf saf 1 ay bekledik. Şimdi de GS en çöp oyuncusunu bize salladı, oh ne güzel iş.

Adalı'ya o kadar sövüyoruz ama adamın doğru olduğu yerler de vardı. Ligtv'deki programda "Benim başkan olduğum yerde, GS ve FB öyle rahat transfer yapamaz" diyordu. Sen ise Karabük ve Gaziantep'in peşinde olduğu adamı alırsan bunun adı vizyonsuzluktur, senin rakibin bu takımlar mı?

Biliç'in ise hem Holosko-Pektemek ısrarıyla hem de bu Dany sevdasıyla başı çok ağrıyacak ikinci yarı. En başta da ben ağrıtacağım.

• Galatasaray A.Ş. ile Dany Nounkeu'nun Profesyonel Futbol Takımımıza geçici transferine ilişkin anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2013-2014 sezonu için 600.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Şirketimizin 2013-2014 sezonu sonunda futbolcunun federatif haklarını tek taraflı satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Bu opsiyon kullanıldığı taktirde transfer bedeli Şirketimizce; 30.06.2014 tarihinde 1.000.000 Avro ve 30.01.2015 tarihinde 800.000 Euro şeklinde ödenecektir.

• yönetim taraftarla dalga mı geçiyorsun ?
  • hayırlı olsun beyler iyi günlerde kullanın

• vallahantam bir hiyarlik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• rakamlarda gayet iyi, en az zararla kurtulmuşuz

sağol fikret başgannnnnnnnn
  • Alsınlar bonservisini de anasını satiiim, sonra oturup düşünsünler bu kombineler localar niye satılmıyor diye... Jones geldi diye sevinmiştik 3gün sürmedi içine ettiniz keyfimizin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • b,de para vermişiz üstüne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Bjklerin yerinde olmak istemezdim dany iyi oyuncu fakat rakibin kadrosunda düşünmediği oyuncuyu kiralıyosun.anadolu takımı transferi yaptı bjk piskolojik olarak bile eziklşk kusura bakmayın gerceklri yaxıyorum

bir de yazabilsen on numara yazarsın ama

Ben böyle yazıyorum okumak zorunda değilsin dostum mobilde imla ile uğrasamam

• Dany neden bu kadar kötü yönde abartılıyor anlamış değilim ? Tamam mükemmel stoper değil belki ama ligimizdeki çoğu stoperden iyi durumda...

Galatasaray olarak bir şampiyonluğumuz Dany Semih ikilisiyle geldi , Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık bu ikiliyle ...

Yani bu kadar kötü bir stoper olsa bunları yaparken kadroda yer almazdı ,

Beşiktaş şuan için sadece ligde mücadele ediyor ve lig için gayet yeterli bir stoper , uyum süreci gibi bir durumu yok ..

Belki beklenti olarak daha iyi bir stoper istendiği için beğenilmiyor olabilir ancak abartılıyor ..
  • dany elimizdeki en iyi stoperdi kötü laf söyleyenlere dany maçlar oynandıkça o lafları yedirecektir
  • Sorumlusu kimse istifa etsin.

• "Var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir"

Dany

Çok özleyeceğiz ...
  • abi yenminle bunlar kafayı yemiş başka açıklaması yok.dany iyi bir futbolcu olsa gs niye bıraksın?
  • Bizimkiler iyi iş çıkarttı. ohh rahatladık
  • Yonetimin bu hareketinden dolayı Beşiktaş adına hicbir alışveriş yapmamaya karar verdim. Boyle rezillik olamaz. Dany söylenen onca lafı yedirtmediği surece ben Besiktas adına hicbir sey yapmıyorum ve lig tvyi iptal ediyorum.

• Allah baba sizden razı olsun. Şimdi Beşiktaş düşünsün.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.