Şimdi Ara

Dacia nasıl araba ? (Alınır mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bütçem maksimum 27-28 bin . Bu fiyata 2009-2012 dacia sandero bulunabiliyor. Hem öyle km si yüksek değil ve hasar kaydı çok az oluyor. Piyasası ucuz sonuçta

Ne diyorsunuz ?

Not = Tavsiye etmeyenler model önerirse sevinirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dacia: Uygun Fiyatlı ve Dayanıklı Bir Seçenek

Dacia, uygun fiyatı ve dayanıklılığı ile tanınan bir otomobil markasıdır. Özellikle Dacia Sandero modeli, bütçe dostu ve güvenilir bir araç arayanlar için popüler bir seçimdir.

Dacia Alınır mı?

Bu sorunun cevabı çeşitli faktörlere bağlıdır. Dacia araçlar uygun fiyatlı ve dayanıklı olsa da, bazı dezavantajları da vardır:

• Sınırlı Özellikler: Dacia araçlar genellikle daha sınırlı özelliklerle gelir.
    • Düşük Güç: Dacia araçlar genellikle daha az güçlü motorlara sahiptir.
    • Reaktif Direksiyon: Dacia araçların direksiyon tepkisi bazı kişiler tarafından reaktif olarak değerlendirilebilir.

Dacia Neden Alınmaz?

Dacia araçlar herkes için uygun değildir. Aşağıdaki durumlarda Dacia almaktan kaçınabilirsin:

• Performans ve hız arıyorsan.
    • Lüks özellikler ve konfor önceliğin ise.
    • Daha iyi yakıt verimliliği ve daha düşük emisyon oranları istiyorsan.

Dacia Sandero Alınır mı?

Dacia Sandero, uygun fiyatlı ve güvenilir bir bütçe aracı arayanlar için iyi bir seçimdir. Ancak, daha fazla özellik ve performans arıyorsan farklı seçenekleri değerlendirmeni öneririz.

Sonuç

Dacia araçlar, uygun fiyatlı ve dayanıklı seçenekler arayanlar için uygundur. Ancak, bazı dezavantajları da mevcuttur. Dacia Sandero, bütçe dostu ve güvenilir bir araç arayanlar için popüler bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 25.500 e daha bugün 1.2 clio hb aldık 2008 model 104 binde. Tek parça değişen vardı. Resimleri de vardı. Bence clio tercih edin. Ciddi fark var arada.

• Sandero iyidir. Yakiti guzel ama vites kolu uzun biraz tavani yüksek bakimli olursa yillarca sorunsuz binersin

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

25.500 e daha bugün 1.2 clio hb aldık 2008 model 104 binde. Tek parça değişen vardı. Resimleri de vardı. Bence clio tercih edin. Ciddi fark var arada.

Clio benimde hoşuma gidiyor. Dacia ya göre artıları nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 24 Ağustos 2016; 22:47:10 >
  • kardeşim dizel motoru harbi cok ekonomik...agzım acık kaldı uzun yolda bende benzinli pasat arkadaşda 2013 model 1.5 dizel vardı benım arac benzinli 60 lt 1050 km gitti zannedersem dacia nın 50 lt 1230 km gitti....çok ekonomik bir araç
  • Kalite montaj parça işçilik

• dacia logan
    dacia duster
    dacia dokker

kullanmış biri olarak söyleyebileceğim... yeni model ise yani dacia nın son jenerasyonu ise kesinlikle al pişman olmazsın...

eski jenerasyonlarıda iyi ancak malzeme olarak yeni jenerasyona göre 1 tık kötü ... Bu 1 tık diğer markalara bakınca 2 tık...

yani yeni jenerasyon bir dacia diğer yeni araçlardan 1 tık malzeme olarak geride gelir...

Tüketici beklentisi arttığı için diğer markalar kaliteyi arttırınca dacia gibi bir firma eski kalitede devam etmeye başladı bunu bu şekilde düşünebilirsin...

bu sana saydığım 3 aracın içinde duster hariç diğer ikisinde bluetooth lu teyp vardı... inanırmısın trendline donanım aldığımız golf te bluetooth teyp yoktu = )

clio 3 kullanıcı olarak sana diyebileceğim yeni model ise düşünmeden al... arada kalite olarak çok az bir fark görürsün hemde çok az... oda umurunda olmaz...

• silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 24 Mayıs 2021; 12:59:57 >
  • yılların daçyacısı olarak ne desem bilemedim,yeni kasa olsa abs esp klima felan standart ama kemer ayarı bile yok konfor sıfır.
    eski kasada abs klima standart değil ona dikkat et ,alırsan dizelini düşün bide eskilerde tıkırtı felan çok oluyor bulabilirsen blacline versiyom daha iyi.

• accent era 1.4 lpg yada 1.5 dizel al hocam 4 cam otomatik, klima, parçası üzmez daha sağlıkı olur
  • 2012 dacia sandero 1.2 ambiance (klimali+absli) sahibiyim yaklaşık 3 yıldır kullanmaktayim. Aracın yakıtı güzel 360 kilometre yolu 60 liralık lpgyle almaktayım uzun yolda tabiki. Klima açık biçimde. Genelde şehir içi kullanmaktayım yılda 1 veya 2 defa uzun yol yapmaktayım. Aracın çekişi konusunda sıkıntılar olabilir ama bu uzun yolda çok eğimli yollarda bile 70in altına dusmuyorum. Daha herhangi bir arıza vermedi beni yolda bırakmadı benim hatalarım harici masraf çıkarmadı. Benim hatamda arabanın çamurlu üstü duvara sürttüm. Kırmızı ışıkta bir araca kalkarken çarptım onuda kaskodan biraz şişirme de olsa fiyatta yaptırdım. Amacın emir içi kullanımı olsun beni sanayiye götürmesin kontağı çevirdiğimde çalışsın diyorsan alabilirsin sorunsuz bicimdede kullanırsın tabiki aldığın araç bakımlı ise. Ben şahsen her yıl bosch car servisinde bakımını yaptiririm. Malzeme kalitesi çok iyi değil ama parasına göre ancak bu kadar diyorsun. Daha iyi malzeme istiyorsan o zaman parayı vereceksin bu iş böyle ne kadar ekmek o kadar köfte. Aracın ic genisligi b sınıfı olmasına rağmen bence en iyilerinden yeni clio ve fiesta ya bindim aynı ferahlığı bulamadım.
    Netice itibariyle sorunsuz binilebilecek bir araç ben düşük modelde araçların sıkıntı cikarabilecwgini düşündüğümden tercihim bu yönde oldu.

• Fiat linea 1.3 dizel bak. Şehiriçi ortalama 6 şehir dışında 4 lt yakarsın.

• Hyundai Getz, punto düşünün bence

• Linea bak hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Merhabalar
    Bütçem maksimum 27-28 bin . Bu fiyata 2009-2012 dacia sandero bulunabiliyor. Hem öyle km si yüksek değil ve hasar kaydı çok az oluyor. Piyasası ucuz sonuçta

Ne diyorsunuz ?

Beklentiniz düşük km az yakıt sorunsuzluk ise gözünüz kapalı alın. Çünkü bu paraya daha temiz araç bulamazsınız. beklentiniz konfor güvenlik donanım ise yaklaşmayın.
    Kişisel fikrim ayağını yerden keser temiz araba alınabilir. Farklı modeller yüksek kmli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

Merhabalar

Ne diyorsunuz ?

Beklentiniz düşük km az yakıt sorunsuzluk ise gözünüz kapalı alın. Çünkü bu paraya daha temiz araç bulamazsınız. beklentiniz konfor güvenlik donanım ise yaklaşmayın.
    Kişisel fikrim ayağını yerden keser temiz araba alınabilir. Farklı modeller yüksek kmli olacaktır.

Teşekkür ederim öncelikle.Az yakması ve sorunsuz olması önemli . Açıkcası güvenlik benim için önemli değil diyemem sonuçta kazanın nerden gelceği belli olmuyor. Fakat herhalde basit bir kazada dağılcak gibi bir araba da değildir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 25 Ağustos 2016; 9:46:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

Merhabalar

Ne diyorsunuz ?

Teşekkür ederim öncelikle.Az yakması ve sorunsuz olması önemli . Açıkcası güvenlik benim için önemli değil diyemem sonuçta kazanın nerden gelceği belli olmuyor. Fakat herhalde basit bir kazada dağılcak gibi bir araba da değildir diye düşünüyorum

Tabikide değil hocam. Sanal forumlarda ncapci arkadaşlar var onlardansan diye söyledim yoksa bende sandero çakması sembolü 2,5 sene kullandım sağolsun hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Yakıtına laf yok zaten kokluyor tabiri tam bu araçlar için.

• Bu derece yüksek mühendislik ile üretilen araçlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.