Şimdi Ara

25 MATEMATİK !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Forumda bakılırsa herkes matematikten 35-40 net yapıyor. ben 10-12 net arasıyım. Şu 2 haftamı gece gündüzlü internetten konu dinleyip test çözerek matematiğe ayırıcam sırf. Misal 10 netten 25 nete çıkmak için bilgisi,önerisi olanlar nelere çalışmalıyım neler yapmalıyım ? Bilgi verenler için şimdiden teşekkürler..

• takip
  • polinom
    logaritma
    2. derece
    parabol
    matris
    otf
    limit

gozune guzel gelenlere calis 25 gelir bunlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

polinom
    logaritma
    2. derece
    parabol
    matris
    otf
    limit

gozune guzel gelenlere calis 25 gelir bunlardan.

polinom logaritma ve bazı soru kalıpları haricinde denklem yapabiliyorum keza polinom logaritmada aynı durum ama.. Bunları yine bi tekrar edicem. Parabol yapamıyorum kardeş olmuyor. Matris limit ötfye çalışıcam.
  • dostum bana sorarsan karmaşık sayı çok önemli konu her denemede 3-4 soru rahat geliyor

logaritma da basit bir konu bırak bir günü bir saatte bile bitirebilirsin onu da kat araya derim
  • Net arttirmak istiyorsan otf yi bosver. Mat 1 e bak. Logaritma karmasik sayi matris bunlardan 3 er soru geliyor. 1i zor oluyor diger 2 si normal.

• karmaşık sayı göründüğü kadar kolay değil, ilk kısmı kolaydır 1-2 saat çalışsan yeterde ordanda 1 soru geliyor en fazla 2.kısım için trigonometri bilgisi lazım sen alt bilgi istemeyen konulara bak matris,dizi seri,toplam çarpım,logaritma diğer konulara göre daha az mat bilgisi istiyor bunlara çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1alkan -- 1 Haziran 2014; 17:30:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla sorular gecen yilki gibi olursa soyledigin netleri 25 e cekmek cok zor bence bu kalan surede

• ben 18-20 net arasındayım 25 e çekmek için bu saatten sonra ne yapmalıyım? bu arada her konu hakkında fikir sahibiyim ama neredeyse hiçbirini tam yapamıyorum.
  • Mat1'i tamamla ve yukarıda yagmur adam yazdığı konulara çalış
  • Ben dün güvenderde son 2 sayfam boş bir şekilde bitirdim integrql çözmeden yani 26 net var 5 yanlış işlem hatası felan geo 14d 0 yanlış integral ve türev hariç bu oluyor yani bide matrisi bile yanlış yqpmışımnş bnde inş hedef 30mat15geo

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanblackflag

ben 18-20 net arasındayım 25 e çekmek için bu saatten sonra ne yapmalıyım? bu arada her konu hakkında fikir sahibiyim ama neredeyse hiçbirini tam yapamıyorum.

Sen=ben şaka maka ayni durumdayiz kardes hepsinden biliyorum integral bile turev bile ama denemede yapamiyorum. Cok soru cozmedigimden olabilir. Ama simdi gidip survivor izlicem

• Yanıtlayan herkese teşekkürler arkadaşlar. Yapamazsın edemezsin gibi cevaplara takılırsam gerçektende bişey yapamam. 25 olmasın 20 olsun 21 olsun. dediğinizi yapıcam arkadaşlar. logaritma, matris, karmaşık, dizi ve limite baştan çok ayrıntılı çalışıcam. trigonometriyide dinleyip soru çözücem ne kadar yapsam kardır. Ama 25 için çok çabalıcam. Şurda 2 hafta kalmış sıkıcam dişimi biraz. olur mu olur denemek lazım.
  • Besthlw kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.