Şimdi Ara

iphone 6 saçma sapan bir sorun bakın bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayı lütfen tamamen okuyun ki problem ne anlayın bana da söyleyin çözeyim yoksa sinirlerim zıplıyor

29 ARALIK tarihinde gece 3 sıralarında VAINGLORY adlı online oyunu IPHONE 6 cihazımdan oynarken oyunda aşırı takılma başladı bir anda, daha sonra modemi resetledim ve TTNET'ten ADİL KULLANIM KOTASINI aştığıma dair bir sayfa açıldı,

Bundan sonra VAINGLORY e ne zaman WI-FI aracılığı ile girsem ''BAĞLANTI HATASI'' almaktaydım, her neyse bunun hızın düşmesiyle alakası vardır 1 ocaktan sonra oynarım dedim, lakin bugün HİÇ İNTERNETE GİRMEMEYE başladı, daha sonra arıza kaydı oluşturdum, herneyse akşam saatlerinde tekrardan İNTERNETE GİRMEYE başladım safari aracılığı ile TELEFONUMDAN, tamam artık hız da yükseldi VAINGLORY oynayım dedim, lakin söz konusu oyun halen WIFI ile bağlanınca 'BAĞLANTI HATASI' vermekte, eğer 3G ile bağlanırsam oyun AÇILIYOR, ancak bu kez de hız yetersiz geldiği için PİNG den dolayı oynamak imkansıza yakın bir hal alıyor

SÖZÜN ÖZÜ
    telefondaki internet gerektiren programlar 'youtube vs.' açılıyor
    safari ile internette yüksek hızda sörf yapılıyor

ancak ve ancak halen VAINGLORY adlı oyuna Wİ-Fİ ile 24 mbps hızında 'BAĞLANTI HATASI' veriyor

nedir bunun hal çaresi? çünkü en büyük zevklerimden birisi söz konusu oyunu oynamak.

• Bu oyunla ilgili bu ara çok sorun var yinede telefonunuzun ağ ayarlarını sıfırlamayi deneyebilirsiniz denemekte fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.