Şimdi Ara

D-Smart Taahüt Bitiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mobilephone

Devam etmek istersen iptal birimine başvur hocam.Bu ilk arayanlar indirim pazarlık vs.yapmaz.bide saçma sapan örnekler veriyolar.sinemaya gitsen bilet parası kaç vercen diyodu bana.burdan bi arkadaşa da ekmeğe bile zam geldi buna gelmesin mi demiş.Heralde işçi açıkları var önüne geleni temsilci yapmışlar

Aynen kalmayı düşünürsem sonuna kadar indirim zorlayacağım ama kadının söyledikleri deli etti. Utanmasa Sopcast link verecek
  • 15 liraya izliyorum ama ana üyelik bitince iptal ettiricem kökten. Sorum şu ki; daha 4 ay daha taahhüt kalacak olan yan oda aboneliğimde toplam iptal ücreti ne olur? Yardımcı olursanız en azından fazla ücret ödemiş olmam. Kararlıyım digiturk'e geçicem.
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim 0850 ile başlayan numara dışında bir birim yok. Kimse kimseye aktarmıyor. Arkadaşlar soruma yine cevap bulamıyorum. 15 liraya izlediğim yan oda üyeliğimi iptal ettirmek istesem taaahhüt bitimine 5 ay kala ne kadarlık bir fatura ödemek zorunda kalırım. Herkes birşey yazmış çok sağolun ama kimse sorduğum sorunun cevabını yazmamış
  • Web sayfasında online işlemlerdem canlı desteğe sorum birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple34 A kullanıcısına yanıt
    İptal birimine facebook dsmarta yazarak ulaşabilirsiniz kolayca.üyelik iptali yapıcam işlemler için arkadaşlar arasın diye mesaj atın numaranızı yazın geri dönüş olur.taahhüt bozumunda indirim farkını alırlar.atıyorum 40 lira sana 15 ise her ay için 25 lira fark çıkarırlar falan filan.bilgi verirler size

• Ben 6 senelik Diğitürk üyeliğimi sonlandırıp dsmarta geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple34

Benim bildiğim 0850 ile başlayan numara dışında bir birim yok. Kimse kimseye aktarmıyor. Arkadaşlar soruma yine cevap bulamıyorum. 15 liraya izlediğim yan oda üyeliğimi iptal ettirmek istesem taaahhüt bitimine 5 ay kala ne kadarlık bir fatura ödemek zorunda kalırım. Herkes birşey yazmış çok sağolun ama kimse sorduğum sorunun cevabını yazmamış

Kalan süre fatura tutarı veya şimdiye kadar indirimli kullandığınız süredeki indirim tutarından hangisi sizin lehinize ise o tutarı ödersiniz.
  • Bu arada cihaz mülkiyetide Dsmarta aittir,cihazı geri vermezseniz 250 TL de cihaz için fatura ederler.

Bende şu an Dsmart abonesiyim Süper Paket + İnternet,taahhütüm 10 gün sonra sona eriyor,geçen ay içerisinde 2 kere aradılar eski fiyat olan 82 TL den devam ettirelim dediler.Bende bacanağımın aynı paketi 69 TL ye kullandığını neden 82 TL ödeyeceğimi,bu fiyattan verirseler devam ettireceğimi söyledim.Bir dahada aramadılar

Az öncede Turkcell Superonlinedan aradılar,İnternet + Digiturk için ilk 3 ay 64 TL,sonraki kalan süre içinde 74 TL teklif ettiler,onlarıda Cumartesi gününe salladım tekrar arayın ben bi düşüneyim,inceleyeyim diye.

Gönlüm Dsmartta devam etmekten yana ama Turkcellinde interneti sorunsuz.Arada kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Ben 6 senelik Diğitürk üyeliğimi sonlandırıp dsmarta geçtim

Hocam sebebini sorabilir miyim? Ben de yılların Digiturk'cüsüyüm, artık iptal edip başka yerlere geçeyim diyorum ama mantıklı bir sebep bulamıyorum. Siz hangi sebeple geçtiniz ve memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

quote:

Hocam sebebini sorabilir miyim? Ben de yılların Digiturk'cüsüyüm, artık iptal edip başka yerlere geçeyim diyorum ama mantıklı bir sebep bulamıyorum. Siz hangi sebeple geçtiniz ve memnun musunuz?

Digitürke göre standart pakette daha fazla belgesel kanalı var görüntü kaliteleride çok daha iyi...
    Bende belgesel kolik olarak dsmartı tercih ettim ayrıca teknik ve müşteri memnuniyeti açısından şikayetçiydim digitürkden.
    Dsmart dan şuanda çok memnunum tek sorun anlık yayın gitmesi oda anten ayarından kaynaklanıyor oda düzelince sıkıntı kalmayacak...

• sfzb67 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim, hayırlı olsun.
  • quote:

Teşekkür ettim, hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

Digitürke göre standart pakette daha fazla belgesel kanalı var görüntü kaliteleride çok daha iyi...
    Bende belgesel kolik olarak dsmartı tercih ettim ayrıca teknik ve müşteri memnuniyeti açısından şikayetçiydim digitürkden.
    Dsmart dan şuanda çok memnunum tek sorun anlık yayın gitmesi oda anten ayarından kaynaklanıyor oda düzelince sıkıntı kalmayacak...

Bende daha yeni Dsmart tan digiturk e geçtim. Hd yayın kalitesi olarak Dsmart harbiden açık ara feci şekilde cook önde. Digiturk hd nin standart yayından ayırt etmek imkansız. Ha tek artısi var oda maçları izlemek .başka da bi numarası yok.

• ortak müşteri hizmetleri var digitürk,dsmart vs... bunlar aradığında kabul etmeyin sonra dsmart mh leri aradığında konuşmalardan anlarsınız zaten, ilk arayanların verdiği fiyatları gerçek dsmart mh bilmiyor :) bu firma neye tutturursa kar sayıyor :) ama ilk arayandan sonra siz tekrar arayın mh lerini dsmartın mh lerine bağlanıyorsunuz az önce arandım teklif neydi diye sorun onlarda size soruyorlar teklif ne yapıldı diye :) dsmartın mh lerinin yaptığı teklifler sisteme girdikleri çin ne zaman ararsannız arayın aynı teklifi veriyorlar önce,siz zorladıkça rakamlarda değişiyor...ilk arayan şirket ile görüşmeyin bile birdaha rahtsız etmesinler...
  • iyo kullanıcısına yanıt
    ses kalteside dsmartı tutmuyor sadece görüntü kalitesi değil dsmartta kullandığım Bluray 5+1 sistemi digitürke bağladığımda hayal kırıklığına uğradım...
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    Hocam eminmisiniz ?,DT un HD görüntü berbat siyahlar bulanık ekranda karelenmeler oluyo görüntü net değil hatta HD kanalların hepsi böyle ,bana gelen receiver de problem olabilir mi?
    Yani siz görüntüde fark yok diyorsanız ozaman benim receiver da bi problem var . Eutelsat uydusu bu arada.

• iyo kullanıcısına yanıt
    aynı şeyden bahsediyoruz :) dt dsmartın ne ses nede görüntüsüne rakip olabilir Dt nin film kanalları çok iyi,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.