Şimdi Ara

Dalga geçtiğiniz adam artık GOOGLE'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
37
Favori
12.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz hani şimdi burada yapamazsın edemezsin diyorsunuz ya öğrencilere, 2009 da 8 yıl önce bir arkadaşımıza da bunlar deniyordu' ve o şu anda Amerika'da yüksek lisans yaparken, bir yandan da Google'da çalışıyor. Lise son sınıfta açtığı konu ve yıllar sonra Amerikaya gidince açtığı konuyu atıyorum. Kimsenin hevesini kırmayın.Bu arkadaşımızın (abimiz) zamanında hevesini kırmaya çalışanlar şimdi nerede acaba :)

Güncel konu :https://forum.donanimhaber.com/google-da-staja-basladim--126171157

2009 da lise sondayken açılan konu :https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-muhendisleri-kod-yazmak-ne-demek-mezun-oldum--33238505?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

edit. Adam o zamanlar daha kod nedir onu bilmiyor :D
    edit2. aynı zamanda silikon vadisinde
    edit3. o yapamazsın deyip dalga geçenleri bulduk, ergenliklerine veriyorlar söyledikleri sözleri. ( o yapamazsın diyenlerden bir tanesi almanca hocası olmuş )
    edit4. Yapamazsın ' diyenlerden tekini destekleyen abimiz şu anda THY de pilot. Maşallah konu rönesans tablosu gibi hepsi manyak deli yerlere gelmiş
    edit5. Donanımhaber YGS-LYS bölümü olarak google'da adamımız yok demeyeceğiz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜ Kimya -- 15 Ağustos 2017; 14:4:28 >

• Atom nedir bilmeyen adamın kimya bölümünü seçmesini kuvvet nedir bilmeyen adamın makine seçmesini akım nedir bilmeyen adamın elektrik seçmesini insanlar nasıl küçümseyebilirlerse bunu da küçümseyebilir insanlar gayet doğal.Bu arkadaş gibi kod nedir onu dahi bilmeden bilgisayar mühendisliği yazan arkadaşların başarı oranı anca 10000de 1 felandır bu arkadaşta onlardan biri işte .

Kısacası boş bir konu.
    insanlar sanıyo ki googleda facebookta çalışmak için süper kod yazman lazım..

hayır o şirketlerde zaten her şey tıkırında şirketi kuran über adamlar zamanında kodları yazmış işleri yerine oturtmuşlar. Şirketlerin ihtiyacı olan eleman tipi laf dinleyen çalışkan deneni yapan kişiler.

gidip 0 dan mean stack ile facebook kodlayabilecek yetenekte elemana ihtiyaçları yok.bakıyolar okulları iyi mi not ortalamaları iyi mi heh tamam bu adam laf dinler akıllı çalışkan biri diyip görüşmeye çağırıyolar 2-3 tane algoritma sorusu sorup alıyor işe.

iyi bilgisayar mühendisi okulu okuyarak olunmaz gençler.3. sınıfım şuan wordpressten haberi olmayan yüksek not ortalamalı bir sürü arkadaşım var.Ödevleri ta ler ile birlikte yapmayı bilirler ama intelji yi bilgisayara konfigüre etmeyi beceremezler :D

Yok algoritmik düşünceymiş şuymuş buymuş geçiniz :D ezberliyolar sıralama algoritmalarını yazıyolar cheat sheetlere sonra ben iyi bilgisayar mühendisi oldum yav he he.zor dersleri yaz okulunda alıyolar hoca kolay soruyor vs vs yüksek not ortalaması yapmak için bir sürü bug var :D

nasıl bir doktor hemşireye emretmek için ondan işi iyi bilmesi gerekiyorsa mühendisinde programcıya emredip yönetebilmesi için o işi en az onun kadar iyi bilmesi gerekir..

bu her meslekte geçerlidir.süper integral olasılık sorusu çözerim algoritma problemleri benden sorulur iyi mühendis oldum ben böyle bişi günümüzde kalmadı.computer science and engineering programlarında zaten 2 tane yazılım dili öğretiliyor c++ ve java.günümüzde framerworkun frameworkunun frameworku var.bunlar hep performanstan ve zamandan kazandırıyor bunları bilmeyen adam çok iyi asal sayı problemi çözsün ne olacak ? ancak computer scientist olursun bilgisayara dokunmazsın bile ki böyle bilim insanları 1000 de 1 çıkmaz.
  • Karma is a bitch
  • ygs/lys forumunun özeti. forumda yapamazsın edemezsin diye gezenleri artık daha iyi tanıyoruz bence.
  • Ağzı olan konuşuyor işte, konuşmak en basiti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten etkilendim forumda bilgisayar mühendisliği yazacaklar bi sürü tavsiye istiyordu hangi dilden basliyim öğrenmeye veya hangi kitapları falan okuyayım diye ama adam daha kod ne bilmezken google a girmiş

• Re(Z)

Biliyoruz

Hürriyet haberi gibi yapmışsınız

Bu konulardan çok ilham almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 15 Ağustos 2017; 10:22:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce forumda cahil kitlesinin yoğunluğunun ne kadar fazla olduğunu gösteren konu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    facebook ne kadar saçma ya
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok sevindim onun adına, kendine kurtarmış. Bir daha bir konuda bu şekilde hevesini kırmak isteyenlerle arasına bir kıta koymuş.

• helal olsun adam hayallerimi yaşıyor.
  • ağzınızının suyunu toplayın fakir herifler paradan haber ver sen? arkadaş ders veriyormuş geçimini öyle sağlıyormuş ama sen ben bilmiyorum dostum yurt dışında yüksek yapmak için money talk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-151CCB885 -- 15 Ağustos 2017; 10:33:36 >
  • ulan şöyle konular açıp milleti bilgisayar mühendisliğine heveslendirmeyin rakip çıkıyo Alooooo

• Helal olsun adama

• quote:

Orijinalden alıntı: unsatisfied

ağzınızının suyunu toplayın fakir herifler paradan haber ver sen? arkadaş ders veriyormuş geçimini öyle sağlıyormuş ama sen ben bilmiyorum dostum yurt dışında yüksek yapmak için money talk

evet genelde yüksek yapmak doktoradan dah zor. doktorada bir şekilde üniversite çalışarak falan biraz para geçiyor eline ve bildiğin çalışansın yani o yüzden kabul alman nispeten kolay. yüksek lisans ise ya çok iyi olman lazım (bu arkadaş gibi) ya da dediğiniz gibi money talk.
  • Yapamazsin diyenlerin meslekleriyle dalga gecerek bundan 8 yil sonra onlarla ayni konumda olmazsin umarım.

• Helal olsun , mühendisler için çok iyi bir ilham kaynağı olmuş... Keşke bunun doktor versiyonunu da görsek :)
  • Tuna reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyzır02561

quote:

Orijinalden alıntı: unsatisfied

ağzınızının suyunu toplayın fakir herifler paradan haber ver sen? arkadaş ders veriyormuş geçimini öyle sağlıyormuş ama sen ben bilmiyorum dostum yurt dışında yüksek yapmak için money talk

evet genelde yüksek yapmak doktoradan dah zor. doktorada bir şekilde üniversite çalışarak falan biraz para geçiyor eline ve bildiğin çalışansın yani o yüzden kabul alman nispeten kolay. yüksek lisans ise ya çok iyi olman lazım (bu arkadaş gibi) ya da dediğiniz gibi money talk.

aynen öyle dostum çalışıp para biriktirin okurken önemli olan bu bittiği gibi iyi kötü çıkar gidersiniz bizim gibiler için almanya daha uygun en azından ücretsiz

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    dalga geçmedim hocam, pilot olan adam var edit attım üste. Vermek istediğim mesaj heves kırmaya çalışan insanları umursamamak
    edit. ilk mesajımda edit 4 ü okuyun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜ Kimya -- 15 Ağustos 2017; 12:1:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜ Kimya

dalga geçmedim hocam, pilot olan adam var edit attım üste. Vermek istediğim mesaj heves kırmaya çalışan insanları umursamamak
    edit. ilk mesajımda edit 4 ü okuyun hocam

Anladım hocam yeni uyandığım için yanlış görmüşüm demek ki İyi günler.
  • İbretlik konudur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.