Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.071
Cevap
103
Favori
521.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yaklaşık 6 yıldır dsmart internet kullanıcısıyım. 4-5 ay önce taahütüm bitti. ozamana kadar sadece internet hizmetini kullanıyordum ve son faturam 34 tl idi. yeni taahüt için sadece internet fiyatını 49 lira verdiklerinde işler karıştı 1-2 hafta her aradıklarında konuştuk. sonrasında dsmart alasımda vardı belgesel kanalları için bir yandan onu sordum onun içinde indirimli fiyat diye 64 lira dediler internet+sinama+dizi+spor paketi için sporla hiç aram yok fiyatta yüksek geldi şimdi 8mb limitsiz+ sinema+dizi paketine 54 lira ödüyorum bana uygun gibi geldi umarım okuyana fayadalı olur.
  • en son yıllık 165 tl vermiştim mega HD'ye
    geçen hafta doldu süresi, bugün temsil aradı 240 mı ne öyle bi teklif yaptı, dedim en son şu fiyata aldım ben, ayrıca şampiyonlar ligi de yok artık fln. yok efendim yapamıyoruz fln. neyse arada öğrendim ki bir de bu teklif aile paketi içinmiş (3 ay hediye imiş sadece full paket). bir de benim 1 sene boyunca izlediğim full paket te aile paketi imiş güya ama 12 ay full paket hediyesi varmış fln, ne alaka ise sonuçta full kullandım diyorum anlamıyor.
    neyse dedim sen full paket için fiyat ver, demez mi 460 gibi bir fiyat. oldu iyi günler dedim kapattım
  • justinxnitsuj kullanıcısına yanıt
    geçen sene herkese mega paket hediyesi ile satılar mega satmadılar o fiyatlara yani :) Biri mayıs biri temmuz iki üyeliğim var mega ikisinide iptal edicem bişe kalmadı daha. Geçen tv aldım uydu alıcılı zaten 20 den fazla hd yayın bedava :)

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • sanırım D-smart yeni bir kurnazlık peşine düştü.
    4 ocakta beni arayan temsilciyle 16 mbit+ yalın+75 kk+dizi-sinema-spor(erotik kanallar hariç hepsi açık) 58 tlye anlaşmıştık. blu vermemişlerdi. onun için arayıp talepte bulundum. blu vermediler onun yanı sıra 10 tl yalın parası eklenecek dediler. ses kaydının incelenmesini istedim aksi takdirde iptal edin istemiyorum dedim. bir türlü anlaşamadık. bu şekilde sorun yaşayan oldumu?

Orijinalden alıntı: serdarl

Ben de yıllardır dsmart abonesiyim. Kendi mülkiyetimde hd cihazım var. Yıllık peşin ödemeli mega paket kullanıyordum. Geçen sene 360 TL odemistim. Bu sene 570 TL dediler. Yüzde 60 zammı kabul etmedigimi söyledim. Zaten çok izlemiyordum. Netflix alıp, televizyona elveda diyeceğim galiba :)

Bugün arayıp daha önce 570 dedikleri mega paket icin 420 dediler, ek belgesel kanallarını da 3 ay hediye edeceklermiş. Nasıl sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nasıl bu kadar farklı fiyatlara satış yapıyorlar inanılır gibi değil. Neyse ki kredi kartı bilgisi için yarın arayacaklardi. Kabul etmeyecegim. 240 TL'ye inerseniz olur diyeyim. Gerçi geçen yıl 360 TL odemistim :)

• yarin 30 unda bitiyor taahhutum. aksamustu 5:45 de sms attim izle diye hala arayan yok. gece kaca kadar ariyorlar. yoksa ben arayimmi ya

• Beyler dun tahutum bitti aradim iptal birimine bile baglamadilar direk islemi baslattilar sabah cektim faxi btk ya yapistirdim sikayeti mesaj geldi iptal dilekceniz elimize ulasmistir diye aradim nooldu bizim iptal isi diye biz size donucez diyip salladilar

Bu arada bana son bir aydir mega paket blu ve ek belgesel paketi icin 20 tl teklif etmislerdi dahada assa kimse alamaz demislerdi

Aksam beni aramislar bakamadim aradim geri direk iptal birimine bagladilar islemimi tamamlayinda isime bakiim dedim adam basladi yalvarmaya 15 tl den mega paket blu ve belgesel ek paketlerini 1 yil verelim kapatmayin diye yok artik cok gec bukadar ugrastirmasaydiniz dedim adam sok oldu 3 ay bedava verin sonra 9 ay 15 oderim isinize geliyosa dedim adam tribe girdi bonus fatura veremiyoruz artik falan dedi donduralim kapatmayin diye 10 dakka aglandi

Sonuç : beyler bu dsmart full pakete 15 liradan fazla veren agir kerizdir yazik burdaki insanlara yaptiklari bu fiyat politikasi insani essek yerine koymaktan baska bisey diil

Unutmadan dsmarti iptal ettim bidaha ararlarsa 10 tl ye verin aliim diycem adamlar 1 aydir benle dalga gecti birazda ben kafa buliim

• Ben yaptıkları dansozluklere artık tahammül edemiyorum :) iki mega pakete toplam 35 tl ödüyorum açıyorum su günlerde:) artık dönülmez gecenin ufku mayısta kapatıyorum i senelik üyesiyim adamların :)

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • 3 ay önce biten Modüllü üyeliğim için nerdeyse her gün arıyorlar fakat filbox aldığım için açtırmayı düşünmüyorum 1 defa bakayımda rahatlasınlar dedim aylık 17 TL teklif ettiler yeni çıkan ek belgesel hariç bütün kanallar açık 1 yıl taahhütlü şekilde kabul etmedim zaten Dsmart bitmiş durumda..
  • Ben de filbox aldım geçtim. Ayda 8 liraya bedava. Bir süre takılalım bakalım. Kesin bir aya kalmaz arar dsmart düşük fiyat verir ama beklemek te istemedim bu sefer

Orijinalden alıntı: serdarl

Nasıl bu kadar farklı fiyatlara satış yapıyorlar inanılır gibi değil. Neyse ki kredi kartı bilgisi için yarın arayacaklardi. Kabul etmeyecegim. 240 TL'ye inerseniz olur diyeyim. Gerçi geçen yıl 360 TL odemistim :)

240 niye veriyorsunuz ki ? Iptal faxi cekin 15 tlden versinler yazik bosu bosuna para vermeyin.

Tavsiye ederim dostum.. Beni daha sonra dsmart tekrar aradı 20 TL aylık fiyat verdi ama filbox ü beğendiğim için gerek duymadım.. Ben menunum.. Takılma donma vs yok film içerikleri güzel .. Görüntü kalitesi de bana göre çok güzel @cboy60

• 2 yıldır eski adı sine dizi olan paket kullaniyorum. Sinema, dizi ve belgesel kanallari acık, modüllü üyeyim, üyeliğim bir hafta sonra bitiyor. Şuana kadar arayan soran yok. Teklifde bulunduklari ne kadar ücret teklif ederlerse kabul etmek gerekir?

Orijinalden alıntı: Kef14

2 yıldır eski adı sine dizi olan paket kullaniyorum. Sinema, dizi ve belgesel kanallari acık, modüllü üyeyim, üyeliğim bir hafta sonra bitiyor. Şuana kadar arayan soran yok. Teklifde bulunduklari ne kadar ücret teklif ederlerse kabul etmek gerekir?

bende aynı paketi kullanıyorum.
    mega pakete senelik 180tl teklif ederlerse kabul et.
  • Hocam ben 13,00 tl den bir kuruş fazla vermem dedim 37,00 dan 15,00 a düştüler. Aynen baştan 15,00 deseydiniz olurdu ama şimdi olmaz dedim kafamda 13,00 tl var kabul ederseniz arayın düşüneyim dedim. Bakalım nolcak?
  • 2015 temmuzda 6 ay tüm kanallar açık 15 TL ye anlaşmıştık. 6 ay bitti. şimdi kalan 6 ay için (sinema + Dizi HD) 17 TL ye anlaştık. +18 ve spor kanallarını bir gün dahi izlemediğim için istemedim. Cam modül kullanıyorum.
  • arkadaslar benim taahhüt bitiyordu telefon ettiler yeniledim tekrardan mega paket kullanıyordum önceden ve mega paket olunca bütün kanllar açık sanıyorum ben. Telefonda konusurken yine bütün kanallar açık olacaksa hepsini izleyebileceksem yenileyim dedim taahhütü onlarda evet dediler ama şimdi 56. kanal BBC earth outdoor falan yeni gelen bu kanallar için belgesel sever diye bir kategori oluşturmuslar mega paketede dahiletmemişler ekstradan 8 TL para istiyorlar onları izleyebilmem için. Kızdım bende iptal ettirmek istiyorum şimdi. Hep bir kelime oyunu derdindeler. Adam gibi soruyoruz hala kandırma derdindeler. Taahhütü yenileyeli 1 hafta bile olmadı iptal ettirsem cayma bedeli öder miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 1 Şubat 2016; 14:16:34 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.