Teğmen
21 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
Gönderileri
bazı ilanlarda plakalar gizleniyor sebep?
Bazı araçlar enjeksiyonlu bazı araçlar enjeksiyonsuz oluyor. Enjeksiyonun faydası nedir?
Zabıt katipliği sınavına hazırlanıyorum. 3 dakikada en az 90 kelime yazılması gerekiyor. 10 parmak Q klavye öğrenmiştim. Bir kaç kişiden F klavye ile daha hızlı yazıldığını öğrendim ve f ye geçtim 2 haftadır f de yazıyorum iyi mi ettim bilmiyorum.
F kalvye türkçeye daha uygun olduğundan türkçe kelimeler daha rahat yazılıyormuş.Sizce hızda bir fark var mıdır? Fark yoksa Q ya geçecem sıkıldım F den Her yerde Q yazılıyor bir adliyelerde F yazılıyor sanırım
Zabıt katipliği sınavına hazırlanacam Q klavye öğrendim ama f klavye ile daha hızlı yazılıyormuş.
Güzel bir program linki verebilecek var mı?
???
Fıkralarla Türkiye'de Teyo Ağanın palavraları bölümünde Teyo Ağa: Bende yalan yok hılaf ta yok diyor.Peki bu hılaf ne ki?
merhabalar
Msn penceresinde görüntü resminin altında bulunan küçük wepcam işaretini kaldıramadım.

Araçlar+Seçenekler+"Wep kameramın olduğunu başkalarının görmesine izin ver" yazısını da pasif duruma getirdim ama kamera işareti hala duruyor
Arkadaşlar yabancı şarkı sözlerini türkçeye çeviren bir site var mı acaba?Şarkıcıların ne demek istediklerini anlamak istiyorum da
arabanın arka camında hidrolik dreksiyon yazısı yapıştırılmış 98 modellerde hidrolik direksiyon var mı? araba şahin s
c/system32/driver/etc den 127.0.0.1 yaptım yanına herhangi bir site yazdım ama o siteye yine de girdi:).Girmemesi gerekiyodu ama.Neden sorun verdi acaba?Yardımlarınızı bekliyorum
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 17 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.083
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 57.912 (Bu ay: 509)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.