Şimdi Ara

Daewoo Alpheon !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünce şaşırdım daewoo'dan bunu beklemezdim ama biraz inceleyince insignia ile aynı alt yapıyı kullandığını farkettim bu model buick lacrosse ile aynı ama daewoo olarak satılması ilginç

Daewoo Alpheon !!!
     Daewoo Alpheon !!!
     Daewoo Alpheon !!!

• iç mekan cruze dışı ins ama nede olsa hepsi gm ne farkeder amblemi değiştir sat çin malı teypler gibi
  • hadi chevrolet, getir şunu cruze'un abisi olsun :)
  • dehşetül vahşet
  • Yalnız bu türkiyeye gelse ucuz olacağını sanmıyorum 50.000TL'den başlar gibime geliyor
  • gm daewoo, 10 sene bindik daewoo ya, keşke şu chevroletleri daewoo markasi ile getirselerdi. millet 10 sene önceki dewoolari simdiki arabalarla kıyaslıyor. teneke bilmem ne diyor. sanki 10 sene önce hyundain arabaları bir lanostan farklıydı belki daha bile kalitesizdi.
  • güzel olmuş ama gm ve kore üretimi ne karşıyım chevrolet chevrolet olarak daevo daevo olarak satılmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daewoo Damas tecrübeleri
    10 yıl önce açıldı
    Daihatsu terios
    6 ay önce açıldı
    DAEWOO NEXİA ALIYORUM
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arabanın iç konsolu astra gibi,ferah olmayacagını kanıtıdır beyler
  • Kore tüketicisi muhafazakar olduğu ve ayrıca kore menşeili araçlara vergi indirimi sunulduğu için GM bu araçlara Daewoo logosunu basıp satıyor,yani aracın tek Koreli yanı logosu,bunun dışında tamamen Amerikan.
  • yeni epica böyle olursa, dizel otomatik full donanımı da şimdiki 55, bu da 60-65 olsun diyelim; kapışırsınız.
  • daewoo bir general motors ürünüdür dolayısyla chevrolet ya da opel benzerlikleri normaldir zaten cruze da eski daewoo fabrikasında üretilmekte markanın türkiyede bilinilirliği olmadığı için ürünleri chevrolet markası altında satılmıştı bir ara zaten bakınız daewoo lacetti daewoo kalos...
    iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

gm daewoo, 10 sene bindik daewoo ya, keşke şu chevroletleri daewoo markasi ile getirselerdi. millet 10 sene önceki dewoolari simdiki arabalarla kıyaslıyor. teneke bilmem ne diyor. sanki 10 sene önce hyundain arabaları bir lanostan farklıydı belki daha bile kalitesizdi.

Laf aramızda çokta sağlam sayılmazlar.Ama yavaş yavaş daha iyiye gidiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

dehşetül vahşet

aynen süper bir tasarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

gm daewoo, 10 sene bindik daewoo ya, keşke şu chevroletleri daewoo markasi ile getirselerdi. millet 10 sene önceki dewoolari simdiki arabalarla kıyaslıyor. teneke bilmem ne diyor. sanki 10 sene önce hyundain arabaları bir lanostan farklıydı belki daha bile kalitesizdi.

http://www.tumgazeteler.com/?a=73039

Haber eski ama Daewoo'nun isim hakkı Sankodaydı...
  • Galiba Daewoo İş makinalarınında Türkiye distribütörü Sanko idi.Bu firma Türkiyedeki isim hakkına sahipse bu marka otomobilleri niye ithal edip satmıyor?Gm den kaynaklı bir engelleme mi var acaba?

• fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hien

Galiba Daewoo İş makinalarınında Türkiye distribütörü Sanko idi.Bu firma Türkiyedeki isim hakkına sahipse bu marka otomobilleri niye ithal edip satmıyor?Gm den kaynaklı bir engelleme mi var acaba?

daewoo iflas edince otomobil kısmını GM satın aldı. onunla ilgili olabilir. Hatta chevrolet Türkiye de ilk piyasaya girdiğinde
    daewoo lariniza artik biz bakıyoruz diyordu. Hatta çoğu daewoo servisi aynı zamanda opel ve chevrolet servisiydi.
    Daewoo nun imajının çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Adamlar Korenin bir numaralı şirketiyken iflas ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hien

Galiba Daewoo İş makinalarınında Türkiye distribütörü Sanko idi.Bu firma Türkiyedeki isim hakkına sahipse bu marka otomobilleri niye ithal edip satmıyor?Gm den kaynaklı bir engelleme mi var acaba?

Daewoo otomobillerin de Türkiye distribütörü Sanko idi. hatta Türkiyede fabrika kuracaklardı ancak Daewoo satılınca yeni GM yönetimi Sankoyu tanımadı ve ürünleri kendisi getirip Chevrolet ismiyle sattı. Rahmetli Barış Manço reklamlarını yapmıştı zamanında.

http://www.tumgazeteler.com/?a=73139

http://www.reklam.tv/player/PlayerPublic.swf?v=8CC3E931B1BC83C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enorton -- 5 Aralık 2010; 12:14:41 >

• Araba gayet ıyı de Turkıye'ye gelse mıllet gıder vw dıye dunya para verır,ama buna daewoo dıye kımse bınmez.Turkıyede marka bagımlılıgı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Araba gayet ıyı de Turkıye'ye gelse mıllet gıder vw dıye dunya para verır,ama buna daewoo dıye kımse bınmez.Turkıyede marka bagımlılıgı var.

aynen öyle dostum 2007 yılında 2001 Daewoo Nubira Sx aldım. 1600 motor, full Enjection, 16v, 4 cam otomatik, abs , çift hava yastığı, klima vs. Ben arabayı alırken herkes aman alma elinde kalır, parçasını bulamazsın, bozulur, elinde patlar vs duymadığım kalmadı. Allaha şükür 3 yıl bitti ve 41000 km yol yaptım. Yazın 40 derece sıcağında 2000 km yol gittim bu yıl Allah nazarlardan korusun tık yok araçta. Bakımlarını yaptırıp biniyorum. Bir kere ufak bir kaza yaptım tampon aldım, parça sorunu vs yaşamadım. Ancak bu arabayı satayım desem şimdi Brodway fiyatına gidecek ona yanıyorum. Malesef ülkemiz böyle. Anadoluda Toroslar bile daha çok para ediyor benim arabadan :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.