Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.062
Cevap
103
Favori
521.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam modülde malesef iptal tehditi yok.modüller seneliktir süresi bitince iptal oluyor.Beklemekten başka çare yok gibi.mesela bi arkadaşa iptalden 4 ay sonra güzel bi teklif gelmiş.şansa bağlı.Mesaj atılabilir izle yazıp bilmemkaçaydı hatırlamıyorum şans denenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 29 Mart 2016; 22:46:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öğrenmiş oldum, hani konuda gözüme çalınır gibi oldu ama hatırlayamadım. Arkadaş da sorusuna cevap bulamayınca yazayım dedim.

2850 diye hatırlıyorum o numarayı.

Peki neden böyle, neden cihaz olanlara daha iyi teklifler geliyor, bir fikriniz ya da bilginiz var mı?
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Modül peşin ödemeli ve taahhütsüz.1 sene sonra ne istersen yap.İptal süreci yok taahhüt bitince fazla fiyattan kitlemek yok.Sitelerinde bu modüller 800 1000 liraydı bimeks vatan gibi yerlerde 200 250 lira :-) o yüzden müşteri hizmetleri hoşlanmıyo pek modüllülerden.Sürekli 35 40 lira teklif verip uyduya aylık ödemeye çekmeye çalışıyolardı.

• Yani, şimdi bu arkadaş, teknosa'ya gitse ve orada (atıyorum) 250 liraya modül alsa; bu modülle (bildiğimden değil, bilmediğim için atıyorum) mega paketi izleyebiliyor, öyle mi? İyi ama peşinen ödeyen müşteri daha karlı olmaz mı?
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Evet bildiğin dsmart yani bi farkı yok.gerçi şimdi fiyatlar ne oldu zımbırtının ismini değiştirmişler bilmiyorum ama olay senin dediğin gibi.ben taahhütle uğraşmam kendimi bağlayamam kumanda kablo fazlalığı olmasın diyenler öyle alıyordu.Diğer taraftan düşünürsek normal kutuluya aylık 15 lira ödeyen adam da senelik 180 öder.öyle de avantajlı sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 29 Mart 2016; 23:17:36 >
  • Bana, peşinen 180 lirayı veren müşteri (d-smart açısından) daha karlı gibi geliyor ama bir bildikleri var ki illa cihaz kullanılmasını ve de aylık taksitle ödemeyi istiyorlar.

Neyse, sıkmayayım sizi daha fazla, teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşlar Merhaba

Sinema-Dizi paketi modül kullanıcısıyım.4 ay önce biten üyeliğim için biraz önce konuştum.Sinema-Dizi için aylık 17 TL,Mega paket için aylık 24 TL teklif ettiler.

Ne diyorsunuz?Yorumlar?
  • Gürkanist34 G kullanıcısına yanıt
    15 ten aşağı zor zaten.ama megayıda yüksek teklif etmişler.meganın bi alt paketinide düşünebilirsin.film dizi spor.Sporda ne var dersen hiç bişi kalmadı bi eurosport işte zevkli bana göre.15 17 civarına ne koparırsan işte keyfine göre bi şansını dene

• teşekkürler arkadaşlar
    ben 3 sene önce aldım modülü yanlış hatırlamıyorsam, 1 yıl bitince kendiliğinden kapanmıştı arayan soranda olmamıştı. Tam Fenerbahce'nin bir maçını izlerken çat diye gitmişti görüntü, o sen 22TL'ye 1 yıl daha uzatmıştım erotik kanalların olmadığı paketi, ertesi sene onlar aradı bitmeye yakın ve 19Tl'ye mega pakete çıktık. 3.sene sonunda teklif 25TL geldi ve üyeliği sonlandırdım, 1-2 ay sonra 15TL teklif ettiler kabul etmedim şimdi 20TL'ye bile razı olacağım ama onlar gönülsüz bu seferde :)

@Gürkanist34 bence iyi fiyat almışsın, direkt müşteri hizmetlerini mi aradın?
  • ozgunce O kullanıcısına yanıt
    Evet..direk müşteri temsilcisini arayıp kampanyalar servisine bağlandım

• Herkese merhabalar.

Öncelikle böyle faydalı bir konu açan ve bu konuyu yaptıkları paylaşımlarla güncel tutan arkadaşlara teşekkür etmek isterim. gerçekten faydalı bir konu

Ben 16 mbit internet + mega pakete 68 tl ödüyorum. taahhütüm 13 nisanda bitiyor. bir önceki taahhüt yenileme döneminde 2 ay önceden arayıp teklif vermeye başlamışlardı ancak bu dönemde 14 gün kalmasına rağmen arayan soran yok. sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? bir de mevcut paketimden memnunum bu pakete en fazla kaç tl vermeliyim ?

Ayrıca konusu burası değil biliyorum ama bilen arkadaşlar vardır belki, internet için türk telekomdan telefon bağlatmıştım ancak şimdi onu kapatmak istiyorum. telefonu kapatıp d smart yalın internet alabilir miyim ?
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Az bi süre kalmış.iptal birimine bağlanıp teklif isteyin.önce iptal ettiricem fatura yüksek deyin tabiki.sonra onlar indirim yaparlar.Taahhüt süreniz geçerse normal yüksek fiyattan faturanız gelmeye başlar haberiniz olsun

• Reklamları vardı, İZLE yazıp 2850' ye gönderiyordunuz, şansınızı bir deneyin, bakalım n'olacak?
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkür ederim. Peki bu paketler için en fazla kaç tl ödemeliyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Marifet sizde hocam.sürekli blöf yapın pahalı yok ödeyemem biraz daha düşseniz falan lafı dolaştırıp durun 50 ödeyende var 55 ödeyende var 60 ta var şansınıza artık

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, gecen sene direnerek 15tl ye full paket kabul ettirmistim ama uyelik biteli bir ay oldu ne arayan var ne soran anlamadim ben. Gecen sene iki gune bir ariyorlardi :).
  • zek kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene bana da aynısı olmuştu. sürekli arayıp durdular ama bu sene hiç arayan olmadı. demekki taktik değiştirdiler. taahhüt bitmeden ben arayacağım artık..
    Ben site uzerinden mesaj biraktim ama arayan olmadi bir haftadir. Anladim, dsmarttan tv olarak memnunum ve devam etmek istiyorum. Ama arayan yok :D.
  • zek kullanıcısına yanıt
    Facebook dsmarta yazın 1 saat içinde geri dönüş yapıyolar

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.