Şimdi Ara

Yarışma Programından Araba Kazandık Ama :/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2016 yılının aralık ayında Ufuk Özkan'ın sunuculuğunu yaptığı 'Ben Bilmem Eşim Bilir' programına eşim ile katılmıştık. Arabayı da kazandık. Fakat yarışma ne olduysa en son 2017 yılının ramazan ayında bir kaç bölüm yayınlandı daha sonra ses seda yok. Ne oldu bilmiyoruz. Arabayı da alamadan kaldı öyle. Neredeyse 1,5 sene olacak.

Türkiyenin en geniş forumu dedik, illa duyan bilen tanıdığı olan katılan, katılıpta bizim gibi arabasını alamayan birileri varsa lütfen benimle iletişime geçsin pm yolu ile.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srondad -- 2 Nisan 2018; 15:57:51 >

• Hocam bişey sorucam bende izliyorum yarışmayı arabayı kazandığınız zaman binip gitmiyomusunuz? Televizyonda öyle gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanalı aramayı falan denediniz mi hocam?

hangi kanaldaydı "Kanal D" mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay vay vay
  • Ben Bilmem Forum Bilir

• adambak A kullanıcısına yanıt
    Yok Hocam ya hikaye o göstermelik. Arabayı program yayınlandıktan sonra alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

kanalı aramayı falan denediniz mi hocam?

Kanal D hocam aynen. Aradık kanalı da aradık yönetmenine kadar aradık kimsenin haberi yok ne olduğuna dair Kanal D çalışanları öyle ki böyle bir programın olduğundan haberleri yok Fox'ta benzeri var onu izlesenize diyor adam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srondad

quote:

Kanal D hocam aynen. Aradık kanalı da aradık yönetmenine kadar aradık kimsenin haberi yok ne olduğuna dair Kanal D çalışanları öyle ki böyle bir programın olduğundan haberleri yok Fox'ta benzeri var onu izlesenize diyor adam :D

şikayetvar'a yazmayı da deneyin hocam, belki orası bir işe yarar, " hakkımızla kazandık ama vermiyorlar" gibi cümlelerle yazın

rtük'ü falan aramayı da deneyebilirsiniz, belki dilekçe falan veriliyordur,

eğer veriliyorsa, veya bir şikayet sistemi varsa, önce kanalı arayın, arabayı verin yoksa şikayet edeceğim haklarım var falan deyin, belki haklarınızı bilen dişli biri olduğunuzu görünce çok uzatmazlar, her yerden zorlayın şansınızı, 2 sene olmuş.

• Arabayı kazanan diğer yarışmacılara ulaşmayı dene bakalım. Her program sonu banko biri kazanıyodu zaten.

• quote:

quote:

quote:

şikayetvar'a yazmayı da deneyin hocam, belki orası bir işe yarar, " hakkımızla kazandık ama vermiyorlar" gibi cümlelerle yazın

eğer veriliyorsa, veya bir şikayet sistemi varsa, önce kanalı arayın, arabayı verin yoksa şikayet edeceğim haklarım var falan deyin, belki haklarınızı bilen dişli biri olduğunuzu görünce çok uzatmazlar, her yerden zorlayın şansınızı, 2 sene olmuş.

Yok hocam ya sözleşme imzalatıyorlar girişte 'program yayınlanmazsa arabayı almamayı kabul ediyorum' gibisinden. Sen de mecbur imzalıyorsun tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Arabayı kazanan diğer yarışmacılara ulaşmayı dene bakalım. Her program sonu banko biri kazanıyodu zaten.

kazananları zaten TV de görüp ulaştık, onlar arabalarını almışlar sıkıntı yok, ben de yarışıpta programı yayınlanmayanlara ulaşmak istiyorum da onları da nereden bulacaksın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam ya sözleşme imzalatıyorlar girişte 'program yayınlanmazsa arabayı almamayı kabul ediyorum' gibisinden. Sen de mecbur imzalıyorsun tabi.

Sizin yarıştığınız bölüm yayınlanmadı mı?

• Yayınlanmadıysa vermezler arabayı. Adam zaten yayınladığı programdan çıkartıyor araba parasını. İmza da attıysan unut gitsin.
  • bu da güzelmiş, adam canının istediğine ödül veriyor canının istemediğine vermiyor, ama bunu da gizli tutuyor. sen de yarışmayı izleyen kişi olarak zannediyorsun ki kazanan herkes arabayı alma hakkına sahip. güzel "yasal" çakallık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Arabayı kazanan diğer yarışmacılara ulaşmayı dene bakalım. Her program sonu banko biri kazanıyodu zaten.

kazananları zaten TV de görüp ulaştık, onlar arabalarını almışlar sıkıntı yok, ben de yarışıpta programı yayınlanmayanlara ulaşmak istiyorum da onları da nereden bulacaksın.

bi usulsüzlük yok o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu da güzelmiş, adam canının istediğine ödül veriyor canının istemediğine vermiyor, ama bunu da gizli tutuyor. sen de yarışmayı izleyen kişi olarak zannediyorsun ki kazanan herkes arabayı alma hakkına sahip. güzel "yasal" çakallık.
    Malesef :( biz de öyle düşünüyorduk sen git o kadar vakit ayır çekimlerde oraya buraya koştur (ki çekimler tam 24 saat durdu ve 24 saat ayaktaydık!), iş yerinden zar zor izin aldık çok önemli bir gündü ki sonradan çilesini çok çektik, hakkımızla kazandık ama ödüle gelince keyiflerine kaldık.
  • quote:

Malesef :( biz de öyle düşünüyorduk sen git o kadar vakit ayır çekimlerde oraya buraya koştur (ki çekimler tam 24 saat durdu ve 24 saat ayaktaydık!), iş yerinden zar zor izin aldık çok önemli bir gündü ki sonradan çilesini çok çektik, hakkımızla kazandık ama ödüle gelince keyiflerine kaldık.

Alıntıları Göster
    sorun sadece bu da değil. hadi bunu size daha önceden söylediler, imza bile attırdılar, belki bu kadar keyfi davranacaklarını bilemezdiniz ama yine de gerçek şu ki bunu size söylediler.

ama, daha büyük sorun şu ki, adam bunu izleyiciye söylemiyor. izleyiciye ben keyfime göre ödülü geri alma hakkını saklı tutuyorum ve kazanan kişilerin bi kısmına ödülü vermiyorum dese raytingler ciddi düşüş yaşar.

• Adamlar kesinlikle haklı. Kapı gibi sözleşme yapmışlar.

• Yarışma diye hanımınızı ve kendinizi niye rezil ettiniz ki böyle pespaye bir programda

• Hocam yayinlanmayan bolumlerin odulu verilmez yaziyorsa alma sansiniz yok.Siz yine de bi avukatla gorusun isterseniz ama acikca belirtmisler orada.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.