Şimdi Ara

D-Smart Taahüt Bitiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen haftadan bu yana başıma gelen sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Evimde dsmart ve d-smart yan oda paketini kullanıyorum. İlk yayın için (spor paketi) 44 küsür tl öderken, yan oda için 16 lira ödemekteyim. Fakat bir kaç gün sonra dsmart için ilk yayın (ana yayın) taahhüt sürem dolacak. Yan odanın sa dolmasına daha 3 ay var. Arkadaşlar sorunlarım bu noktada başlıyor. Gerçekten bu işten anlayan arkadaşlar var ise ve bana yardımcı olursa cidden çok sevineceğim.

1- D-smart ilk yayın taahhüt süresi dolmaya yakınlaştığı için günde 4-5 kez arıyor. Artık numarasını engelleme noktasına kadar geldim. Fakat ilk defa telefonu açtığımda kendileri bana izlediğim paketin taahhüt süresi dolmasına yakınlaştığından aynı kullanmış olduğum paketi (Sinema+Dizi+Spor (Hd) Paket Bedeli) indirimli vereceğine bir de dolar kurundan oluşan fiyat farkından dolayı üstüne 10 lira (ilerleyen zamanlarda değişir dedi) koyarak izletmeye çalışıyor. Varmı böyle bir durum başına gelen.

2- Hadi diyelim bu ana yayını iptal ettirdim. Taahhüt bitti ve kullanmak istemedim. Cihazı benden neden istiyor? Ben bunun bedelini ödüyorum diye aldım recevier bende kalacak diye biliyordum. Onu da geçtim ben yan oda üyeliğini ana üyelik olmadan nasıl izlerim. Sırasıyla sorularıma cevaop verirseniz çok sevinirim. Nasıl bir taktik izlerim. Varmı başınıza gelen bu tip olaylar. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyaç duyarım. Evde hasta insanlar var. Ve asıl olarak onlar da memnun yayınlardan, gerek hd kalitesinden vs.. Değiştirmek istemiyorum ama fazla bedelde yüklensin istemiyorum. İnsanlar eski müşteri olduğundan indirim yapılır, fark koyulmaz ki..

Yardımcı olun lütfen! son 3 günüm...

• D smartta izlenenilir bişey yok hocam doğru dürüst sözleşmeniz bitiyorsa iptal edin gitsin bence. Spor adına bişey yok zaten spor paketine üyeymişsiniz ama iptal edin uğraşmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturkte de yok. Üstelik yayınlar sd çoğu kanalın. Arkadaşlar tavsiyelerinizi ve sorularıma cevap arıyorum. Kısaca çok bir vaktim de yok. Yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple34

Digiturkte de yok. Üstelik yayınlar sd çoğu kanalın. Arkadaşlar tavsiyelerinizi ve sorularıma cevap arıyorum. Kısaca çok bir vaktim de yok. Yardımcı olun lütfen

Sizin için en iyisi türksattan normal çanak anten ile yayınları izlemek üstelik ücretsiz ve izlenen bütün kanallar hd diyebilirim.

• Bayiden aldıysanız yazıcıdan sözleşme çıkarıp veriyorlar onu 11.maddesinde mülkiyeti d smart ta kullanım hakkı şifresiz kanallar açık olacak şekilde kullanımıma bırakılacağını bildiğimi diye bir cümle var sarı olanlar değil sizde var ise arayın bildirin banada mesaj geldi 7 gün içinde teslim edin itiraz ettim , benimkinde yazıyordu aradım sonra beni aradılar bu şekilde onay aldılar yayın yoktu mh yi aradım durumu anlatım her zamanki gibi hattan ayrılmayın sonra şifresiz kanalları hd dahil açıldı.

Bunalar taahhüttüm bittikten dilekçe gönderdikten sonra oldu, sözleşmenin resmini yüklenecektim ama beceremedim :(
  • Benim de 23 Ocakta bitiyordu Mega Paket + İnternet 95 TL ödüyordum. Mega Paket + İnternet 12 ay 80 tl teklif verdiler kabul ettim.
  • arkadaşlar benim de internetle birlikte aldığım dsmart hd tahhüdüm şubatta bitiyor ben eğer yenilemzsm bu kutu bende mi kalacak ve ben ulusal kanalları hiç bir şey yapamadan izlemeye devam edebilecekmiyim ? lütfen bilen biri bilgi versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar benim de taahhüt üm bitmek üzere cihaz bende kalacak. Bu cihazı sonra Nasıl Türksat kanallarına ayarlayacağız bilen var mı

• iptal et gitsin kardeş hiç bir konuda taahüt vermeyin örn daha sonra şu kadar zamandır paketi kullanıyorsunuz taahüt dışında paketi sonlandırırsanız şu kadar ücret ödeyeceksiniz duruma düşmeyin
    en iyisi güzel bir televizyonunuz varsa usb takın istediğiniz filmleri izleyin olmadı hd uydu alıcısı alın TKGS uyumlu olsun en güzeli böyle kardeş
  • Tkgs nedir kardeş bunu biraz açsan?

Öyle değişik bir durumda kaldım ki fazla fatura çıkaracaklar diye ödüm kopuyor. Evde yaşlı olmasa yayınların çoğu hd olmasa inanın iptal ettiricem ama mecburum bir şekilde.
    1- arayıp sürekli taciz ediyorlar yenileyelim diye üyeliği. Korkum şu iptal ettirsem yan oda kalıyor. Tek başına sanırım yan odayı izleyemiyorum. Bu yüzden onu da iptal ettirmek için bedel istiyorlar. Sonuçta taahhüt bitmeden iptal ediyorum diye.
    2- size teklif edilen nedir? İnterneti olan arkadaşlar hiç yazmasın. Sadece spor hd paketi kullanıyorum ben. İnternetli fiyatını bilemem. 45 lira ödüyorum. Üyeliği yenilemem için bana indirim vermesi gerekirken bir de dolar kurundan 10 lira şu an ki dönem faturama ilave ücret koyuyor. Dolayısıyla salıya kadar cevap bekleniyor. En azından sizin teklifleriniz varsa bende arayıp zorlayabilirim firmayı

• Bu arada nasıl olur bilmiyorum ama bizim sitedeki uydu merkezi. En rahat ne kurulup izlenir hiçbir fikrim yok. İçim digiturk diyor ama çoğu yayınlar sd diye biliyorum. Yoksa hiç bakmam alırım bir digiturk..

• Bu arada hd cihaz mülkiyeti d smarta aittir diye extra bir not ileteyim. Bu yani kutuyu geri iade edeceğim anlamına mı geliyor

• apple34 A kullanıcısına yanıt
    Digiturk, D-Smart'a oranla daha pahalı ama içerik çok daha fazla.

Süper Lig, Premier Lig, La Liga, Seria A, Ligue 1, Türkiye Basketbol Ligi, Formula 1 hepsi Digiturk'te.

Film içeriği olarak mükemmel olmasa da D-Smart'tan açık ve net 10 kat daha iyi. (D-Smart'ın filmleri rezil ötesiydi)

HD yayın D-Smart'a oranla daha az ama önemli kanalların neredeyse tamamı HD. (Haber kanalları hariç. A Haber hariç Digiturk'te HD haber kanalı yok maalesef)

Digiturk biraz daha pahalı D-Smart'a oranla ama parasını daha fazla hakettiğini söyleyebilirim.

Spor için almam diyorsanız artık ulusal kanalların neredeyse tamamı şifresiz HD oldu Turksat'ta. HD bir uydu alıcısı da işinizi görür.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorduğum soruların hiçbirinin cevabı bunlar değil. Zaten gönlüm digiturkten yana. Ama d-smart yan oda bitimine 8 ay var daha. Şimdi dsmartı kapattırsam digiturk alamıyorum. Bir evde hem digiturk hem dsmart olmuyor, merkezi çanak sisteminden dolayı. Artı d-smartın yan odayı iptal ettirsem bana 180 lira gibi bir ücret çıkarıyor daha şimdiden. Şimdi ben ne yapayım? Bu arada digiturkü en iyi hangi fiyatla satın alabilirim? 2 adet alıcam. Annemler en küçük hangi paketliyse onları izleye dursunlar ben fb liyim ve gerekirse tüm lig maçlarını izlemek istiyorum sadece. Paylaşabileceğiniz bir fiyat varmıdır? Fakat annemlerde yaşlı fiyat paylaşırken hd kutu olması gerektiğini unutmayalım. İzleyebileceğim yayınları yazarsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple34

Hocam sorduğum soruların hiçbirinin cevabı bunlar değil. Zaten gönlüm digiturkten yana. Ama d-smart yan oda bitimine 8 ay var daha. Şimdi dsmartı kapattırsam digiturk alamıyorum. Bir evde hem digiturk hem dsmart olmuyor, merkezi çanak sisteminden dolayı. Artı d-smartın yan odayı iptal ettirsem bana 180 lira gibi bir ücret çıkarıyor daha şimdiden. Şimdi ben ne yapayım? Bu arada digiturkü en iyi hangi fiyatla satın alabilirim? 2 adet alıcam. Annemler en küçük hangi paketliyse onları izleye dursunlar ben fb liyim ve gerekirse tüm lig maçlarını izlemek istiyorum sadece. Paylaşabileceğiniz bir fiyat varmıdır? Fakat annemlerde yaşlı fiyat paylaşırken hd kutu olması gerektiğini unutmayalım. İzleyebileceğim yayınları yazarsanız sevinirim.

Sinema-Dizi-Spor paketine en fazla 17 tl verin. Ana aboneliğimi iptal etmek istiyorum diye işlem başlatın. Onlar sizi arar teklif verirler dediğim ücretten tekrar başlatın aboneliği.

Maçlar içinde digiturkplay'den abone olup izleyebilirsiniz.

• eteksen kullanıcısına yanıt
    15 liraya izliyorum ama ana üyelik bitince iptal ettiricem kökten. Sorum şu ki; daha 4 ay daha taahhüt kalacak olan yan oda aboneliğimde toplam iptal ücreti ne olur? Yardımcı olursanız en azından fazla ücret ödemiş olmam. Kararlıyım digiturk'e geçicem.
  • Bugün beni aradılar. Uzatıp uzatmama konusunda kararsızdım. Daha cazip teklifler yaparlar diye ilk denemelerinde hayır demeye karar verdim. Ama tavırları hiç hoşuma gitmedi

Temsilci: Merhaba. Fiber + Dsmart Aile (Mega hediyeli) paketiniz var. Taahhütünüz bitiyor, siz bizim eski müşterilerimizdensiniz (yalan, daha bir yıl oluyor). Sizi kaybetmek istemiyoruz. Dilerseniz 4 tl farkla 12 ay aynı aboneliği devam ettirelim.

Ben: Kusura bakmayın. Düşünmüyorum.

Temsilci: Nedenini sorabilir miyim?

Ben: Ben genel anlamda şikayetçi değilim. Fakat siz şampiyonlar ligi, la liga ve özellikle formula 1 yayın haklarını kaybedip üstüne bir de fiyat artışı yapmaya çalışıyorsunuz.

Temsilci: Bizde bundesliga var.

Ben: O heryerde var.

Temsilci: Hazırlık maçları var.

Ben: Şampiyonlar ligi ile bir mi tutuyorsunuz?

Temsilci: Sizin ayrıca Fiber internetiniz var. Aboneliği devam ettirirseniz, hem hazırlık maçlarını izlersiniz, hem de internetten şampiyonlar ligini izlersiniz.

Ben: ???

Temsilci: Bu koşullar altında 12 ay cart curt onaylıyor musunuz?

Ben: Onaylamıyorum. Uzatıp uzatmamakta kararsızdım. Şimdi kararımı verdim. Taahütüm biter bitmez aboneliğimi sonlandıracağım. İyi günler.

• williamwallace88 W kullanıcısına yanıt
    Devam etmek istersen iptal birimine başvur hocam.Bu ilk arayanlar indirim pazarlık vs.yapmaz.bide saçma sapan örnekler veriyolar.sinemaya gitsen bilet parası kaç vercen diyodu bana.burdan bi arkadaşa da ekmeğe bile zam geldi buna gelmesin mi demiş.Heralde işçi açıkları var önüne geleni temsilci yapmışlar

• aynen ole verdikleri cevaplar ilginc. evimde ttnet kullaniyorum, fiyatlaribi biliyorum, isterseniz arayin sorun, en sonunda hic bir indirim yapmadan devam eden karsit cevaplar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.