Şimdi Ara

DALGINLIK ANILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buraya dalgınken yaptığınız ilginç anıları yazın bakem neler çıkacak ...
    örneğin ben bugun banyoya çamaşırlarımı çamaşır sepeti diye klozete atmışım 2 side kapaklı elbiseler berbat oldu :D

• Aynısını bende yapmıştım.Bi keresinde bakkala babam için sigara almaya gittim.Dalmışım para üstünü aldım sigarayı almadım çıktım.Adam arkamdan bağırıyo sigarayı unuttun laa
  • ...Çay şekerini buzdolabına koymaya çalıştığım çok olmuştur...
  • Takside çantamı unuttuğum oldu mesela arkasından koştum yetişemedim sora durağı arayıp anca çağırdık
  • Cumartesi okula gittim.
  • 29 ekimde okula gittim
  • cok dukkandan para bermeyi unutp cıkıp gittigim oldu. Tabi adamlar arkadan ucret falan deyince uyanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    5 ay önce açıldı
    Kısa komik anılar. :)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: was

Cumartesi okula gittim.

• insanın gafası dalgın oldugunda çok kötü şeyler oluyo
    ben çocukken yanlışlıkla babam banyodayken içeri girdimdi çok affedersiniz amma bir bakdım babamın şeyi iki tane sonra babam layn hayt huyt dedi ben hemen dışarı çıkdım amma ondan sonra ben hamile bir kadının çocuk bekler gibi hep ikinci şeyimin çıkmasını bekledim bu aslında benim için gayet dogal bir olaydı çünkü testisde iki yumurta vardı bunlar bana göre iki tohum demekdi ikincisi gelmesi lazımdı amma o kadar bekledikden sonra gelmedi ve malasef gelmeyecekdi bunu sünnet olurken anladım sünnetciye yav ikincisi çıksın ondan sonra yapınsana dedim millet güldü sonra olayı anlatdım ve anladımki ben banyoya girdigimde gözlerim şaş olmuş (sebebi siz anlayın ) sonra o sünnet bana zehir olmuşdu ben ikinciyi beklerken eldekininde yarısından olduk eyimi diye

• sabah çok erken uyanmıştım gözüm yarı açık yarı kapalı derken tuvaltin ışığını yakmaı
    unuttum, tuvalete girdim "nede olsa biliom tuvaleti gerek yok yakmama" dedim. tam işerken fark ettim ki
    tuvaletin kapaı kapalı direk ısığı açtım tabi ama iş işten geçmişti bnde kapaı kaldırıp işemee devam ettim
  • buzdolabında tv kumandası unutmustum 1 keresınde
  • ben bakkalda alıcağım şeyi unuturum bazen.giderim ama bi bakarım aklımda kalmamış hadi eve yine sormaya giderim.
  • bi keresindede yemekten kalktım elimdekileri mutfağa götürceğime tuvalete götürürken yakaladım kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ağustos 2005, 1:49:01 >
  • quote:

insanın gafası dalgın oldugunda çok kötü şeyler oluyo
    ben çocukken yanlışlıkla babam banyodayken içeri girdimdi çok affedersiniz amma bir bakdım babamın şeyi iki tane sonra babam layn hayt huyt dedi ben hemen dışarı çıkdım amma ondan sonra ben hamile bir kadının çocuk bekler gibi hep ikinci şeyimin çıkmasını bekledim bu aslında benim için gayet dogal bir olaydı çünkü testisde iki yumurta vardı bunlar bana göre iki tohum demekdi ikincisi gelmesi lazımdı amma o kadar bekledikden sonra gelmedi ve malasef gelmeyecekdi bunu sünnet olurken anladım sünnetciye yav ikincisi çıksın ondan sonra yapınsana dedim millet güldü sonra olayı anlatdım ve anladımki ben banyoya girdigimde gözlerim şaş olmuş (sebebi siz anlayın ) sonra o sünnet bana zehir olmuşdu ben ikinciyi beklerken eldekininde yarısından olduk eyimi diye

• bizim arkadaş pijamanın üstünü,altına giymişti yani kollarını koyacağı yere bacaklarını koymuştu işin garibi tuvaletede bu halde giderken hala olayın farkına varamamıştı... Bizim burda tatlı su çeşmeleri olur bende elimdeki bidonla suya gitmiştim, tekrar geri döndüğümde komşumuz suda sıramı vardı diye sordu. niye sordunki deyince bidonu boş getirmişsinya onun için sordum dedi.. elimde öylece gezdirmişim boş bidonu.
  • Misafirlikteyim. Yeni kalktım uyku sersemi işeyecem. Klozete çamaşır makinesinin tahliye borusunu sarkıtmışlar ben de onu alıp yere koymuşum. İşerkene birden makine su boşaltmaya başladı...

2 saat yerleri silmeye uğraştım.
  • süper yazılar valla kopa kopa bi hâl oldum be.

bi tane daha geldi aklıma.

şimdi ben pc de splinter cell diye bir oyun var gizlilik ajanlık falan gibi bir oyun onu oynuyorum.neyse adamın arkasından sessizce ilerleyip boğazına sarılıp öldürücem adamı.iyice kaptırmışım kendimi oyuna (zaten ben oyuna kaptırdımmı evde tek başına olsam telefon çalsa duymam kapı biraz ısrarla çalana kadar onuda duymam ).neyse annem içerden tugaaay diye seslendi bende o dalgınlıkla ''anne sus bi ya adam duycak şimdi seni'' dedim sonra durdum ne dedim lan ben dedim kopptum orda kendi söylediğime.

• İlkokul beşte falandım..
    Gece tuvalete kalkmışıtım. E tabi uyku sersemiyim (hemde aşırı derecede). Tuvalet kapısı diye hemen yanındaki ailemin yatak odası kapısını açıp girmişim. Köşeye gidip işemeye başlamışım. Tam da işediğim yerde gazete sayfaları poşet falan varmış. Annem O şarıltı sesine kalkıpta ışığı açtığında şaşkınlıktan dumur olmuştu.
  • arkadaslarla piknige gitmiştik.bende etin uzerine pul biber dökecektm.arkadasa dedim ki ''acı koyarmısın''herkez koptu orda.bende kızardım tabi.
  • tugay17
    splinter cell leri bitirdim bu arada süper oyun değil öi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.