Bildirim
daha önce slovakyaya giden varmı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir fikrim yok ama erasmusun kötüsü olmaz, kolay gelsin. _____________________________ -
Zor bulursun, ülkemizdeki halkın %90ı yurtdışına çıkmamıstır ben dahil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: lion17
erasmusla skalica ya gideceğim.nasıl bir yer bilen varsa yazsın lütfen
bratislava da 1 gün bulundum , ona göre cevaplayabilirim_____________________________ -
böbrek.avi olursun %90 _____________________________ -
oranın kızlarıda rus kızları gibiymiş
Bratislavada bulundum şehir mok gibi ama kızları dehşetti
Ben de 3-4 saat bratislava da bulundum,doğru düzgün kimse yoktu sokaklarda cok sakindi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İster yâr ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da şanlı Fenerbahçe!"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood"
ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor -
Hostel 1 filmini izle ve slovakyaya öyle git. _____________________________ -
Oraları bilmem de Kosice'ye gittiydim orası güzeldi. Bratislava da güzeldir ayrıca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gulyabani diye bir şey yoktur, olamaz! Ama olabilir de... -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X