Herkese merhabalar, Bir araç bakıyorum. 2005 model FIAT Albea 1.3 Multijet. Yaklaşık 3 ay önce hararet yapıp conta yakmış bir araç. Araç sahibinin oto sanayide dükkanı var. Yedek parçacı ve tamirci. Kendisi motoru sıfırdan, her şeyini yapmış. Araç sahibiyle konuştuğumda "araç sende 2-3 gün kalsın. Gez dolaş. Dilediğin yere göster. Öyle karar ver" dedi. Fiyatı 280 bin lira. Göstergede kilometresi 277 bin km. Kilometre sorgusu yapıldığında 2014'ten itibaren rakamlar gösteriyor. Kilometreler tutarlı. Yılda ortalama 15 bin kilometre yapmış bir araç. Sizce o araç alınır mı? Ya da en azından aracı ekspertize göstermeye değer mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha Önce Hararet Yapıp Sıfır Motor Yapılmış Araç Alınır Mı?

-
-
Alıntı
metni:Araç sahibinin oto sanayide dükkanı var. Yedek parçacı ve tamirci. Alıntı
metni:"araç sende 2-3 gün kalsın. Gez dolaş. Dilediğin yere göster. Öyle karar ver" dedi. Var bi fırıldak. Yerinizde olsam hiç bulaşmam.
-
motordan anlayan bi usta bakıp alınır derse alınabilir. expertize gerek bile yok bence 20 yıllık araç için, hele zaten "komple" boya var diyorsa hiç gerek yok. ustanın görmesi yeterli.
güzel toplandığı düşünülürse, fiyat da uygunsa alınır.
ama adam yeni toplamış, ucuza mal etmek için uğraşmış, hemen de satışa koymuşsa sıkıntı olabilir.riskli
-
hararetten şahin'ime motor yaptırdım (rektefiye). ama sıfır motor yapıldı demek biraz tuhaf olmuş. sıfır motor yapılmış ne demek? rektefiye yaptırmış işte. sıfırsa eğer sandık motor demektir. içi boş aldatıcı bir laf. ben memnun kalmadım, arabayı sattırdı bana -ki şahin'in motoru basit benzinli bir motor. bu daha karışık. iyi de olabilir, kötü de. baktırmak lazım. satıcıya güvenmezdim ben.
-
eğer tamirci değilsenız usta tarafından yapılmıs motor sizi sanayiye abone eder. düzgün yapılmış vs diyeler olmuş, her bir vidası fabrıka ayarlarında robotlarla birleştirilen bir motorun insan eliyle standart somun anahtarıyla biraraya getirilmesi ve duzgun çalışacağının umulması komik geliyor kulaga
-
Motoru alev almış ve yenilenmiş araç almıştım.
1 sene boyunca sürekli harareti yükseldi durdu.
Nihayetinde yeniden tamir ettirip kurtuldum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X