Şimdi Ara

Daniel Agger iyi midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzleyen, takip eden var mı ? Kjaer'in milli takımdan partneriymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Liverpool döneminden biliyorum, Pepe olursa iyi olur yoksa Agger da sağlamdır.

• Eskiden iyiydi şimdi nasıldır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyidir de gelmez bence.Liverpoolun asıydı ve piyasa değeri de yüksekken bir anda brondby gitti.Vardır gitmesinin bir sebebi oradan dönmez bir daha

• Çabuk uyum sağlar. Sakatlık yaşamazsa çok iyi olur ama onun sakatlanmamasına imkansız gözüyle bakıyorum ben bu ligde.
  • Bu savunma düzeni varken oraya kim gelse iş yapar alves bile sırıtmadı.

• Adam ülkesine dönmek için Liverpool'u bıraktı. Bir daha ayrılmaz bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski kulübüne döndü adam. Liverpool'a gitmediği sürece orada kalır.

• İmkansız gelmesi

• Kjaerle araları iyiyse 1-2 sene gelebilir neden gelmesin sağlam para kazanacak

• Tam fb nin kalemi

Balon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 te 29 yaşındayken futbola başladı takıma geri döndü..Adam yaşım geliyor 4-5 senede ligimde oynarım diye düşündü sanırım.. Kariyerinde sadece Brondby ve Liverpool var..Hatırladıgım kadarıyla hamleleri ve ayağı gayet iyiydi booyuda uzun hava toplarında iyidir... Ha Liverpool günlerindeki Aggerde değildir ufakta olsa düşüş olabilir ama hamle ve topu oyuna sokması düşmemiştir..

Kjaerin yanında Alves isimli hava topuna zıplayıp almaktan başka bir işi olmayan yamyam bile iş yaptı beyler.. Ki Kjaer yanında tanıdıgı Agger ile daha iyi oynar.. Agger-Kjaer ikilisi yine ağır kalabilir ama Agger Alvesten daha seridir kanımca...

Ekstra olarak 1 m € ya oynaayacak deniliyor..Gelsin 1 m € ya sakatlansa oynamasa bile iyidir..Kesimale o parayı veriyoruz senelik arkadaşlar Bende gelmez diyordum ama Kjaer işe girerse neden olmasın..Gelirsede çok çok iyi olur..Sakatlansa bile iyi yedek olacaktır kanımca

• Çöp

• Defans oyuncusunun tecrubelısı ıyıdır. Fizik olarak çok düşmemişse iş yapar hele 1 m € fılan gelecekse hiç durmasın
  • Agger iyidir ama Kjaer ile yanyana olmayacağını düşünüyorum.

Kjaer'in yanına ayağı daha düzgün, geriden oyun kurabilen bir oyuncu alınmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Agger iyidir ama Kjaer ile yanyana olmayacağını düşünüyorum.

Kjaer'in yanına ayağı daha düzgün, geriden oyun kurabilen bir oyuncu alınmalı...

Hocam zaten Aggerin en büyük özelliği ayağının temiz olması.
  • Kjaer-Agger ikilisi milli takımda beraber oynuyor. Bildiğim kadarıyla Kjaer önermişti transfer için. Agger bu yaştan sonra Fb'den iyi alternatif zor bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgrg

quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Agger iyidir ama Kjaer ile yanyana olmayacağını düşünüyorum.

Hocam zaten Aggerin en büyük özelliği ayağının temiz olması.

Kjaer'in ayağı nasıl temiz yapma dostum ya...

İyi bir kesici de oyun kurma sorunu var, topla o kadar iyi bir oyuncu değil.
  • Agger demiş zaten kjaer değil

• Takımında formsuzluktan yedek kalmış bir adam, ama önceki sezonlarda daimi ilk 11'di.

Savunma oyuncularının bir sezon yedek kalanını almayacaksın arkadaş, futbolu unutmuş oluyor bu adamlar.

Eminim şu anda Kjaer gibi parlayacak bir çok aday vardır listede zaten. 25 li yaşlarında birini daha alalım ve o kişiye mutlaka Kjear referans olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.