Şimdi Ara

D100 Karayolunda 50 ile giden tipler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahim cildirmak uzereyim. 50 ile adam 3 seritli yoldan gidiyor. Korna basiyosun sellektor yapiyosun adam gormuyor bile. Maltepeden kartala gidene kadar cinnet gecirecektim. Sag serit 50 ile onu bombos orta seriy 60 ile gidiyor o hizda en sol serite de cikamiyosun.

Insanlara hiz siniri koyarken ust limit degilde alt limitde konulmasi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaçla gideceğime karışamazsın evlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından sağ şeritte solu kapamamış 50 ile

• Tem olsa neysede d100 de herkes yavaş gidiyor hızlı gidiceksen orda işin ne

• Adam sagda degil mi? Belki sehri izliyor,yada telefonla konusuyor.Acil bir durumun yoksa rahatsiz edemezsin.

İstanbula arabayla gelirsem yapacagim seydir.

• E5 in sorunu yavas gidenlerden cok gece vakti makasa girenler.Gece 11-12 gibi millet kafayi yiyor, anormal hareketler yapmaya basliyorlar.

• alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Kardesim onlar kadar e5 de yavas gidenlerde cok tehlikeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İRAN'A ARABA İLE GİTMEK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Size bişe anlatayım geçen e5 te düğün konvoyu 3 şeriti yan yana kapmış 40 la gidiyolar düğündür olr dedim bi baktım yeşil sarı kırmızı bayrak sallıyolar ebenizi dürtüğümün diye küfür ettim el hareketi çektim bayağı bi saydırdım uzadım oradan. İçimde kalmadı. Sonea bi adam gelmiş arkadan ne hareket yapıyon diyo konvoydan olmayan biri yanlış anlamış la havle vela ..

• quote:

Orijinalden alıntı: anakin_skyrunner

Adam sagda degil mi? Belki sehri izliyor,yada telefonla konusuyor.Acil bir durumun yoksa rahatsiz edemezsin.

İstanbula arabayla gelirsem yapacagim seydir.

Sakami bu

• Sağ şeritten gidenlerde problem yok yok hocam . Yapacak birşey yok malesef.

• Diger araclara gore yavassam bir sag seride gecerim. Birkac ssat once 3 seritli d100de en sag seritle 90la zor tutundum yoksa ezeceklerdi.

• Millet deli gibi araç kullanmaya o kadar alışmış ki yavaş gidenleri garipsiyorlar. Belki adam "maksimum ne kadar yakıt tasarrufu yapabilirim" derdinde? Solu işgal etmiyorsa istediği hızda gitsin, yanından geçip gidin.
  • orada zaten hız sınırı 80 olması lazım,zaten maltepe kartal çok yakın ,biraz sabırsız olmalısın

• 50ile gidiyorum..belki lastiğim patladi? belki yolu uzatmayı seviyorum, belki dusuk devirde az yakiyor arabam..

• Buyrun benim. Bende en sağ şeritte 50-60km hız ile gidiyorum bir sorun mu vardı? 3 şeritli yol ben en sağda bu hızda gidiyorum. Diğer seritlerde gidenler yavaş ise onlara kızın.

• Hız limitinin 80 olduğu yerde 50 alt limit olabilir. Ayrıca en sağ şeritte yavaş hızda seyredebilir. Daha hızlıysan sollarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imisoglu -- 20 Kasım 2016; 0:37:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT999

Herkes duyarlı olmus bi anda gene.

Haftasonu bugün
  • Otobanda bile alt limit 40 km/s .D-100 de en sagdan 50 ile gidenlere kizmak mantikli degil.En sag serit zaten yavas gidenlerin yolu.Adamda yavas gidiyor orada ?
    O kadar makas atan, dibine girip oldurmeye calisan gereksiz hayvandan beter insan varken buna takilmak, bence simdilik isimiz degil.

• İnsallah arabaniz arza yaparda 60 km/h ile itmek zorunda kalirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

İnsallah arabaniz arza yaparda 60 km/h ile itmek zorunda kalirsiniz

Niye beddua ediyorsunuz hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.