Şimdi Ara

Damat Albayrak'dan inciler! Ekonomiyi baştan aşağı değiştiren işte o reform maddeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
18.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Damat Albayrak'dan inciler! Ekonomiyi baştan aşağı değiştiren işte o reform maddeleri

İŞTE ÇOKOMELLİ REFORM MADDELERİ

* Kıdem tazminatınızı kaldırarak işten kovulma ihtimalinizi %100 arttırıp, şansınızı yeni işlerde deneme fırsatı...

* Halk tabanına daha çok yayılmış çağdaş vergi sistemi ile ekonomik kalkınma planı;

- Nefes vergisi: ''Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda'' bilinci ile milli ve vatansever duyguları tamamen devlete entegre edilmiş yeni yaşam vergisi.

- Su vergisi: '' Su içeni yılan bile ısırmazmış '' deyimini son derece ciddiye alan hükümet bu planı devreye koydu! Artık su içerken yılan ısırmayacak, doğal olarak da devlet sizi koruduğu için içtiğiniz sudan vergi alınacak.

- İşsizlik vergisi: Kardeşim ne güzel işin yok gücün yok boş boş dolanıyorsun istediğin yeri geziyorsun eğleniyorsun? Her şey beleş olacak mı sandın?

Hükümetin bu uygulamayla birlikte %12 olan işsizlik ve %22 olan genç işsizlik oranını düşürmeyi hedeflediği belirtildi.

Daha fazlası birazdan...

buraya yazılanlar ironik mizahtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 12 Nisan 2019; 22:41:11 >

• Saçmalamayı kes.

Kıdem tazminatı işçinin işten atılmasını engeller. Sen her ay işverenden kesinti yaparsan işveren 40 yaşına gelen herkesi işten atar. Zaten ödüyor. O adamda bir daha nah iş bulur.

Aileleri parçalayacak bir tasarı bu.

Zorunlu emeklilik fonu tam rezalet zira senin maaşından zaten kesiliyor bu. Kese kese kuşa çevirdiniz katsayıları insanlar emekli olduktan sonra para alamayacak. Şimdi tekrar daha fazla ödeyin diyorlar.

Tamamen işçi düşmanı iğrenç bir yasa. Her zamanki gibi emeğe düşmansınız.

Nokta.
  • Bireysel emeklilik sistemi yeniden yapılandırılacak. Etkin bir tasarruf sistemi oluşturulacak.

Tüm paydaşların katılımı ile kıden tazminatı reformu gerçekleştirilecek. Kıdem tazminatı fonu ile BES'in entegrasyonu sağlanacak. Daha sürdürülebilir bir emeklilik sistemi fayda sağlayacak. Vatandaşlarımız emekli olunca nasıl geçinirim kaygısı taşımayacak.

Bakanın sözleri

https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/kidem-tazminati-yine-gundemde-4369035/

Bu da sözcunun haberi. Kıdem tazminatı fonu diyor. Ha orda ne olacağı belli değil. Belli bir itiraz da var sendikalar tarafından ama direk KALKACAK HEPINIZ KOVULACAKSINIZ DEMEK yanlış.

Daha bu olayın ne olduğu galiba belli değil. Tamamen mi kaldırılacak yoksa yeni bir sekil mi verilecek daha belli değil. Varsa bunla alakalı bir paylaş ta görelim.

Güncelleyeceğim senin gibi yorum burada kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 10 Nisan 2019; 14:0:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Bireysel emeklilik sistemi yeniden yapılandırılacak. Etkin bir tasarruf sistemi oluşturulacak.

Tüm paydaşların katılımı ile kıden tazminatı reformu gerçekleştirilecek. Kıdem tazminatı fonu ile BES'in entegrasyonu sağlanacak. Daha sürdürülebilir bir emeklilik sistemi fayda sağlayacak. Vatandaşlarımız emekli olunca nasıl geçinirim kaygısı taşımayacak.

Bakanın sözleri

Bu da sözcunun haberi. Kıdem tazminatı fonu diyor. Ha orda ne olacağı belli değil. Belli bir itiraz da var sendikalar tarafından ama direk KALKACAK HEPINIZ KOVULACAKSINIZ DEMEK yanlış.

Daha bu olayın ne olduğu galiba belli değil. Tamamen mi kaldırılacak yoksa yeni bir sekil mi verilecek daha belli değil. Varsa bunla alakalı bir paylaş ta görelim.

hocam sizi tebrik ediyorum. doğru habercilik konusunda mükemmel bir örneksiniz.

• Bakın burası çokomelli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • otombıle yenı kdv ve ötvyı unutmuslar
  • Sera aş kurulucak
    Adalet dağıtılıcak

Bunları unutma

• Hazine bakanı adalet sözü veriyor. Sen önce ülkende vergi adaleti sağla yüzüklerin efendisi. Yandaşların milyarlarca vergi borcu sıfırlanırken aklınız neredeydi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maliye Bakani Reform acikliyorsa arkanizi tutarak ordan kacin . Reform aslinda iyi yönde degisime verilen isimdi. lakin milletin bilincaltiyla oynama sirrini kesfeden siyasiler Reform adi altinda halkin dezavantajina olan seyleri güzel bir dille anlatip onlari uyuturlar. Yani bu sizi telefonla arayip Polis oldugunu söyleyip paranizi istenen yere birakmanizi saglayan hisle ayni duygudur. O dolandiricilar cezalandiriliyor ama siyasileri ayni sekilde halk birde oy vererek ödüllendiriyor
  • Zorunlu "Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi" geliyormuş

Azdan az çoktan çok alacaklarmış.

EE Güzide ülkemiz 10 gün önce %51.6 oy veridklerine göre hallerinden oldukça memnunlar demekki.
    Nasıl olsa 3-5 güne unutulur.

Kısacası tatavaya gerek yok.
    #Oynadevam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 10 Nisan 2019; 14:0:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

hocam sizi tebrik ediyorum. doğru habercilik konusunda mükemmel bir örneksiniz.

Alıntıları Göster
    Kardeş yukarıda ilk bakanın konu ile alakalı cümlelerini aldım.
    Bu olaya en muhalif yazıyı yazabilecek gazeteyi okudum. Dedim acaba buralar ne diyor.

Bir itiraz vae sendikalardan o açık. Ama.ne olduğu niçin olduğu şu an için net değil.

Ama direk kıdem tazminatı kaldırılacak isteyen istediğini kovacak demek yanlış. Daha ne olduğu belli değil. Tam netleşmesi lazım

Diğer maddeleri de inceleyip yazacam ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 10 Nisan 2019; 14:6:30 >

• Yine halkın cebinden alıp,kendi ceplerine atacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Bireysel emeklilik sistemi yeniden yapılandırılacak. Etkin bir tasarruf sistemi oluşturulacak.

Bakanın sözleri

Saçmalamayı kes.

Kıdem tazminatı işçinin işten atılmasını engeller. Sen her ay işverenden kesinti yaparsan işveren 40 yaşına gelen herkesi işten atar. Zaten ödüyor. O adamda bir daha nah iş bulur.

Zorunlu emeklilik fonu tam rezalet zira senin maaşından zaten kesiliyor bu. Kese kese kuşa çevirdiniz katsayıları insanlar emekli olduktan sonra para alamayacak. Şimdi tekrar daha fazla ödeyin diyorlar.

Nokta.

• "O yüzden kıdem tazminatlarımızı hesaplıyorlar demek! Şirketler çalışanların giriş tarihini istemiş arkadaşlarımdan bazılarının söylediğine göre çalışanların giriş tarihlerini almışlar.
    Kıdem tazminatlarına çökecekler galiba!"
  • Kısaca

Bankaların içine ettik, kamu bankalarının iki kat ettik, batırmamaya çalışacağız

Kölelik sistemini getirdik, işçi hakları falan geçin. SSK, kıdem tazminatı emeklilik bitti.

Vergide ebesini göreceksiniz. Na reform.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Helal olsun güzel yazmışsınız

• Çokomel olayına hiç değinmeyerek sevenleri üzmüştür.
  • Benim tazminatımı alacak fona koyacak ben emekli olunca banageri verecek enflasypna karşı değer kaybetmiş 3 kuruş para gececek elimize ben tazminatımı alıp %3 faizle dolara koysam emekli olana kadar tl karşılığı x30 bilemedin x20 olur kolay yoldan halkı dolandırmak bu başka bişey değil. Senin gibi sığ düşünen herkesde bula el çırpıyor işte 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Saçmalamayı kes.

Nokta.

Alıntıları Göster
    Seni bloklayacaagim garı yeter. Insan gibi yazamiyorsan hiç yazma. Blokladim bunu bil.

Bundan sonrasını da sadece bölümü okuyanlara yazıyorum.

Ben sadece konu sahibinin daha aslı astarı belli olmayan bir olayda "herkesi işten kovacaklar , kıdem tazminatı kaldırılacak " v.b sözleri için dedim ki daha belli değil. Hemen karapropaganda yapmayın.

Sözcüyü okudum dedim Bakalım neler var. Orada da kesin bir şey yok bildikleri yok afaki şu şöyle olacak bu böyle olacak.

Burada beni illet eden şey bunların her şeyde böyle bilip bilmeden sallamalari. Hani olabilir okursun yanlış anlarsın ya da yanlı bir haberdir yanlış bilgilenirsin onu da buraya acarsın. Sonra baktın hata var düzeltirsin. Yok ağa nerde bırak ben düzeltmeyi geçtim. Adamlara bir şey de demedik laflara bak.

Valla hiç affetmem bloklar geçerim. Adam gibi insan gibi yazamayandan isim olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: funmanias

Benim tazminatımı alacak fona koyacak ben emekli olunca banageri verecek enflasypna karşı değer kaybetmiş 3 kuruş para gececek elimize ben tazminatımı alıp %3 faizle dolara koysam emekli olana kadar tl karşılığı x30 bilemedin x20 olur kolay yoldan halkı dolandırmak bu başka bişey değil. Senin gibi sığ düşünen herkesde bula el çırpıyor işte 😂
    Sistemin ne olacağı belli mi?
    Nasıl bir sistem uygulanacak belli mi?

Hadi çok bildiğin şu sistemi resmi olarak bize bir yerde göster. Yönetmeliğini kanununu yahu onu bıraktım taslağını.

Daha ortada söz var söz. Neyin nasıl olacağı belli değil. Ben en baştan yazdım burada konuştuğunuzun taslak metnini koyun biz de okuyalım.

Hani?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.