Şimdi Ara

Temsa Maxus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabancı Holding'e bağlı Adana'da kurulu bulunan TEMSA Global, Avrupa'da 13 ödüle layık görülen ve İngiltere'de üretilen "Maxus"u Türkiye'de satışa sundu.Temsa Global A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Avrupa'da "En İyi Panelvan" ve "En İyi Minibüs" gibi toplam 13 ödüle layık görülen Maxus'un, yüksek taşıma kapasitesi, tasarımı, konforu ve güçlü motoruyla ticari araç pazarındaki yerini alacağı belirtildi.

Beş yıllık bir geliştirme programıyla 500 milyon sterlinlik yatırımla üretilen, kuzey kutbu ortamında Finlandiya'da, Avustralya çöllerinde test edilen Maxus'un, İngiltere, İspanya, Hollanda başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde tercih edildiği kaydedildi. Açıklamada, 11,4 metre hacimli yüksek tavan panelvan, 10,3 metre hacimli standart tavan panelvan ve 14 1 kişilik minibüs olmak üzere 3 farklı versiyonla satışa sunulan Maxus'un sınıfında iddialı sürgülü yan ve arka kapıları kullanıcılara yükleme kolaylığı getirdiği ifade edildi.
    Dünya otomotiv devlerinin tercih ettiği 120 beygir gücünde VM motori marka 2500 cc CDI common rail direct ınjection turboşarjlı intercooler motora sahip Maxus, düşük yakıt tüketimi ve gaz emisyonuna sahip olduğu bildirildi.
    Yan çizgilerle birleşen farları ve dayanıklılığı vurgulayan karoser yapısının Maxus'un tasarımını cazip hale getirdiği, ön konsola entegre vites kolu, iç tasarımda yenilik, ferah kabin ve bel destekli yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ile şoförlere konforlu sürüş keyfi yaşattığı, hassas direksiyonu, yumuşak vites geçişleri ve efektif süspansiyon sistemiyle beğeni kazandığı vurgulandı. Aracın, gıda ve tekstil gibi yük taşımacılığının yoğun olduğu sektörlere, toptancılara ve perakendecilere, yolcu taşımacılığı yapan firmalar ile ambulans, frigorifik gibi özel amaçlı kullanımlara hitap ettiği belirtildi.
    3 yıl sınırsız garanti ile satışa sunulan standart tavanlı Maxus'un anahtar teslim fiyatının 36,950 YTL, yüksek tavanlısının 37,450, minibüs 14 1 yüksek tavanlısının ise 46,000 YTL olduğu ifade edildi..

Kaynak : hurriyetoto.com

Bu aracı kullanan varmı?

•  Temsa Maxus

Temsa Maxus

Temsa Maxus

• ilk defa görüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: memisoglu

ilk defa görüyorum

Aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Temsa Maxus

Temsa Maxus

Temsa Maxus

bu fargo fora deilmi

• Bu araç normalde ingiliz aracı.Fargo Fora;o ingiliz aracının lisansli üretimiydi sadece.Fora üretimi bitti fabrika kapandı;şimdi de bu çıkmış.
  • Ben tipini sevmedim pek. Transitin bir önceki kasası gibi duruyor.
  • radyo reklamında duymuştum 3sene sınırsız km garanti varmış birde 30.000km de bi bakıma giriliyormuş kullanım maliyetleri açısından gayet cazip birde iyi bi araçsa tadından yenmez valla
  • Yakıt tüketimi önemli . Acaba digerlerinden farklımı . Birde motor teknolojisi kimin? Temsa Mitsubishi üzerine uzman acaba motor mitsubishimi?
  • bizim iş yerinde fargo fora var servis olarak kullanılıyor ucuz diye aldık ama o kadar sorun çıkardı ki anlatamam.hala da içeri toz alıyor araba hiç bi şekilde bulamadılar sebebini.aynı araçsa uzak durmak lazım.bi de ford transit var arada dağlar kadar fark var.ingilterede cok satıyor diyolar ama anlamadım bize mi böle denkgeldi acep.
  • Bu araç Fargo fora diye Türkiyeye gelen araçtır. İngilteredeki firma Rus Gaz group tarafından satın alınmıştı. İsim falan değiştiriyorlar sanırım...
  • TEMSA GLOBAL Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi çok iyi ve yakından tanıyorum. İş ilişkim vardır.

TEMSA'nın özverili çalışanları, işçi, mühendis ve tüm elemanları, bilhassa CEO'su Sayın Mehmet Buldurgan sayesinde ülkemize yeni bir soluk, kaliteli otomotiv ürünleri ve AIRBUS'tan farksız süper lüks şehirlerarası yolcu otobüsleri geldi, burada üretiliyor, uzay üssü gibi bir fabrika, Adana'nın gururu ve umududur.

Maxus hakkında yakın zamanda daha fazla bilgi ve tanıtım yapılacaktır.

Teşekkürler TEMSA

T.G.
  • aracı dünyanın en büyük panelvan üreticisi LDV üretiyor ve gayette başarışı ticaret aracı.
    Türkiye pazarı için verilen 3 yıl sınırsız km garantisi ve 30.000 km de bakım periyodu da gayet güzel.
    Aracın bakım masrafları ise rakiplerinin yarısı ve hatta bazı bakımları yarısınında altında fiyatlarla yapılıyor.
    Alırkende kazandıran işin Piri Temsa Maxus kullanırken de kazandırıyor, yeni nesil teknoloji kullanılan aracın yakıtı söylendiğnde gülümsetiyor, kendileri kullanınca ferahlatıyor. 60 lt depo ile 1000 km civarında yol katedilebiliyor.
    10.4 metreküp Alçak tavanı 31.000 TL
    11.3 metreküp Yüksek tavanı 31.500 TL den satışa sunularak fiyatta ta önceliğini koruyor.
    Bakım masrafı ve yakıttan kaçanların hedefi olmayı hedefleyen Maxus, ilk kullanıcıları olanlardan övgülerle adından bahsettiriyor.
    http://temsamaxus.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caramurat -- 3 Mart 2009; 12:07:12 >

• Teşekkür ederim Murat Bey. Üretim Adana'da mı, Adapazarı'nda mı devam ediyor?
  • Temsa Maxus İngiltereden geliyor fakat ilerleyen günlerde yapılacak olan satış adetlerine göre değişebilirde
    Adana fabrikada Otobüs üretiliyor
    Adapazarı fabrikada ise Canter modellerinin üretimi yapılıyor.
    İnşallah ilerleyen günlerde ülkemizde daha çok modelin üretimi yapılır ve daha çok insana iş kapısı açılmış olur.
  • arkadaşlar bu araçı maxus cuktan yapmışlar
  • bizim pazarcılardan birinde var dersten gelirken hep görürüm lastikleri çok küüçük ve aracın boyutu büyük bence aracın pek yol tutuşu iyi değil ancak kaliteli birşeye benziyordu
  • biz maxus tan aldık 2009 model sıfır 2 sene içinde çok masraf çıkarttı şimdi satıyorum ilgilenelere duyurulur.. bende ekonomik olarak değerlendirdim 5o km de baskı balata değiştiriyon temsa ya yakışmıyor ama mahkemeyede verdim .arkadaşlaraduyurulur
  • Uzak dur 45 gun debriyaj baski balata bekledi bir arkadasim sozde l 300 un yerini alcakti ama mitsubishi eline yuzune gozune bulastirdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.