Şimdi Ara

dacia dustermi? pejo 301mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dacia duster 1.5dci 4x2 mi yoksa acvite 301 1.6 92 hp mi ? beyler bu iki arasında hangisi tercih edilir duster kütük gibi geldi 301 denemedim daha ama sizce

konfor, tüketim, bakım, parça, ücretleri olarak değerlendirildiğinde ?

• niye cevap vermiyorsunuz yav
  • 301 1,6 HDi
  • kesinlikle 301
  • aynı segmentte araçlar degilki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    segment önemli değil ikiside dizel.

bakım, parça fiyatlarına göre değerlendiriyorum.
  • Sınıf önemli değilse Peugeot 301.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allure yap 301.
  • İkisinide alma cabuk ariza verr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 301 tabi

• al birini vur ötekine, ikisi de kalitesiz araçlar...
  • yağ bakımları 300-350 tl cıvarı servıste yapılır
    dışarıda 200 yaptırırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasından 301 ama ben alacak olsam bütçem 40-50 civarı ise gider 2.el Renault Scenic bakardım ya da Megane Spor Tourer bakardım.

Ford C-max incelerdim.

BU iki araçta beş para etmez desem beni taşlar ama DAcia'da güvenlik sıfır,konfordan söz edilmez,donanım yok.Sadece motoru için alınabilecek bir araç

301 dolusu alınması gerek bir araç boşu beş para etmez benim için.Boş alınırsa motoru için alınır gerisi alınmaz.Olacaksa bu olsun dolu paket.

Yakıt 301

Bakım dacia derim.
  • Hocam dusteri tavsiye etmem. Ziyadesiyle kalitesiz tam bir hurda yigini tel maşa. Fiyati ne bilmiyorum ama 1.2 tsi jetta slabilirsin. Butcen tam olarak ne bilmiyorum bi onceki kasa dizel jettalara bak derim. Ama iki arabadan biri dersen 301derim dustera nazaran

• 301
  • Parana yazık, her şey yakıt diyorsan o zaman haklısın...
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    peki öneriniz nedir? 50 bin civarında seçimler yapıyor 2. el olmayacak zaten suan accent era sahibiyim daciaya binince aracıma koştum resmen
  • Senin kriterin nedir?

Konfor, güvenlik, prestij vs. arıyorsan 50 bin liraya sıfır araç bulman zor... Yıllık kaç km yapıyorsun??
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    2009 model aracım ile 45bin yaptım. 1 yılda 8-9 bin ortalama yapıyorum. fakat dizel olursa daha fazla kmden dolayı daha uzun yol giderim

amacım azda olsa konfor ucuz tüketim aile aracı olacak bakım masrafı az parçalarda el yakmayacak accent era bana uygun fakat artık elimizden cıkartmamız gerektiği söyleniyor babam yeni araç istiyor ben ise lpg takalım diyorum sizce hangisi daha mantıklı olacak satıp yenisini almakmı 50 bin liralık ücretle yoksa lpg takıp erayla yola devam etmekmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 2 Nisan 2014; 0:26:46 >
  • Yılda 10 bin km yapan birisi için sıfır dizel araç mantıklı değil zaten, dizel aracın amorti etme süresi yıllık 60 bin km civarındadır... Sağlamlık arıyorsan Japon araçlarını tavsiye ederim...

Toyota, Mazda, Suzuki, Honda, Subaru

Bu markalar seni üzmez... Parça fiyatları hemen hemen bütün markalarda aynı seviyelerde...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.