Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.062
Cevap
103
Favori
521.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu konuyu yeni keşfettim ve doğal olarak son birkaç sayfasyna baktım ve sizin gibi sosyal paylasim sitelerinde şu fiyatlar var diyen abonelere genellikle indirim yapmıyorlar. bunun nedeni de büyük ihtimalle bu indirim olaylarının böyle sitelerde paylaşılıp daha çok insana yayılmasını istememeleri diye düşünüyorum. çünkü ne kadar çok insan buraları görüp indirim almaya çalışır ve alırsa firmanın zararına.

Bunun yerinde mobilephone hocamın söylediği gibi direk faturalar yüksek geliyor ben kapattırmak istiyorum dediğinizde hemen kendileri teklif sunmaya başlıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 4 Nisan 2016; 23:16:59 >
  • az önce konuştum mh ile ve şaka gibi 59.90 dan aşağıya inmedi. dedim 16 20 lira arası kullananlar var, imkansız diyor, onlar çok eskidir ondan. 2850 ye mesaj atma işlemide bitti diyor atsam mı ya da başka nasıl fiyatı 20 seviyesine çekeriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    Üyeliğiniz ne tür.modüllümü normal uydu abonesimisin yoksa yeni üyelikmi

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    modül hocam, geçen yıl üye olmuştum, 24 mayısta bitecek.

• Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    Sen izleye mesaj at o zaman.Aradıklarında pazarlık yap ne koparabilirsen.

2 saat önce izle yazıp 2850 ye gönderdim. ne zaman dönerler ki?

• Bende şubatta teklifi yeniledim. 20 TL mega paket, belgeseller, erotik, spor herşey full açık. Geçen sene 15 e izliyordum. Bu sene anca 20 ye çekebildik. Modüllü üyeyim bu arada
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Doğru oda aklıma yattı ancak şöyle bir durum söz konusu ben zaten modüllü üyeyim doğal olarak iptal ettiriyorum dediğimde zaten otomatikman iptal olacağı için herhalde bana dediğiniz şekilde bir teklif sunmazlar diye düşünüyorum... Nasıl hareketler yapmak lazım acaba... daha çok modullü üyelerin konuşmaları nasıl olacak acaba onu bilmek ve onların ağzı ile konuşmak lazım gerekir.
  • frost35 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bunu nasıl yaptın nasıl bir yol izledin ben süper paket üyesiyim.. sende direk megadan mı yürüdün. erotik kanallar problem değil aslında ek kanal paketleriyle verseler o fiyata daha iyi olur...
  • Modüllü üyelik nasıl oluyor bilmiyorum ama bende ilk aradığımda direk aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum dedim. bayan tamam edelim filan dedi sonra kimlik doğrulaması filan yaptı. sonra iptal etmek için fax çekmeniz lazım dedi. bende tamam numarayı verin dedim. işte şu güne kadar faxı bize iletmeniz lazım dedi. en sonunda iptal işleminizi onaylıyor musunuz dedi ben de onaylıyorum dedim. tamam ben talebinizi aldım işleminizin tamamlanması için sizi ilgili birime aktarıyorum dedi. neyse aktarınca işin rengi orada değişti. aktardığı adam neden iptal etmek istiyorsunuz diye sorunca bende faturalar yüksek geliyor diyince teklifler sunmaya başladı. yani iptal etmekte kararlı gibi görünürseniz sonuç alırsınız diye tahmin ediyorum ama başta da dediğim gibi modüllü üyelik farklıysa onu bilemem..
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Hocam modüllü üyelik söyle oluyor yıllık odemeli bir kart alıyorsun smart tv takıyorsun ve 1 yıllık kullanıyorsun sadece kart ıle olay bu. Senelik olduğu için iptal zaten otomatık oluyor. Oyüzden ben iptal birimine bağlandığımda ıptal otomatık olacak denildi tarafıma bende dımtıslak kaldım :) :(
  • merhaba arkadaşlar ben abonelik güncellerken spor kanalları hariç tüm kanallar dahil şeklinde anlaşmıştım ancak eski tum belgeseller acıkken yeni belgesel kanalları kapalı?Normal mi ve neden?=
  • Dizi+Spor+Film ve 20 megabit internet 76 TL ödüyorum 24 ay tahhaütlü
    2012'den beri aboneyim fiyatı nasıl sizce?
  • merhaba,

Dizi+Spor+Film paketi ve 20 megabit internet toplam 76 TL ödüyorum fiyat nasıl sizce?
  • yeni abonelik 50 tl dediler, daha inmiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Biraz fazla gibi

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    Yeni abonelikte yapıcak pek bişey yok.En mantıklısı internetle beraber almak gibi.Net fiyatına tv izlersiniz

kaça düşürmeye calisayım hocam?
  • şubat ayında mega+blu+ek belgesele 15 tl dediler almadım. şimdi mega pakete 35 tl diyorlar. ne yaptıklarını bilmiyorlar
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Ne kadar indirirsen yararına.60 ın altına çekmeye çalış

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.