Şimdi Ara

Kız beni çok yoruyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzun yıllardır hayalimde olan biriyle birlikteliğimiz var,3 aylık bi ilişki olmasına rağmen ufak tefek sebeplerden dolayı çok trip atıyor ve konuyu uzatıyor,bugün en basitinden bugün beni sevdiğini hiç söylemedin diye trip attı ve günümü zehir etti,onu sevdiğimi söylediğimi binlerce kez belirtmeme rağmen illaki ağzımdan seni seviyorum lafını duymayı istiyormuş,sen ilgi manyağı mısın diye sert çıkıştım biraz bugün ve saatlerce ağladı,ve eminim yarın da başka bir sebepten dolayı böyle kavga çıkartacak sizce ne yapmalıyım? yaşlar 26-29




  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Kız Arkadaşın Seni Yoruyor

    Anahtar Kelime: Trip Atan Kadın

    Kız arkadaşınla olan ilişkinde, onun seni aşırı yoruyor olabileceğine dair işaretler yaşıyorsan, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurman önemlidir:

    • Sık Sık Trip Atma: Trip atan kadın, partnerine genellikle küçük meseleleri abartma, duygusal silahlar kullanma ve iletişimi kesme eğilimindedir. Bu durum, ilişkide sürekli bir gerilim ve stres yaratabilir.
    • Duygusal Manipülasyon: Trip atan kadınlar, partnerlerini suçluluk duygularına boğma, onları küçük düşürme veya duygusal şantaj yapma gibi duygusal manipülasyon taktikleri kullanabilirler. Bu taktikler, kendilerini kontrol altında tutmalarına ve partnerlerinin davranışlarını şekillendirmelerine yardımcı olur.
    • Sürekli İletişim İhtiyacı: Trip atan kadınlar, genellikle sürekli iletişim ihtiyaçları vardır. Partnerlerine sürekli mesaj atar, arar veya sosyal medyadan mesaj gönderirler. Bu durum, özellikle iş veya kişisel zamanlarında sınırlarına saygı duyulmadığı duygusuna neden olabilir.
    • Özsaygı Eksikliği: Trip atan kadınlar, genellikle özsaygıları düşüktür. Partnerlerinin kendilerini değerli ve sevilmiş hissettirmelerine ihtiyaç duyarlar. Bu, sürekli ilgi ve onay arayışına yol açabilir ve partnerlerini bunaltabilir.

    Sonuç:

    Kız arkadaşının seni aşırı yoruyor olması halinde, ilişki dinamiklerinizi yeniden değerlendirmek önemlidir. Trip atan davranış kalıplarının farkına varmak ve bunları ele almak, ilişkini iyileştirmene ve sağlığını korumana yardımcı olabilir. Gerekirse, bir terapist veya danışmandan destek alman, sağlıklı sınırlar belirlemen ve ilişkinde dengeyi sağlaman konusunda yardımcı olabilir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • seni seviyorum de bunalt

  • sal gitsin ömür böyle geçmez

  • Yedek kulübesine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrılın hocam çocuk gibi naz mı çekeceksiniz? Bu yaşa kadar bu kadar olgunlaştıysa bu hep böyle devam edecek. Kendinizden taviz vermeye başladıysanız bitti o iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh 26 yaşında hareketlere bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde sevgili ve evlenme işleri de çok zor. Sap arkadaşlarımız çok heves ediyor böyle şeylere ama naz kapris trip yediğiniz zaman uğraşmaktan yoruluyorsunuz artık. Münakaşaya girmek, birşeyler telafi etmeye çalışmak, hesap vermek vs. bir zaman sonra aşırı yoruyor ve sıkıyor. En iyisi yalnız takılmak, kafa raad  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllardır hayalimde derken, uzun yıllardır bu kadına mı aşıktın?

  • 3 ay bu tarz konular için çok erken. Kadına bu tarz şeyleri söylemekten ziyade hissettirmen daha önemli. Sözlerinin hiçbir önemi yok eğer gerekli eylemleri yapmıyorsan. İlgi manyağı olmayan kadın yoktur her kadın ilgiyi sever. İnsatgram bu yüzden var. Evleriniz veya işleriniz yakınsa bir gün haber vermeden çık git yanına iş çıkışı spontan bişeyler yapın yemek yiyin onun veya senin evine gidin takılın. Büyütüleecek bir dert değil bence çözülür.

  • Krone K kullanıcısına yanıt

    Valla çok doğru sevgiliyken bile çekemiyorım aynı evde habire benle ilgilen benle ilgilen Türk erkeği kadar ilgili. Abaza başka erkek yok, demek bu kızlar yurt dışında olsa kafalarına sıkarlar yok aga evlenmeyecen bekarım kafam kulağım rahat çekilirmi aga bu ne ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knk ayrıl fln diyenlere bakma bu tripler bir ömür boyu bitmicek. o kişiden ayrılsan başka biriyle ilişkiye başlasan yine bu tarz olaylar yaşıcaksın. bir ömür bitmicek. hayatında bi kadın olduğu sürece yaşayacaksın benzer durumları

  • trip - dırdır moduna geçmiş bir kızın tek isteği kendisi ile muhatap olmaya devam etmenizdir.

    eğer bunu bir kez yaparsanız, yani size dırdır yapmaya başlayan kıza laf anlatmaya çalışma eylemine bir kez kalkışırsanız, artık o kız sizi "muhatap olan" sınıfına koyacaktır ve artık sizi dinlemez.

    yapmanız gereken "bir kere bile muhatap olmamak" yani kızı hayatınızdan silin demiyorum, kız ilk tribini attığı an susup memnuniyetsizliğinizi gösterin. kız yaptığı eylemin bir karşılığı olduğunu görmüş olsun. kız bunu görürse, trip atmaya olan cesareti kırılır.

    ama sen kıza birkere laf anlatmaya çabalarsan, artık o kız sana trip atmaktan hiç çekinmez. başkasına atmaya cesaret edemediği tribi gelir sana atar.

    bu yüzden, ilk tripten itibaren tüm trip kalkışmalarında susacaksın ve kız durmayıp daha da sertleşirse kibarca ortamı terk edeceksin. kibarca. gerginleşmeyeceksin. hatta kıza "bu yaptığından hoşlanmadım, gitmem gerek, eğer böyle yapmayacaksan tekrar görüşelim" diye sakince söylesen bile olur kalkarken.

    bu dediğim size "mesafeli davranma" gibi görünecek yani soğuk bir eylem gibi duruyor. ama kızlar zaten mesafeyi koruyan bir erkek olmanı istiyolar. kız sana trip attığında senin kendi duruşunu bozmamanı, gerilmemeni görmek istiyor.

    kıza tepki gösterirsen (kızı yatmıştırmak da bir tepkidir) gerilmiş izlenimi verirsin. ama sakince susup etrafa bakınırasan gerilmiş izlenimi vermezsin. kız susmayıp daha da sert konuşmaya başlarsa, kibarca "ben kalkıyorum, sana iyi günler, eğer bu şekilde konuşmayacaksan tekrar görüşelim" deyip kalkarsan, gerilmiş izlenimi vermezsin.

    kız için çekici erkeklik özelliklerinden biri, erkeğin gerilmemesidir. gerilmezsen ve kızla tartışmazsan kız da seni çok yormaz. trip atar ama susmasını bilir.

    kızın ihtiyacı bu zaten. bırak atsın tribini. sen cevap verme. zaten kız da bunu istiyo. konuşup konuşup rahatlamak istiyo.

    ama kıza: "konuş yavrum rahatla" demiyecen. birçok adam karısına "tamam aşkım tamam sakin aşkım" diyolar, aslında yanlış yapmıyolar, sonuçta kaç yıllık evliler, ama siz henüz ilişkinin başında olduğunu kıza "tamam trip at rahatla" demeye kalkmayın yoksa tepenize çıkar. susarak ve hatta gerekirse sakince masadan kalkarak tepki gösterin. böyle yaparsanız kız kaçmaz, tersine, size saygı duyar. size dönse de dönmese de size saygısını kaybetmez. ama muhatap olup laf anlatmaya çabalarsan kız sana saygısını kaybetmeye başlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana bir tavsiye. Kurtul.
    Aşırı trip karşıdaki insanın ömründen ömür yiyen, hayatı zehir eden iğrenç bir kişilik bozukluğu. Bak dikkat et, huy demiyorum, direkt kişilik bozukluğu diyorum. Çünkü bu saçma durum düzelmiyor, çünkü hastalık. Sen dilediğin kadar ağzınla kuş tutsan en ufak bir aksi durumda onca emeğin de çöp olur. Aşırı Trip=Nankörlük

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Güzel özetlemişsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.