Şimdi Ara

DALGINLIK ANILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun carrefour'a bebek arabsıyla girdik normal alısveris sepetini alınca bebek arabasını unutmusuz yarıldım ara ara zaten ıcersı bastan basa 100km...
  • Bi keresinde akşam dişimi fırçalıycam tam fırçalıyordum ağzıma garip bi tat geldi yanlışlıkla diş macunu yerine tıraş kremi sürmüşüm
  • bankamatikten para çekerken parayı alıp kartı unutmuşum neyseki kimse gelmemiş olcak kartı içeri çekmiş makina ertesi gün gidip kartı aldım
  • ben bi keresinde ewde twizliodum ama kaptırmışım zaten o aralarda dalgındım
    o ara bnm ark aradı dedi olm senin kafa dağınık gel bi dağıtalım falan die nese ewden çıktım yolda gidom ülen bi baktım one? tw nin kumandası hala elimde zaten yolda koptum bi de o kadar yolu döndüm geriye ya

• Bir keresin de dondurmayı çöpe atıp kendimi dondurmanın kabını yemeğe çalışırken buldum!

• bende her seferinde otoparka arabayı bıraktığım sırada eve gşrerken arabanın kapılarını kapaıp kapatmadığımı düşünürüm ve otoparka geri giderim çok uyuz oluorum
  • sigara almaya gidiyom sigara haricinde herşeyi alıyom bi sigarayı almıyom
  • bir kere evden çıkınca kapıyı kapatmayı unutmuşum :).akşam eve geldiğimde komşuların ben evde yokken hırsız aradağını öğrendim.o günden sonra birkaç kez evden çıktıktan sonra gidecegim yere gidemeden 2-3 kez kapıyı kontrol etmek için döndüm.şimdi de evden çıkınca yanımda biri varsa, ara ara kapıyı kapattım mı diye soruyorum
  • bide ben genelde televizyon kumandası elimdeyken televizyon kumandasını ararım etrafta

ha bide cep telefonuyla çok kanal değiştirme girişiminde bulunmuşluğum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Ağustos 2005, 16:06:37 >
  • güneş gözlüğümü bir ay içinde 3.kez kaybedip buldum...kafam çok karışık bu günlerde...
  • annemin arkadaşı bankaya girmiş işlem yapmak için adını soyadını unutmuş. işlemi yaptırmamışlar. en son nufüs cüzdanına bakmış falan ama şüpelenmişler baya..

• quote:

Orijinalinden alıntı: NarkotiC

annemin arkadaşı bankaya girmiş işlem yapmak için adını soyadını unutmuş. işlemi yaptırmamışlar. en son nufüs cüzdanına bakmış falan ama şüpelenmişler baya..

• quote:

Orijinalinden alıntı: musty17

quote:

Orijinalinden alıntı: NarkotiC

annemin arkadaşı bankaya girmiş işlem yapmak için adını soyadını unutmuş. işlemi yaptırmamışlar. en son nufüs cüzdanına bakmış falan ama şüpelenmişler baya..

+1

• hepsi komik olaylar iki tane de benden cesmede calisirken isten cikisimiz sabaha karsi 4 gibiydi neyse eve giderken ekmek alalim dedik firindan arkadas firinciya iyi aksamlar dedi yarildik gulmekten oysa sabah olmustu nerdeyse

ortaokula gidiyodum evden cikarken annemin yanina ugruyodum genellikle anahtari teslim etmek icin.Neyse o gun de herzamanki gibi kapiyi kilitleyip ciktim evden sonra dukkana gittim.Annem hep tembih ederdi yine sordu "kapiyi kilitledin mi oglum?" Ben :"kilitledim anne" Annem :"iyi ver o zaman anahtari" Ben : Icimden "Hass..." Annem : Olm noldu? Ben: Anahtar kapinin üstünde kaldi Annem : Aferin

• quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

süper yazılar valla kopa kopa bi hâl oldum be.

bi tane daha geldi aklıma.

şimdi ben pc de splinter cell diye bir oyun var gizlilik ajanlık falan gibi bir oyun onu oynuyorum.neyse adamın arkasından sessizce ilerleyip boğazına sarılıp öldürücem adamı.iyice kaptırmışım kendimi oyuna (zaten ben oyuna kaptırdımmı evde tek başına olsam telefon çalsa duymam kapı biraz ısrarla çalana kadar onuda duymam ).neyse annem içerden tugaaay diye seslendi bende o dalgınlıkla ''anne sus bi ya adam duycak şimdi seni'' dedim sonra durdum ne dedim lan ben dedim kopptum orda kendi söylediğime.

LA yarıldım ben bu topice

• quote:

Orjinalden alıntı: breakercobra

ben bi keresinde ewde twizliodum ama kaptırmışım zaten o aralarda dalgındım
    o ara bnm ark aradı dedi olm senin kafa dağınık gel bi dağıtalım falan die nese ewden çıktım yolda gidom ülen bi baktım one? tw nin kumandası hala elimde zaten yolda koptum bi de o kadar yolu döndüm geriye ya

quote:

Orjinalden alıntı: wraithnowe

İlkokul beşte falandım..
    Gece tuvalete kalkmışıtım. E tabi uyku sersemiyim (hemde aşırı derecede). Tuvalet kapısı diye hemen yanındaki ailemin yatak odası kapısını açıp girmişim. Köşeye gidip işemeye başlamışım. Tam da işediğim yerde gazete sayfaları poşet falan varmış. Annem O şarıltı sesine kalkıpta ışığı açtığında şaşkınlıktan dumur olmuştu.

• Elimdeki Çakmağı cok ararım, bide arabanın farlarını açık unutuyorum hep
  • Liseye giderken beyaz gömleği giyip yarım saat nerde benm gömleğim diye arardm..Tabi anacıgım uyarınca fark ederdım gömleği giymiş oldugumu............Bu olay 4-5 kez oldu....
  • en son 2 gün önce finalde oldu..Anfide en önde oturana verdi kagıtları hoca o bi tane alıp arkaya veriyo işte nese bende ortalardayım bana geldi direk arkaya verdim sora hoca başlayabilrisiniz dedi ben 1-2dk sora farkına vardım..Bi baktım millet bişeler yazıo kagıtlara o an anladım durumu"Hocam ben kagıt almayı unutmusum"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 4 Haziran 2006; 9:45:02 >
  • -arabaya binerken ayakkabılarımı dışarda çıkarmışım(eve giriyoz sanki)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.