Şimdi Ara

Dabbe: Cin Çarpması (2013) | Hasan Karacadağ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
7.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Yerli korku filmlerinde favorim Musallat'tır. Dabbe Bir Cin Vakası da fena değildi. Bunu da izlerim muhtemelen. Adamın tarzı hoşuma gidiyor.

Hocam sen bu filmi seversin izleyenler baya korkmuş. Ekşi sözlükte bile olumlu yorumlar çok.

Ablam ki fazlasıyla seçicidir, bu filmi beğendi. Ama ben korktuğum için evde izleyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Yerli korku filmlerinde favorim Musallat'tır. Dabbe Bir Cin Vakası da fena değildi. Bunu da izlerim muhtemelen. Adamın tarzı hoşuma gidiyor.

Hocam sen bu filmi seversin izleyenler baya korkmuş. Ekşi sözlükte bile olumlu yorumlar çok.

Ablam ki fazlasıyla seçicidir, bu filmi beğendi. Ama ben korktuğum için evde izleyeceğim.

Özellikle bayanların bu filme bayağı rağbeti vardı.

Bu akşam seyredebilirim ama bir önceki filmden çok korkmuşluğum var. Nasıl yapacağım bilmiyorum

• Hasan Karacadağ ın 3 harflilerle kesin bir fantazisi var.
  • Bence adam doğru strateji izliyor. Zombiden korkmazsın, ruh muh belki ama cin gerçekliği bilinen bir şey olduğundan insanlara korkutucu geliyor. Sıkıntı sunuluş şekli.
    Buna benzer Musallat 'ı izlemiştim korkmam diye evde kendim izliyim dedim gece. Filmi izlerken yarısında elektirikler gitmişti.
  • filme gittim. filme kötü demek cidden insafsızlık olur hatta çektikleri filmler arasında en iyisi. biraz fazla uzatılış ama bence iyi bir film özellikle dabbe 1 deki oyunculuklardan sonra evrim geçirmiş diyebiliriz kız arkadaşınızla gidin daha çok eğlenirsiniz tabi siz korkmuyorsanız böyle şeylerden yoksa karizma fena çizilebilir

bu arada paranormal aktiviteden çok daha iyi bir film onu söyleyim
  • tek kelimeyle mükemmeldi hayatımda izlediğim filmlerden 2. korktuğum film oldu bu ^^ artık film bitsin diye dua ettim para verdik o kadar çıkamıyoruzda eve geldiğimde ise tüylerim diken diken olmuştu hasan karacadağın yaptığı en iyi film bu diyebilirim adamın hakkını vermek lazım bazıları diyor habire cin filmi yapıyor diye yabancıların yaptığı kurt adam iblis çarpması falan türkiyede yapılsa çok saçma olur onlar iblislere kurtlara vampirlere inanıyor biz şeytanı 3 harflileri biliyoruz habire üç harfli film yapıyor yorumunu yazanlar oturup mantıklı düşünsün hayaletli veya kurt adamlı bir film türkiyede nasıl olacağını tek kelimeyle saçma olur
  • Hoca eyvah tuzağa düştük deyince bir an aklım SuperNatural'e gitti valla yahu :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Hoca eyvah tuzağa düştük deyince bir an aklım SuperNatural'e gitti valla yahu :))

Benimde aklım film başında hoca kızı ter temiz aldım diyince aklım kutsal damacanaya gitti :) :) film içinde sinema kalabalık olduğundan mıdır nedir bide kutsal damacana geldiği için aklıma pek öyle tırsamadım evde kulaklıkla tek başıma izlediğim Dabbe bir cin vakasından daha çok tırsmıştım.
  • Merkezde olmadigim için indirip izleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar güzele benziyor gidip izleyelim ;)

• Şu yoruma çok güldüm.

quote:

Sevgilimle sinemaya gittik.Korkup kucağıma zıplasın diye bi baktım ben başka adamın kucağındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

quote:

Doğu kültüründeki korkutma potansiyeli yüksek materyaller başka hiçbir kültürde yok ve bu adamın filmleri beni ciddi ciddi korkutuyor. Gerçi ben her korku filminde korkan bir adamımdır da neyse şimdi. 

Aynen haa şu doğu kültürünün korku ogeleri başka. Ateist panpalar rahat bu konuda inanmıyorlar bunları komedi filmi gibi izliyorlar Bir film yapsinlar bati'nın tüm korku ogeleri olsun. Zombi, hayalet, paikopat katil, uzaylı, mutant psikopat katil, demonlar, seytanlar, antiichristler hiç biri bir cinin verdiği korkuyu veremez. Bence denenmeli :D geçenlerde 8 ayrı yönetmen 8 kısa korku filmi yapıp bir arada vizyona sokmuşlar tam dediğim tarz ama cinler yok. O yüzden şu an pek gündemde değiller yetkililerden bu işe el atmalarını istiyorum Dabbe bir çin vakasi'ni sıkıldığım bir an izlemeye karar vermiştim. Genel olarak her zamanki Hasan Karacadag standartlarindaydi ama finali beni benden aldı vaaaaoooooovvv dedim

Zombiden korkulur mu ya. Ben de hep diyorum en iyi korku filmini Türkler yapar. Çünkü bizde cin var. Ve cinlerin gerçek olduğunu biz inananlar biliyoruz. Ama hayaletti, şeytandı bunlar gerçek değil. Ha şeytan gerçek de bizimle iletişim kuramaz. Onun dışında filmlerdeki gibi boynuzlu şeytan falan yok.

• Türk korku filmlerinden bir bu kaldı izlemediğim Araf ve Büyü beğendiklerim arasında. Genel olarak yorumlardan iyiye benziyor
  • ne zaman nete düşecek bu flim bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

ne zaman nete düşecek bu flim bilen varmı

Bende merak ediyorum.
  • Klasik Türk korku filmi, filmin konusunu herker biliyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.