Şimdi Ara

dacia duster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
51.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dacia duster ın iç görüntülerini bulan veya gören varsa lütfen buraya koyabilir mi? ben araştırmalarıma rağmen bulamadım.Acaba belirli bir tarihi mi beklemem gerekiyor haa gerekiyorsa bu tarihi bilende lütfen bildirebilir mi beklemek zor geliyor.teşekkürler

• Sadece bunları buldum:

dacia duster
     dacia duster

Kaynak:http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini-noi/articol-dacia-duster-din-interior-5175332
    İngilizcesi de varmış:http://www.autoevolution.com/news/dacia-duster-interior-pictures-14410.html

Bence içi pek iyi durmuyor ama aracın fiyatı ne olacak, o önemli. Ucuz olacaksa kimse takmaz içi iyi mi kötü mü diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boz Yele -- 24 Aralık 2009; 15:07:17 >

• aşağıdaki videodan bakabilirsin...

http://www.youtube.com/watch?v=FoXH8qztZ9Q
  • ya bu dacia loganın içi ile aynı bu değildir inşaallah.bi de sıfır km aracın içi kirli bi garip geldi bana ama yine de hayırlısı
  • İçi beklediğim gibi Logan kalitesinde . Daha fazlasını beklemeyin bence.
  •  dacia duster

Bence boşuna beklemeyin bu aracı Türkiye'ye gelirse 40.000TL civarında yada daha yüksek fiyattan giriş yapar bence, o paraya Nissan QQ veya Dahiatsu Terios felan alınabilir rekabet edemez. (:

Cherry Tiggo3 bile 36.00TL civarı bunun 40.000TL'dan aşşağı olacağını hiç sanmam.
  • yaaaaa hayallerim uçtu gitti walla
  • Bence bu aracı 35-45.000'e satarlar Türkiye'de, sadece bir tahmin. Qashqai 45'ten başlıyor, buna rakip olamayacağı için 45 üst sınır diyelim. Rakip olacağı araç Tiggo 1.6 benzinli ise 36'ya satılıyor, buna da alt sınır diyelim. Şimdi bu Duster'ın benzinli ve dizel motor seçenekleri olacak, farklı donanım seçenekleri olacak, bir de 4x2-4x4 seçenekleri olacak. Donanımlı, dizel, 4x4 bir Duster için üst sınır 45 dersek; düşük donanımlı, benzinli ve 4x2 bir Duster da 35'e kadar iner sanırım. Tahminim bu yönde, ne kadar doğru çıkar bilemem. Fiyatları böyle olursa çok tutulur mu onu da bilmem. Ama fiyatları 35-45 arası değil de 30-40 arası olsa eminim çok tutulurdu.
  • bende eski bir logan kullanicisi olarak eger 35 binden baslar ise tutmayacagi kanaatindeyim. 25 bin olmasi cok iyi bir fiyat civari olurdu. bu arada cok saglam arabalardir. bunda az elektronik aksaminin da olmasinin payi buyuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet.darkcloud

yaaaaa hayallerim uçtu gitti walla

Valla hocam, Lada Niva mı, Duster mı, Terios mu? İçi evet, klasikleşmiş Dacia içi. Lakin bir düşünün. Bu üçünden hangisi size uyar? Pire için yorgan yakılır mı?

Sizin durumunuzu bildiğimden doğrudan size istinaden yazdım bu mesajı. Diğer arkadaşları pek kaale almadım açıkçası. Kim ne derse desin siz kendi kafanıza bakın derim.
  • güzel bir araç benim hoşuma gitti zaten logan kullanıyorum

1.5 dci 85ps-105 ps 1.6 16v 110 ps benzinli motor kullanılacak..

dizel ve uygun fiyat türkiyede tercih edilmesinde önemli bir etken olur 40.000 tl civarını gecmesse başarılı olur diye düşünüyorum

dacia duster

dacia duster

• Farların bakışı çok hoşuma gitti,sert bakıyor...

İçide kaliteli gibi görünüyor fotodan,direksiyonun tombul,orta konsolun ahşap görünümlü olması gayet hoş
  • 30 ile 40 arasında olursa satar sanırım. Daha fazlasına zor satar
  • bu aracın turkiyedeki adı DESTUR olur. adım gibi eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

bu aracın turkiyedeki adı DESTUR olur. adım gibi eminim

Güzel tespit,desenize yeni sümbül(bknz:symbol) geliyor
  • 4x2 versiyonu 29.990 TL, 4x4 versiyonu ise 35.900 TL’den başlayan fiyatlarıyla satışa sunulacakmış.
    Motorlar malum 1.6 16V 110 bg benzinli ve 1.5 dCİ 85 bg ile 110 bg dizel

4x4 110 beygir dizelde kullanılır o da 35.900 den başlıyorsa bence bu araba tutar. 4x4 çekiş sistemi bu konuda kendisini kanıtlamış Nissan dan

Özellkleri aşağıdaki linkte.

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=457&news_id=54
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

bu aracın turkiyedeki adı DESTUR olur. adım gibi eminim

Kesinlikle böyle denir bu araca.
  •  dacia duster

dacia duster

dacia duster

dacia duster

dacia duster

dacia duster

dacia duster

dacia duster

4x2 13.990 Euro
    4x4 16.990 Euro

secenekler

Dci-dizelmotor 110 ps
    1,6 litre benzin 110 ps

• Avrupa fiyatı 13.990 Euro yani yaklaşık 28.000 TL. Türkiye'de de tahminimce 35-36 milyar civarı olur. Tasarım olarak fena değil fakat içi çok klasik olmuş
  • Full Dizel versiyonun donanımı belli mi? 40 bin TL civarında mantıklı bir donanım ile sunulur ise çok iyi satar bence...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.