Şimdi Ara

Dacia’nın yeni modeli Jogger hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tipi fena gelmedi bana arka tasarımı da gayet iyi bu sefer iyi bir model çıkaracaklar gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aracın tipi, 7 koltuklu olması v.s. gibi dışarıdan hoş görünen özellikleri var ama maalesef kalite ve güvenlik anlamında yine zayıf bir otomobil ki zaten felsefesi bu, bu tür araçların. Uygun fiyatlı olursa yinede aile aracı olarak satılır, alınır diye düşünüyorum. En nihayetinde kahir ekseriyetimiz aracın sahip olma maliyetine odaklanıyoruz, akabinde kalite ve en sonunda güvenlik gibi kriterler tercihimizi belirliyor.

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Mpv tipi araçları çok seven fakat piyasası ve fiyatları sebebiyle vazgeçen veya hafif ticariye yönelen bir bireysel kullanıcı kitlesi var. Bu kitleden doblo yerine jogger alırım diyenler olacaktır.

Turistik yerlerde ve havaalanı- otogar taksicileri de motor yeterli gelirse eco-g versiyona talep gösterir.

Bir kitle de İstanbul- Ankarada ticari araç girişinin yasak olduğu ana cadde, köprü gibi yerlere sık giren ve hafif ticari ihtiyacı olan kesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.