Şimdi Ara

Tata Telcoline...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler merhaba tekrardan 15 günlük şantiye maceramdan sonra çok şükür evime yeniden kavuştum.
    Bu 15 günlük dönemde Tata telcoline kullanmak zorunda kaldım. 1700 km civarında yol yaptık. Alet yüksek altı yere vurmuyor ama rahatlık olarak hiç bir artısı yok. Yakma olayıda gerçekten bi hayli fazla. Benim sürdüğüm arkadan itişli olduğu için derin çamurlarda takıldığımız oldu.
    Arabada işçilik sıfır adamlar her yere vida atmışlar kapı kolundan radyonun üstündeki boşluğa kadar her yerde bildiğimiz metal vida gözüküyor. Bence gereksiz bir araç. 4x4 alınırsa belki iş görebilir.

Gelelim motoruna . Aletin 0-100 25 saniye civarında. Ara hızlanma denen teknolojide yok. Zaten 1700 kg araç. 110 la giderken 220 hissi veriyor. birdeee yağmurlu havalarda ( bu pick upların genel özelliği tabi ) aracın önü anyaya giderken arkası konya ya gidiyor.
    Aracın hızlanmasına göre fren olayı daha iyi . Fren sert ama allah ne verdiyse basınca duruyor haliyle.

Benim kullandığım araç sıfır dı . Tabi bi pickup tan konfor beklemek gereksiz olur ama alette konfor namına hiç bişey yok zaten.
    Ama yüksek olması bence inanılmas güzel bi avantaj. Aletin altı yere zırt pırt değmiyor. İstediğiniz su birikintisinden istediğiniz çukurdan korkmadan yavaşlamadan geçme olanağı veriyor. Tabi keşke 4x4 olan modeli olsaydı ozaman keçi gibi olabilirdi

Bu arada bu gün kendi arabama binince bi acayip geldi bana
    Benim polo vallaha mercedes gibi geldi bana. Tabi bide ne yalan söyleyim yüksekte olmak herzaman daha iyi şimdi sanki yerde gidiyormuş gibi oluyorum

• Sana Navara verelim Poloyu takasa tutarız.
    4X2 gitmiyosa 4x4 tata hiç gitmez.
  • Ya sorma çamura takıldık bi alet geldi yanımıza ben navaro zannetim ama toyota hilux muş alet direk çamura takılan bi aleti çekti sonra diz boyu çamurda dünya umrunda olmadan direk bastı çıktı.. Vallaha aletin o karanlık ta ki görüntüsünü o karizmayı görsen..... Hayran kaldım direk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byurt -- 1 Mart 2006; 17:19:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toyota urban cruiser?
    13 yıl önce açıldı
    TATA CLUB
    19 yıl önce açıldı
    TATA marina nasıldır?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.