Şimdi Ara

Renault master kamyonet vs ford transit kamyonet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, max 150bin tl bütçe ile 150bin km yi geçmemiş 2010 model üzeri kamyonet aramaktayım, transit 350m (orta kasa) ve master L3 arasında kararsız kaldım, daha önce uzun yıllar transit kullandık, bu iki aracın kendi aralarında avantaj ve dezavantajları nelerdir, hangi aracı tavsiye edersiniz, teşekkür ederim.

• ben master tercih ederim. transit kamyonete staj zamanlarında binmiştim. arkayı çok sallıyor, frenler zayıftı. hiçbir konforu yok, biraz bile olsa insan rahat etmek istiyor. çift kabindi bizimki, arka tarafta oturanlar ölecek gibi oluyo havasızlıktan. camda açılmayınca.

• Sirketimiz için 350m cift kabinin son 2 kasasını'da denedim şuanda 2016 modeli duruyor yakıtı master'a göre bir tik fazla arkadan itiş konforu iyi master'a göre daha kaliteli,master kabin olarak biraz daha ferah önden çekiş gücü forda göre düşük yükte iyice belli oluyor ama yakıtıda ona göre düşük, sahsen transit alırdım'ki 2 ay önce yine aldım birtane şantiyede çalışıyor

Bahsettiğin bütçenin bir tik üstüne 2014 ve üzeri yebi kasa transit tavsiyede ederim eski kasanın konforu rahatlığı ile arasında çok dark var yeni kasası gayet rahat şehir içinde rahatca kullanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 18 Temmuz 2021; 19:48:45 >
  • en düşük yakıt tüketimi masterde. ama yüke gelmez master. önden çeker olduğu için. transit daha dayanıklıdır. ama yakıt biraz daha fazla.

• Konuya yetistim sanirim masterin tek kotu noktasi aracin performansi net olarak vasat geri kalan hersey icin master derim
    Tabi alacaginiz arac 200ps transit degilse. Halen olun uzerine arac bilmem
  • Çok teşekkür ederim yorumlarınız için
  • 0 km Gazelle next alabilirsiniz o fiyata. 3 yıl 150 k garantisi var. Transit altyapısında yükselen commins motor ve zf şanzımanlı yerli montaj bir araçtır. Değerlendirin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Express vs Fiat Fiorino
    2 yıl önce açıldı
    Ford Transit Kamyonet
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.