Şimdi Ara

D100 Karayolunda 50 ile giden tipler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her yerde hız limiti 70-80 olmuş adım başı EDS koymuşlar orta şeritten 60 ile giden adamdan sana ne? belki yaşlı birisi, belki araçta çoluk çocuk var. solla git işte. sollama yapamayacak kadar acemi isen trafiğe çıkma zaten.
  • Akan trafikte hizli gitnek kadR yavas gitnekte tehlike arz edebilir.

Trafigin 100 ile aktigi yerde 50-60 gitmenelisin 150-160 lada gitmemelisin.

Sofor adam trafigi bogmaz trafik sıkıp kapatmaz. Trafigi mumkun mertebe rahatlatir.

E artik kurslar ozel ve isin ucunda para dönüyor. Herseyi beklerim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D100 yolunda hız sınırının 50 olduğu yerler var. Dikkat edin derim

• Millet kafayi yemis tam tersi yorum atsam herkes de ona gore konusacak eminim. D100 karayolunda 50 ile gidilmez trafik yok orta serit kamyon dolu sollamaya kalksan 50 ile sola nasil atacaksin kendni. Kucukyalidan basladi trafik ufak ufak gidiyosun frene basmadan adliyeye gelmeden rampayi indigin an bitiyor trafik yol bakiyorum hepsinin onu bos 50 ile gidiyolar. Bole araba kullanilmaz kimisi de demiski belki telle konusuyor. Allah akil fikir versin. Ist trafigini bu tipler yapiyor iste onun bombos bassana kardesim 2 serit hizi 50-60

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

İnsallah arabaniz arza yaparda 60 km/h ile itmek zorunda kalirsiniz

Niye beddua ediyorsunuz hocam

İcten demedim. Fakat 50 yavas bir hiz degil. Gayet akici bir hiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçla gideceğimi sana mı soracam aslanım

• Dün gece hastaneden eve dönüyoruz ara caddeden.
    Hızımız 60 km

Tipin biri doblosuyla tamponumuza yapıştı sürekli selektör çakıyor.
    Sağ şerit boş istese geçer.

Şoföre derhal sağa çekip durmasını ayrıca camını açmasını söyledim ben de sinirli nir şekilde araçtan inmeye hazırlandım.
    Adam önümüzde bir araba mesafesi ileride duracak gibi yavaşladı ve dörtlüleri yakınca şoföre takip etmesini söyledim.
    Tam arabadan inip gidecekken birşey farkettim.
    Doblo camını açıp yoldan geçen yayaya birşey sordu yoluna devam etti.
    Biz de yolumuza gittik.

• Ne zaman mesajinizi gorsem Ufuk'u alintiliyprsunuz Nedir bu adamla derdiniz merakfan soruyorum:)

• o yolda bir çok yerde en sol şeritte bile 50 yapman gereken hız tabelaları var. en sağ şeritte 50 ile gitmek kadar normal bir şey yok. asıl sende problem var ki en sağ şeritteki adama selektör yapıyorsun. ne yapsın adam kaldırıma çıkıp yol mu versin.

otobanda bile alt limit 40.

kurallara uyacağın bir günün geleceği ümidi ile...
  • Otoyolda bile alt hız limiti 40 km, D100de sağ şeritte gidiyor ise 50 ile gitmesinde hiç bir sakınca yok. Ama orta şeritte veya sol şeritte 50 ile gidiyorsa hatalıdır, kural ihlali yapıyordur,sağ şeritte 50 ile giden insanlara hiçbir şey deme hakkınız yok.

• sol şerit boşsa gitsin ya nolcak

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

her yerde hız limiti 70-80 olmuş adım başı EDS koymuşlar orta şeritten 60 ile giden adamdan sana ne? belki yaşlı birisi, belki araçta çoluk çocuk var. solla git işte. sollama yapamayacak kadar acemi isen trafiğe çıkma zaten.

Sag seritte gideceksin o zaman adam sag serit bos ona ragmen orta seritte gidiyor demis

Basliga katiliyorum sol seritte bizim insanimiz 100 ile gittiginden ve sol seridi birakmadigindan basen orta seritten gecmek zorunda kaliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

her yerde hız limiti 70-80 olmuş adım başı EDS koymuşlar orta şeritten 60 ile giden adamdan sana ne? belki yaşlı birisi, belki araçta çoluk çocuk var. solla git işte. sollama yapamayacak kadar acemi isen trafiğe çıkma zaten.

Sag seritte gideceksin o zaman adam sag serit bos ona ragmen orta seritte gidiyor demis

Basliga katiliyorum sol seritte bizim insanimiz 100 ile gittiginden ve sol seridi birakmadigindan basen orta seritten gecmek zorunda kaliyoruz

futboldan anlamadığın gibi trafikten de anlamıyorsun. bir de bmw logosu koymuş uzaktan kumandalı araban mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

futboldan anlamadığın gibi trafikten de anlamıyorsun. bir de bmw logosu koymuş uzaktan kumandalı araban mı?

Evet 265 bin tl lik oyuncagim

• quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

quote:

Orijinalden alıntı: anakin_skyrunner

Adam sagda degil mi? Belki sehri izliyor,yada telefonla konusuyor.Acil bir durumun yoksa rahatsiz edemezsin.

İstanbula arabayla gelirsem yapacagim seydir.

Sakami bu

It's just a prank bro

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.