Şimdi Ara

Dabbe: Cin Çarpması (2013) | Hasan Karacadağ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
7.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğu kültüründeki korkutma potansiyeli yüksek materyaller başka hiçbir kültürde yok ve bu adamın filmleri beni ciddi ciddi korkutuyor. Gerçi ben her korku filminde korkan bir adamımdır da neyse şimdi.
  • quote:

Doğu kültüründeki korkutma potansiyeli yüksek materyaller başka hiçbir kültürde yok ve bu adamın filmleri beni ciddi ciddi korkutuyor. Gerçi ben her korku filminde korkan bir adamımdır da neyse şimdi. 

Aynen haa şu doğu kültürünün korku ogeleri başka. Ateist panpalar rahat bu konuda inanmıyorlar bunları komedi filmi gibi izliyorlar Bir film yapsinlar bati'nın tüm korku ogeleri olsun. Zombi, hayalet, paikopat katil, uzaylı, mutant psikopat katil, demonlar, seytanlar, antiichristler hiç biri bir cinin verdiği korkuyu veremez. Bence denenmeli :D geçenlerde 8 ayrı yönetmen 8 kısa korku filmi yapıp bir arada vizyona sokmuşlar tam dediğim tarz ama cinler yok. O yüzden şu an pek gündemde değiller yetkililerden bu işe el atmalarını istiyorum Dabbe bir çin vakasi'ni sıkıldığım bir an izlemeye karar vermiştim. Genel olarak her zamanki Hasan Karacadag standartlarindaydi ama finali beni benden aldı vaaaaoooooovvv dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turin---thesamet -- 27 Temmuz 2013; 2:23:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dabbe Bir Cin Vakası fena değildi. Bu film de fena olmuş fragmana bakılırsa
  • Türk insanına korku filmi yapmak ne kadar değil mi? Şu hasan karacadağ'ı varya......
  • yuh. Fragman cok etkiliyci cin,peri,seytan,3 harfli gibi seylere inanmam ama Fragman cok guzel etkilendim
  • Bu adamı bir gün evinde ağzı yüzü yamulmuş olarak bulurlarsa hiç şaşırmam . Filmleri biraz özenti olsa da korkutuyor yani . Çok girdi bu cin işlerine başına iş açacak .
  • Bu da diğer seriler gibi saçma ve başarısız olacaktır. Hiç izlemeye bile gitmeyeceğim. Diğer serilerde güldüğüm sahneler olmuştu.
  • Cin vakası gerilimi oldukça iyi olmuştu ama bazı sahneler abartılmış bu yüzden de bazen gerilimi bozuyordu. Bu filmde güzele benziyor ama fragman sanki fragman değil de ileri sarmışlar öyle göstermişler gibi adam akıllı bi dialog bile yok, beklentim düşük ama izlicem. El-cin i izleyememiştim bunu izlerim artık

Birde Hasan Karacadağ abimiz parayı buldu galiba adam nerdeyse her ay film yapıyor
  • Bu film daha önce oynamamişdı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Bu film daha önce oynamamişdı ?

Sizin dediğiniz bu

Dabbe: Cin Çarpması (2013) | Hasan Karacadağ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Bu film daha önce oynamamişdı ?

Sizin dediğiniz bu

Dabbe: Cin Çarpması (2013) | Hasan Karacadağ

haa ewet bu
  • Giden yok mu ?
  • Aralara iğrenç iğrenç fotoğraflar yerleştirmişler midem bulandı Dün gece ntv'de fragmanını seyrettim gece rüyama girdi
  • ağa izlemeyin böyle şeyleri ya
  • izledim tavsiye ederim çok güzeldi felaket sahneler vardı
  • gece 9 da tek başıma gittiğim sinemada izledim ve korktum.
  • İzlemeye bile değmez.
    Bir filminlerinide sette cinler görüntülendi diye tanıtmışlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izledim yer yer korku öğeleri olsa bile bir önceki filmin tekrarı olmaktan öteye geçememiş çok beğenmedim açıkçası.
  • Dabbe Cin Vakası fena değildi. El-Cin ve bu filmin dvd sürümlerini merakla bekliyorum. Belli de olmaz belki sinemada izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Yerli korku filmlerinde favorim Musallat'tır. Dabbe Bir Cin Vakası da fena değildi. Bunu da izlerim muhtemelen. Adamın tarzı hoşuma gidiyor.

Hocam sen bu filmi seversin izleyenler baya korkmuş. Ekşi sözlükte bile olumlu yorumlar çok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.