başlıkta yer alan firmaları inceleyerek birinde karar kılacağım bu yüzden deneyimli kamyoncuların desteğine ihtiyacım var; listelediğim konular ile ilgili bilgi verebilecek kimse varmı?
- Kampanyalar - işçilik saat ücreti - yol yardım ücretleri - çağrı merkezleri - garanti süreleri - bakım aralıkları - servis sayısı - uzatılmış garanti - finansman/sigorta hizmetleri - genel olarak satış sonrası hizmetleri - sürücü eğitimleri varmı ? ücreti ne kadar? - türkiye genelinde yedek parça bulunabilirliği
şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim
kamyonmu yoksa çekicimi düşünüyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: Platinium
kamyon ve çekici
quote:
Orijinalden alıntı: Platinium
kamyon ve çekici
quote:
Orijinalden alıntı: cansuyu
kamyon ve çekici
Alıntıları Göster
Mercedes Ford Man
quote:
Orijinalden alıntı: Lego95
Mercedes Ford Man
Alıntıları Göster
Bütçenizi araçtan beklentinizi söyleyin hocam. Bende 2 tane Man 18.460 XL var Bir tane de Mercedes 1840 LS var. Merso az yakar sanayi yüzü görmezsin kırılmaz kolay kolay ama retarder yok klima yok konforu az. Man ise yayla gibi içerisinde halay çek retarder klima hepsi var Ben Man öneririm Scania Volvo Daf zaten zengin arabası parçası pahalı, Bmc Ford Reno falan hikaye zaten o arabalarla o yollar bitmez
quote:
Orijinalden alıntı: bediboy
Bütçenizi araçtan beklentinizi söyleyin hocam. Bende 2 tane Man 18.460 XL var Bir tane de Mercedes 1840 LS var. Merso az yakar sanayi yüzü görmezsin kırılmaz kolay kolay ama retarder yok klima yok konforu az. Man ise yayla gibi içerisinde halay çek retarder klima hepsi var Ben Man öneririm Scania Volvo Daf zaten zengin arabası parçası pahalı, Bmc Ford Reno falan hikaye zaten o arabalarla o yollar bitmez
sahibinden.com ilanlarına bakınca en fazla yüksek km sahip tırlar renaultlar.kamyoncu dayıma sordum en iyilerinin scania olduğunu rönolarının para etmediğini söyledi