Şimdi Ara

Dalgalı saç konusu yardım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scawn`

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

quote:

dalgalı saça verilebilecek şekiller bellidir, ama saçını görmek lazım, her saçı dalgalı olanın saç yapısı aynı olmuyor, bi ss at istersen özelden falan at yardımcı olurum.

Mesela ne gibi şekil verilebilir? Şuan stajdayım eve gidince fotoğraf çeker koyarım buraya ama o kadar belli olmuyo fotoğrafta.

sadece tararsın, ya da fön çekersin, saçın uzunluğuna göre değişir, ama 5cm demişsin 5 cm kısa resmen, yani farklı birşey bekleme, diyorum ya, saçındaki dalgayı görmek lazım, her saç aynı olmuyor.

Evet kısa dediğim gibi 2 ay önce kestirdim şuan 5-6 cm ama dalgalı bi hal aldı bile şimdiden.Tararsam dahada kötü duruyo, fön sanmıyorum dalgalı olduğunda kabarır değişik bi şekil alır, düzleştiriyorum ondada terlediğim an bozulup saçma bi şekil alıyo, waxlıyorum ne tür şekil vereceğimi bilmiyorum.Açıkçası delirmek üzereyim tüm imkanları denedim çok masraf yaptım yok 3 numaraya vurdursam pişman olacağımı biliyorum üstte bahsettiğim şeyler engel.

sen kafaya takma rarhat ol, müsait olduğun zaman çek saçının resmini farklı açılardan önden arkadan yandan vs, ona göre yardımcı olurum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dalgalı saça verilebilecek şekiller bellidir, ama saçını görmek lazım, her saçı dalgalı olanın saç yapısı aynı olmuyor, bi ss at istersen özelden falan at yardımcı olurum.

Mesela ne gibi şekil verilebilir? Şuan stajdayım eve gidince fotoğraf çeker koyarım buraya ama o kadar belli olmuyo fotoğrafta.

sadece tararsın, ya da fön çekersin, saçın uzunluğuna göre değişir, ama 5cm demişsin 5 cm kısa resmen, yani farklı birşey bekleme, diyorum ya, saçındaki dalgayı görmek lazım, her saç aynı olmuyor.

Evet kısa dediğim gibi 2 ay önce kestirdim şuan 5-6 cm ama dalgalı bi hal aldı bile şimdiden.Tararsam dahada kötü duruyo, fön sanmıyorum dalgalı olduğunda kabarır değişik bi şekil alır, düzleştiriyorum ondada terlediğim an bozulup saçma bi şekil alıyo, waxlıyorum ne tür şekil vereceğimi bilmiyorum.Açıkçası delirmek üzereyim tüm imkanları denedim çok masraf yaptım yok 3 numaraya vurdursam pişman olacağımı biliyorum üstte bahsettiğim şeyler engel.

sen kafaya takma rarhat ol, müsait olduğun zaman çek saçının resmini farklı açılardan önden arkadan yandan vs, ona göre yardımcı olurum.

Hocam bu işi mi yapıyorsunuz yoksa sadece tavsiye mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendi saçımla ilgiliyimdir,ilk kendi saçımla başladım,şimdi diğer insanlara da yardım ediyorum, araştırmadığım, okumadığım makale yoktur, saç kesmeyi bile bilirim ama pro değilim tabi,yine de güvenebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendi saçımla ilgiliyimdir,ilk kendi saçımla başladım,şimdi diğer insanlara da yardım ediyorum, araştırmadığım, okumadığım makale yoktur, saç kesmeyi bile bilirim ama pro değilim tabi,yine de güvenebilirsin.

Tamam hocam akşam 6 gibi atarım ssleri.

• Aynı dertten müzdaribim, yalnız benim saçlar biraz uzun. Sabah çıldıracaktım valla şekil almıyor diye.
  • saçlarını yıka fön makinası ile kurut taraklan şekil ver ve fonex mat vax sür istediğin modele giricektir dümdüz olucaktır saçın ama kalın telli ise, sonuç alamazsan ağzına geleni söyle bana 7 yıldır aralıksız kullandığım tek üründür

Dalgalı saç konusu yardım.
  • Wax veya Loreal paris invisi 4 kullanabilirsiniz.wax ile kolay şekil verirsiniz.İnvisi ile 4-5 saat joleyi sürdükten 4-5 saat sonra tekrar elinizle düzeltmeniz veya tarakla taramanız gerekir.Çok sürmediğiniz müddetçe sertlik olmaz.
  • Hocam dün sabah denedim o wax'ı gece yatmadan önce duş almıştım kabarık saçı indirip az da olsa düzleştirdi o işe yaradı yani fakat asıl sorun şekil veremiyorum nasıl bi biçimsizlik varsa saçta wax bile saçlarımın önünü kaldıramadı sağa atıyorum 1-2 saat sonra bakıyorum bi kısmı inmiş sola atıyorum yine aynısı.İllet bişey yemin ediyorum 3'e vurdurmayı çok düşünüyorumda bundan dahada kötü olursa diye bi ihtimal de var.
  • Saçını sürekli yıkama. Yağlı ise daha çabuk yağlanır ve saçın yağlanması gerek. Üstelik kesinlikle wax kullanma diyenleri takma saça öyle çok zararı olan ürünler değil sadece doğru kullanmayı bil
    Örn: Saçın diplerine asla sürme, sadece uçlarına hemde saçını yaptığın günün akşamı yıka.

En basiti herkesi takma herkesin dediğini takarsan kendini yer bitirirsin. Kendinle barışık ol. Kıvırcık ve dalgalı saçı olanlar hep şikayet eder (ama bu durumu kızlar için takıyorsan kızlar genelde kıvırcık ve dalgalılara tatlı der)
    Bir de saçına özen göster. Kendine iyi geliyor iyi hissediyorsan gerisi yalan.

Tavsiye olarak :Saç spreyleri var schwarzkopf veya elidorun mu öyle bişey olsa gerek. Yıkadıktan sonra saç hafif nemli olunca veya tamamen kuruyunca bu spreyi saç uçlarına sür daha rahat taranıyor. Fönle biraz şekil ver ama illa düz diyorsan düzleştir. (Benim de saç da uzun ben böyle yapıyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybedenler Klübü -- 12 Ağustos 2013; 23:50:36 >

• Bence saç spreyi çok etkili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

Saçını sürekli yıkama. Yağlı ise daha çabuk yağlanır ve saçın yağlanması gerek. Üstelik kesinlikle wax kullanma diyenleri takma saça öyle çok zararı olan ürünler değil sadece doğru kullanmayı bil
    Örn: Saçın diplerine asla sürme, sadece uçlarına hemde saçını yaptığın günün akşamı yıka.

En basiti herkesi takma herkesin dediğini takarsan kendini yer bitirirsin. Kendinle barışık ol. Kıvırcık ve dalgalı saçı olanlar hep şikayet eder (ama bu durumu kızlar için takıyorsan kızlar genelde kıvırcık ve dalgalılara tatlı der)
    Bir de saçına özen göster. Kendine iyi geliyor iyi hissediyorsan gerisi yalan.

Tavsiye olarak :Saç spreyleri var schwarzkopf veya elidorun mu öyle bişey olsa gerek. Yıkadıktan sonra saç hafif nemli olunca veya tamamen kuruyunca bu spreyi saç uçlarına sür daha rahat taranıyor. Fönle biraz şekil ver ama illa düz diyorsan düzleştir. (Benim de saç da uzun ben böyle yapıyorum )

Hocam tavsiyeler için teşekkür ederim aldım hepsini .Saçıma oldukça özen gösteriyorum da bir türlü düzgün bi şekil bulamadım.E haliyle böyle olunca adamda ne özgüven kalıyo ne heves insan içine çıkmak istemiyorum.Düzleştiriyorum önleri görünce pırasa gibi olmuş diyolar önler düz üstler dalgalı. Önleri yukarı kaldırmayı deniyorum kalkmıyolar, sağa sola atmayı deniyorum oluyo ama kısa süre sonra bakıyorum biri başka bi yere bakıyo diğeri başka yere, wax'la denedim bu arada.

Başta psikolojik olarak çöktüm ne yapsam olmuyo.Dediğim gibi küçüklükten beri kısa tutardım o da yakışmıyo bu arada kısadan kastım 3-4 numara değil.3 numara deneyeyim diyorum 2 hafta sonrada tatile gidicem 3 numaraya vurdurmak istemiyorum daha da kötü olmasından korkuyorum.

• quote:

Arkadaşlar saçlarım dalgalı örnek vermek gerekirsehttp://r1308.hizliresim.com/1d/7/r7qm3.jpg şu tarzda ama bu uzunlukta değil.Küçüklükten beri hep kısa tutmuşumdur yakıştığı söylenemez ama orta uzunluktada kötü duruyor.Bende diyorum uzun olup uğraşacağıma kısa tutup uğraşmam nasıl olsa 2 sindede kötü duruyor.

Yalnız şu 2 aydır gerçekten çok kötü hissetmeye başladım ve acayip kafaya takmış durumdayım.2 ay önce saçlarımı uzatmaya karar verdim ve şuan ortalama 5-6 cm civarındalar.Üstler yine dalgalanmaya başladı ve o iğrenç hali almaya başladı.Enseler de yine J şeklini almaya başladı hemen.

Soruma gelirsek saçları dalgalı olan arkadaşlar ne tür ve nasıl şekil veriyolar ? Fonex yeşil kutu ve axe spiked-up wax aldım ama 2 gündür duruyolar ne tür şekil vereceğimi bilmiyorum dün deneyeyim dedim ortaya alakasız saçma bir görüntü çıktı.

J şekli alıyo bendede aramakas attırırsan düzelir ama saç kısalıyo işte sıkıntı o noktada
    edit: bu arada sendeki tüm sorunlar bendede aynen var . Saçlarım yanlardan açıldıgı için ben 4'e felanda vuramıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 13 Ağustos 2013; 0:30:40 >

• Yine sabah olucak.Staj için sabahın 8'inde hazırlanmaya başladığım zaman aynaya baktığımda o iğrenç saçlar yine gözümün önüne gelicek.Her zaman ki gibi hayata yakarış, dünyanın adaletine küfür.Bir süre saçlarla uğraştıktan sonra kendini avutma çabaları ama nafile.Yine yolda yürürken tüm insanlar sana bakıyo hissi.Birinle konuşurken göz göze gelmekten kaçınma durumları.Stajdayken yeter artık eve gittiğimde bu sefer kesin 3 numaraya vurduruyorum isteği ve olumsuzlukla sonuçlanma durumu.Staj çıkışı apar topar eve gitme telaşı.Eve geldikten sonra saçlarla belki şekil alır diye uğraşma çabaları ve yine olumsuzlukla sonuçlanma durumu.Ve yine sabah olucak.
  • Benim de saçlarım dalgalı. Faullerini muhakkak kısa tut. Kaliteli bir berbere git. Ama cidden bu konuda iyi olan bir berbere git. Sonucta bu senin yüzünle ilgili. İçine muhakak sinmesi lazım. Git berbere kafanda yüz şekiline uygun bir stil varsa adama onu göster veya ondan da tavsiye iste ve uygulat. Böyle evde wax joleyle olcak iş değil. Hele dalgalı saça pek sürülmez wax. Saç uzatmak evde elinle saç şekillendirmeye benzemez. Düzenli olarak berbere gitmen lazım. Hiç gidemiyorsan 2 ayda bir 3 ayda bir git düzelttir.
  • quote:

Yine sabah olucak.Staj için sabahın 8'inde hazırlanmaya başladığım zaman aynaya baktığımda o iğrenç saçlar yine gözümün önüne gelicek.Her zaman ki gibi hayata yakarış, dünyanın adaletine küfür.Bir süre saçlarla uğraştıktan sonra kendini avutma çabaları ama nafile.Yine yolda yürürken tüm insanlar sana bakıyo hissi.Birinle konuşurken göz göze gelmekten kaçınma durumları.Stajdayken yeter artık eve gittiğimde bu sefer kesin 3 numaraya vurduruyorum isteği ve olumsuzlukla sonuçlanma durumu.Staj çıkışı apar topar eve gitme telaşı.Eve geldikten sonra saçlarla belki şekil alır diye uğraşma çabaları ve yine olumsuzlukla sonuçlanma durumu.Ve yine sabah olucak.

da çok takıyosun .
  • hocam pırasa gibi saçım var dümdüz yarım saat şekil vermek için ugraşıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Yine sabah olucak.Staj için sabahın 8'inde hazırlanmaya başladığım zaman aynaya baktığımda o iğrenç saçlar yine gözümün önüne gelicek.Her zaman ki gibi hayata yakarış, dünyanın adaletine küfür.Bir süre saçlarla uğraştıktan sonra kendini avutma çabaları ama nafile.Yine yolda yürürken tüm insanlar sana bakıyo hissi.Birinle konuşurken göz göze gelmekten kaçınma durumları.Stajdayken yeter artık eve gittiğimde bu sefer kesin 3 numaraya vurduruyorum isteği ve olumsuzlukla sonuçlanma durumu.Staj çıkışı apar topar eve gitme telaşı.Eve geldikten sonra saçlarla belki şekil alır diye uğraşma çabaları ve yine olumsuzlukla sonuçlanma durumu.Ve yine sabah olucak.

da çok takıyosun .

da takılmıcak bi konu değil ki.İnsanı berbat hissetiriyor.

• quote:

quote:

Arkadaşlar saçlarım dalgalı örnek vermek gerekirsehttp://r1308.hizliresim.com/1d/7/r7qm3.jpg şu tarzda ama bu uzunlukta değil.Küçüklükten beri hep kısa tutmuşumdur yakıştığı söylenemez ama orta uzunluktada kötü duruyor.Bende diyorum uzun olup uğraşacağıma kısa tutup uğraşmam nasıl olsa 2 sindede kötü duruyor.

Yalnız şu 2 aydır gerçekten çok kötü hissetmeye başladım ve acayip kafaya takmış durumdayım.2 ay önce saçlarımı uzatmaya karar verdim ve şuan ortalama 5-6 cm civarındalar.Üstler yine dalgalanmaya başladı ve o iğrenç hali almaya başladı.Enseler de yine J şeklini almaya başladı hemen.

Soruma gelirsek saçları dalgalı olan arkadaşlar ne tür ve nasıl şekil veriyolar ? Fonex yeşil kutu ve axe spiked-up wax aldım ama 2 gündür duruyolar ne tür şekil vereceğimi bilmiyorum dün deneyeyim dedim ortaya alakasız saçma bir görüntü çıktı.

J şekli alıyo bendede aramakas attırırsan düzelir ama saç kısalıyo işte sıkıntı o noktada
    edit: bu arada sendeki tüm sorunlar bendede aynen var . Saçlarım yanlardan açıldıgı için ben 4'e felanda vuramıyorum

yandan açıldığı için derken ?

• quote:

quote:

quote:

yan tarafklar açılıyor buradaki ağabey gibi .. Bugün eve giderken 4 e vuracam saçları staj bitsin. Benide darlandırdın hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

yan tarafklar açılıyor buradaki ağabey gibi .. Bugün eve giderken 4 e vuracam saçları staj bitsin. Benide darlandırdın hocam

Ben her allahın günü aynı şeyi diyorum hocam :D staj bitsin eve giderken 3'e yada 4'e vuracam bir türlü o medeni cesareti gösteremedim daha.Bugün 4'e vurunca nasıl durduğunu editle merak ettim.3 hafta sonra bende 3'e vuracamda stajın bitmesini bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.