Şimdi Ara

Dalgalı saç konusu yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarım dalgalı örnek vermek gerekirsehttp://r1308.hizliresim.com/1d/7/r7qm3.jpg şu tarzda ama bu uzunlukta değil.Küçüklükten beri hep kısa tutmuşumdur yakıştığı söylenemez ama orta uzunluktada kötü duruyor.Bende diyorum uzun olup uğraşacağıma kısa tutup uğraşmam nasıl olsa 2 sindede kötü duruyor.

Yalnız şu 2 aydır gerçekten çok kötü hissetmeye başladım ve acayip kafaya takmış durumdayım.2 ay önce saçlarımı uzatmaya karar verdim ve şuan ortalama 5-6 cm civarındalar.Üstler yine dalgalanmaya başladı ve o iğrenç hali almaya başladı.Enseler de yine J şeklini almaya başladı hemen.

Soruma gelirsek saçları dalgalı olan arkadaşlar ne tür ve nasıl şekil veriyolar ? Fonex yeşil kutu ve axe spiked-up wax aldım ama 2 gündür duruyolar ne tür şekil vereceğimi bilmiyorum dün deneyeyim dedim ortaya alakasız saçma bir görüntü çıktı.

• Ben de aynı dertten muzderibim jöle tarzı şeyler kullanma etkisi yok daha çok batıyor. Bol bol yıka kendi haline bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamiBey

Ben de aynı dertten muzderibim jöle tarzı şeyler kullanma etkisi yok daha çok batıyor. Bol bol yıka kendi haline bırak

Hocam yıkayıncada kabarıp daha da iğrenç bi hal alıyo.
  • ya benim saçım çok ilginç saçımın üstünde 2 tane döner var onların ortasından saç yukarıya doğru fırlıyor çok kötü gözüküyor napabilirim ?
  • benimde saçım aynı şekilde ...
    Kısa kestirdikden sonra biraz uzayınca üstü çok kötü gözüküyor. Ya kısa tutcan ya uzun . Ben uzun tutmayı seçtim. Geçen sene 7 ay hiç kestirmedim sonuç çok güzeldi. O üstteki kötü görüntü bende 3-4 aydan sonra geçti [ama berbere gidip ara makas la kestirmiştim yoksa çok kabarık gözüküyordu]
    Tavsiyem uzat bence.
    Ben kestirmek zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mission25

benimde saçım aynı şekilde ...
    Kısa kestirdikden sonra biraz uzayınca üstü çok kötü gözüküyor. Ya kısa tutcan ya uzun . Ben uzun tutmayı seçtim. Geçen sene 7 ay hiç kestirmedim sonuç çok güzeldi. O üstteki kötü görüntü bende 3-4 aydan sonra geçti [ama berbere gidip ara makas la kestirmiştim yoksa çok kabarık gözüküyordu]
    Tavsiyem uzat bence.

Hocam uzattıktan sonra ne tür bi şekil verdin ? resimdeki gibi mi oldu yoksa daha mı farklı ?
  • Aynı sorundan bende mu8zdaribim fön felan cekmeye calısıom olmuo yatıp kalkınca dalgalanıyor cozumu buloanlkar solesin uygulayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By DarquE

Aynı sorundan bende mu8zdaribim fön felan cekmeye calısıom olmuo yatıp kalkınca dalgalanıyor cozumu buloanlkar solesin uygulayalım

Fön ve düzleştirmek felanda işe yaramıyo terlediğin zaman anında bozuluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böbreğinize Talibim -- 12 Ağustos 2013; 13:25:29 >
  • benimde aynı şekilde dalgalı biraz uzayınca uçları kıvrılmaya başlıyor ben 1-2 çözüm buldum.

Banyodan çıkınca saçlarını düz bir şekilde kurut fön felan çekme sadece havluyla hafif düzleştirerek kurut sonra bırak kendi halini alsın, daha sonra istediğin şekil çok rahat alıyor. Benim yaptığım saç şekli çok zor değil. Önleri hafif kaldırarak sağa doğru atıyorum, yan tarafları arkaya doğru atıyorum kulağımın arkasına (favorilerde dahil) arkasıda normal. böyle yapınca fena olmuyo ama benim saçlarım 17-18 cm civarıydı. 3-4 hafta önce kestirdim, herkes kısa saç yakıştığını söylüyor mutluyum, huzurluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scawn`

quote:

Tavsiyem uzat bence.

Hocam uzattıktan sonra ne tür bi şekil verdin ? resimdeki gibi mi oldu yoksa daha mı farklı ?

hatırladıgım kadarıyla resimdeki kadar uzamamıştı. Ben saçımı uzatmayı Hızlı ve öfkeli filminde paul walker i izledikden sonra karar vermiştim. Ve aynı onun gibi şekil veriyordum. aşagıdaki Resimdeki saçın biraz daha uzun haliydi hatırladıgım kadarıyla.
    Ama Nerdeyse hergün bakım yapıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhanİzmir -- 12 Ağustos 2013; 13:26:45 >

• Bu arada söyleyim gerçe bi yararı olurmu bilmem ama saçımı 3-5 numara yaptırdıkdan sonra 7 ay boyunca uzatmıstım
  • dalgalı saça verilebilecek şekiller bellidir, ama saçını görmek lazım, her saçı dalgalı olanın saç yapısı aynı olmuyor, bi ss at istersen özelden falan at yardımcı olurum.
  • Dalgalı saç uzatılmaz. Max 5-6 cm.
    Ben her ay deri gözükmeyecek kadar kestiriyorum. Kulaklarımın üstüne geldiği gibi kesiliyor yani, zaten kötü durmasıyla birlikte rahatsız da etmeye başlıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Tavsiyem uzat bence.

hatırladıgım kadarıyla resimdeki kadar uzamamıştı. Ben saçımı uzatmayı Hızlı ve öfkeli filminde paul walker i izledikden sonra karar vermiştim. Ve aynı onun gibi şekil veriyordum. aşagıdaki Resimdeki saçın biraz daha uzun haliydi hatırladıgım kadarıyla.

Buna gerçekten yakışmış.Benim saçları ortadan ikiye ayırsam bi garip durur ama eve gidince bi deneyeyim rengi açık kahve bu arada.

• Lise ve ortaokul yıllarımda ben de çok kafama takardım senin gibi bu dalgalı saç muhabbetini . Düz saçlı elemanlara bakar adaletini s..yim dünya diye isyan ederdim her gün Fakat ergenlik buhranlarını atlatınca insan farkına varıyor bazı şeylerin . Şu an 21 yaşındayım ve 2 numara kestiriyorum gayette hoş duruyor , geçen sene baya uzatmıştım o zaman da hoş bir görüntü oluyor ( En azından diğer insanlardan farklı , sıradan bir görünüm değil ) fakat sıcakların gelmesiyle kısa tutuyorum kardeşim , yani kısadan kastım direk 2 numara , Bu senin ilerki yıllarda saçlarının dökülmemesi için de önemli , dalgalı saç daha uzun ömürlü olur ama kısa tutmak da önemli .

Jöle tarzı şeyler kesinlikle kullanma , saçlarını daha berbat hale sokar ve bu moralini daha çok bozar . O zamanlar isyan ediyordum ben de senin gibi ama şu an anladım ki dalgalı saç , düz saçtan çok daha güzel bence ve ben saçlarımdan gayet memnunum , sen de öyle olmalısın , sadece kısa tut , biraz cesaret al ve git 2 ya da 3 numara kısalt saçlarını , kafa yapın idealse gayet hoş duracaktır .

• quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

dalgalı saça verilebilecek şekiller bellidir, ama saçını görmek lazım, her saçı dalgalı olanın saç yapısı aynı olmuyor, bi ss at istersen özelden falan at yardımcı olurum.

Mesela ne gibi şekil verilebilir? Şuan stajdayım eve gidince fotoğraf çeker koyarım buraya ama o kadar belli olmuyo fotoğrafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazymotherfuka

Lise ve ortaokul yıllarımda ben de çok kafama takardım senin gibi bu dalgalı saç muhabbetini . Düz saçlı elemanlara bakar adaletini s..yim dünya diye isyan ederdim her gün Fakat ergenlik buhranlarını atlatınca insan farkına varıyor bazı şeylerin . Şu an 21 yaşındayım ve 2 numara kestiriyorum gayette hoş duruyor , geçen sene baya uzatmıştım o zaman da hoş bir görüntü oluyor ( En azından diğer insanlardan farklı , sıradan bir görünüm değil ) fakat sıcakların gelmesiyle kısa tutuyorum kardeşim , yani kısadan kastım direk 2 numara , Bu senin ilerki yıllarda saçlarının dökülmemesi için de önemli , dalgalı saç daha uzun ömürlü olur ama kısa tutmak da önemli .

Jöle tarzı şeyler kesinlikle kullanma , saçlarını daha berbat hale sokar ve bu moralini daha çok bozar . O zamanlar isyan ediyordum ben de senin gibi ama şu an anladım ki dalgalı saç , düz saçtan çok daha güzel bence ve ben saçlarımdan gayet memnunum , sen de öyle olmalısın , sadece kısa tut , biraz cesaret al ve git 2 ya da 3 numara kısalt saçlarını , kafa yapın idealse gayet hoş duracaktır .

Duygularıma tercüman oldun Düz saçlı kişileri gördükçe isyan ediyorum.Bazen arkadaşlarla dışarı çıkmak için anlaşıyoruz saçlara bakıyorum birbirine girmiş, berbat bi halde vazgeçiyorum.Özgüven mi ? 0.
    Bi ara cidden 3 numaraya vurdurmak istedim ama yüz hatlarım çok belirgin kemikler iri sanırım bilmiyorum.Zaten kaşlarımda engel.Her seferinde vazgeçiyorum ama bu gidişle vurdurcam sanırım.İnanılmaz derecede kafaya takmış durumdayım insan içine çıkmak istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiyem uzat bence.

Buna gerçekten yakışmış.Benim saçları ortadan ikiye ayırsam bi garip durur ama eve gidince bi deneyeyim rengi açık kahve bu arada.

Benimde saçım kahverengi ben paul walker in aynı stilini yapıyordum herkes gayet yakıstıgını söylüyordu. Fakat banada çok uzun saç [omuza kadar] hiç hiç yakışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhanİzmir -- 12 Ağustos 2013; 13:44:15 >

• quote:

quote:

dalgalı saça verilebilecek şekiller bellidir, ama saçını görmek lazım, her saçı dalgalı olanın saç yapısı aynı olmuyor, bi ss at istersen özelden falan at yardımcı olurum.

Mesela ne gibi şekil verilebilir? Şuan stajdayım eve gidince fotoğraf çeker koyarım buraya ama o kadar belli olmuyo fotoğrafta.

sadece tararsın, ya da fön çekersin, saçın uzunluğuna göre değişir, ama 5cm demişsin 5 cm kısa resmen, yani farklı birşey bekleme, diyorum ya, saçındaki dalgayı görmek lazım, her saç aynı olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

sadece tararsın, ya da fön çekersin, saçın uzunluğuna göre değişir, ama 5cm demişsin 5 cm kısa resmen, yani farklı birşey bekleme, diyorum ya, saçındaki dalgayı görmek lazım, her saç aynı olmuyor.

Evet kısa dediğim gibi 2 ay önce kestirdim şuan 5-6 cm ama dalgalı bi hal aldı bile şimdiden.Tararsam dahada kötü duruyo, fön sanmıyorum dalgalı olduğunda kabarır değişik bi şekil alır, düzleştiriyorum ondada terlediğim an bozulup saçma bi şekil alıyo, waxlıyorum ne tür şekil vereceğimi bilmiyorum.Açıkçası delirmek üzereyim tüm imkanları denedim çok masraf yaptım yok 3 numaraya vurdursam pişman olacağımı biliyorum üstte bahsettiğim şeyler engel.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.